Nevolnost v autě

71
20.8.09 10:55

Nevolvost v autě

Ahoj holky.

Naše doktorka má dovču, jdeme až začátkem září…nevíte náhodou, jestli existuje nějaký přípravek proti případné nevolnosti v autě pro miminko, nebo špíš něco preventivního? Jedeme v září na dovču autem a mám strach, aby mu třeba nebylo zle. Byl už s náma třeba 400 km autem a celkem v pohodě, ale těď pojedem 1.200 a to je dost. Jedem samozřejmě na noc, aby toho co nejvíč zaspal (doufám :roll: ), ale…Já si budu muset zcela jistě něco vzít, protože s ním sedím vzadu a tam je mi fakt blbě :-( Může se brát kinedryl když kojím? Takže to jsou vlastně dotazy dva. :D

Moc díky za postřehy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
20.8.09 11:09

Prckovi nic nedavej, takhle malym detem blbe nastesti nebyva :wink: , cestovni nevolnost se objevuje az u starsich deti. Ono by asi stejne nebylo co dat, protoze Kinedryl deti do 2 let nesmi (a nesmi ho ani kojici zeny :? ), ty zvykacky proti nevolnosti to samy. Tak nevim, co si vezmes ty :? , mozna existuje naky homeopatikum..

• Citovat
  • Upravit
71
20.8.09 11:10

Aha, tak díky za radu, zkusím se zeptat ještě v lékárně. :(
Nebo si s sebou vemu pytlík. :D :D
Zvláštní, že vepředu mi nikdy špatně nebylo a když jsem byla menší, tak ani vzadu ne … :? To bude asi věkem… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.09 11:16

ahojki, a co ta zázvorová lízátka z lékárny? nebo je to na stejným principu jako žvýkačky? no asi ano. takže jedině asi pytlík :) přeju šťastnou cestu, nepřihlášená Anik

• Citovat
  • Upravit
ave
837
20.8.09 11:18

Tím věkem to asi fakt bude :D . Ve předu mi nikdy špatně nebvá, vzadu můžu jet s malým max. 50 km, jinák mám pocit, že mi žaludek vylítne z těla. Jinak malý do doby, kdy cestoval ve vajíčku, tak nikdy nezvracel a co je ve větší sedačce (od 8. měsíce), tak musíme dělat častěji přestávky a pokud jsou nějaké časté zatáčky, serpentiny, jet pomaleji, protože to bleje fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.09 11:23

joo, to bude urcite starim 8) Ty zazvorovy lizatka budou na jinym principu nez zvykacky, tak treba zafungujou :wink: Hele, tady jsem nasla zrovna nejakej text, treba ti to pomuze :wink: http://www.beltina.cz/…orska-nemoc/
 K.

• Citovat
  • Upravit
71
20.8.09 11:48

Díky moc.

Ta zázvorová lízátka mi dost pomáhala v těhotenství, bylo mi 3 měsíce špatně fakt celý den a ta lízátka zabírala, ale jsou fakt hnusná, vůbec mi nechutnala. :(
Děkuji za odkaz, zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
20.8.09 14:06

Ahojky, Terka v autě začala taky zvracet až po 8. měsíci a změně autosedačky. Podle naší dr. to ale není sedačkou, ale tím jak jim (omlouvám se za ten výraz, nevím jak to jinak napsat) „dozrává“ mozek.

Začali jsem jí dávat homeopatikum Cocculine, ale úspěšnost je tak 50% - 50%. I dr. mně upozornila, že s tím dobré zkušenosti nemají. Prý klidně můžeme dávat 1/4 Kinedrylu. Tak jsem na něj přešli a od té doby v pohodě. Terka nezvrací a nezdá se mi nějaká „oblbnutá“ nebo spavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.8.09 14:23

No Isand, tak to našemu Vítkovi dozrál mozek teprve nedávno:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
20.8.09 15:28

Aladino, nechtěla jsem se někoho dotknout, ale podle :-) to snad tak nebereš. Jen jsem citovala dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
20.8.09 15:50

To víš, že neberu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
20.8.09 17:19
Aladina píše:
No Isand, tak to našemu Vítkovi dozrál mozek teprve nedávno:-).

Našim holkám ještě nejspíš nedozrál :lol: :lol: :lol: .
Spíše než pytlík rozhodně doporučuju vozit s sebou velkou plastovou blicí misku, dítě nemá šanci se netrefit, miska se lehce vylije a vymyje a hlavně: nemusíte prát popruhy a sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.09 17:27

Ježiš holky, když já si vzpomenu na cestování, tak jsem problila každou cestu, i teď manža kolikrát staví, páč se musím vydejchat a to ikdyž jedu vepředu.

Jo a jinak nešlo by část cesty sedět vepředu a napolohovat si opěrku zad do pololehu, abys viděla na malýho a mohla ho obsoužit (tu část přes noc)????
Já to tak někdy dělám ikdyž malej samo sedí obráceně ke mě ve vajku že jo a jde to.
Jinak mě kinedril moc nepomáhá už od mala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.8.09 17:38

No, ona s náma ještě jede jedna kámoška, co tam bydlí (už se tam skorovdala), takže „předek“ bude obsazený. :D Ale to nic, já to přežiju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
29.10.23 06:45

Holky, oživuji s jiným dotazem.

Nějaké tipy kromě Kinedrylu, co pomůže školákovi vydržet dvouhodinovou cestu autobusem se školou?

K snídani suchý rohlík, piškoty a trocha černého čaje, Kinedryl před cestou… Dá se to ještě nějak ovlivnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí