39+4 kdo taky čeká až přijde porod?

3230
25.9.18 08:06

Ja 38tt, uz pred mesicem jsem poslouchala, jestli pry prenasim :zed: . Z nevolnosti jsem se dostala teprve pred 4 tydny, tak mam hodne prace a kdyz si maknu, stopuju vecer kontrakce/poslicky. Kdyz to boli hodne a dlouho, tak zurim, ze kdyz uz jsem si tu bolest musela prozit, nemam porod za sebou. Do porodnice se tesim jak do wellness hotelu, budu tam, dokud me nevyhodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
426
25.9.18 08:21

Já mám den po termínu… taky stopuji každý poslicky, vyháním ji ven co to jde a stále nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
25.9.18 08:23

@kacakaca je to hrozný viď? Já u prvního neměla vůbec poslíčky. Teď mám tedy hodně slabé. V noci mě nepatrně bolelo břicho a od rána se cítím divně. Mám to břicho takové divné. Už to chci mít za sebou. Mám i čím dál větší výtok. Boleji té záda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
25.9.18 08:25

@theressapoch Tak snad to brzo přijde. Všichni říkají, že když je změna tlaku, je hodně porodů. U mě to nefunguje. Začínám věřit, že v bříšku se schovává holka a paradi se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9129
25.9.18 08:39

holky, počkejte, dneska je spln, to bývá víc porodů :) U nás to na první dceru (narozená 39+2) fungovalo 100% (dovtedy ani ťuk) a docela dlouho měla horší spaní když byl spln. Takže vydržte. I v porodnici bylo narváno.

Já jsem 37+3 ale taky mi hrozí, že budou vyvolávat, tak bych radši kdyby se to rozjelo samo. Ale obávám se, že se druhé dceři nechce a že hold budu mít smůlu. Ale mám na to do pondělí čas - pak se budu muset rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
25.9.18 08:45
@Meggynka píše:
@kacakaca je to hrozný viď? Já u prvního neměla vůbec poslíčky. Teď mám tedy hodně slabé. V noci mě nepatrně bolelo břicho a od rána se cítím divně. Mám to břicho takové divné. Už to chci mít za sebou. Mám i čím dál větší výtok. Boleji té záda?

Poslicky si taky nepamatuju, ale je fakt, ze jsem opotrebovanejsi a starsi. Tak jsem rada, ze deloha asi bude jeste fungovat. Zada - kdyz me mimino zatlaci do patere nebo pri posliccich, me porody jsou o krizovych bolestech. Jak moc te boli? U mne tak zacal porod (+ 100 navstev wc vsemi smery).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
25.9.18 08:54

@Meggynka Hele o víkendu mi říkali, to už přijde při bouřce se vždycky rodi. Teď mně zas říkají, dneska je úplněk to se vždycky rodi :P no tak jsem zvědavá :mrgreen: jinak teda veškerý příznaky porodu mám už asi 14dni. Navíc už měsíc mam prý nachystaný porodní cesty. Jenom ta naše holka je velkej mamanek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
25.9.18 12:15

@kacakaca jen trochu. Mě u prvního bolelo dost v kříži a za dva dny jsem rodila v 38+4. Teď jsme si nenechali říct pohlaví a všichni hned ze to je holka a šlechtí se :mrgreen: Čekas holčičku nebo chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
25.9.18 12:18

@theressapoch chce se tam pořádně nacancat, aby byla krásná :mrgreen: Na to naše dítě taky nic nezabírá. Strašně jsem zvědavá, jestli to bude holka nebo kluk a takhle mě napíná :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
25.9.18 12:20

@iwa83 No kéž by. Ten konec a to čekání je fakt hrozný. Ty kopance se už nedají vydržet a už mu říkám, že mu bude končit nájemní smlouva, ať jde ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
25.9.18 13:03

@Meggynka
Ja taky nevim pohlavi, puvodne nedobrovolne a pak uz mi to bylo jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
25.9.18 13:09

@kacakaca já si ho nenechala říct úmyslně. První jsme věděli, máme kloucka 2 roky a 8 měsíců a teď u druhého chci zažít ten krásný pocit, až se to dozvím až po porodu. Je vtipné jak každý typuje co to bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
25.9.18 16:14

@Meggynka u nás, než jsme se to dozvěděli, tipovali všichni holčičku. No a holka to nakonec fakt bude :mrgreen: jinak teda ja doufam a verim v ten uplnek :D dneska se mi vyloženě rodit chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
25.9.18 16:26

@theressapoch mě už se chce týden a pořád nic :mrgreen: Teď mě začínají zase trochu bolet záda, ale břicho ani tuk. Třeba nám to nastane večer, jak říkáš. Nechce se jim do zimy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
25.9.18 21:05

@Meggynka taky si říkám, že se jí nechce do zimy :mrgreen: Dneska jsem měla zas celý den posly, ale jako mávnutím kouzelného proutku zmizely… :zed: A já už doufala, že to dneska fakt klapne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí