Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Petulle - tak to jsem „ráda“, že v tom nejsem sama. Na Centrumu chodil spam vždy do spamového koše, ale co se děje teď, to nemá obdoby! 20 denně minimálně! To bude podle mě nějaká chyba. Chtělo by to napsat na support ![]()
No tak než jsem se stihla otočit, už tam od mojeho posledního příspěvku byly dašlí 3 spamy!!! Nastavila jsem si tam kdeco, ale to je fakt neúnosné… vždyt to nikdy předtím nedělalo?
holky, tak mám pro vás (snad) dobrou zprávu. psala jsem jim na support a dostala se mi odpověď, že o tom ví, že poslední dobou vzrostl nárůst spamů a oni se to snaží řešit…a prý jim můžem pomoc tak, že ty zprávy budem označovat jako spam a házet do koše…takže tak, no ![]()
snad to co nejdřív přestane, během dopoledne jsem zas měla zahlcenou schránku a mobil vyzváněl jak na lesy ![]()
No mě taky přišly další, už toho mam ale dost, dřív to taky nedělalo, jen tam sem občas jeden zabloudil, ale teď poslední 3 dny je to hrozný! Telefon mi pořád vyzvání a mejl zahlcenej spamy, snad to teda brzo vyřešej.
Mam gmail a chodilo mi denne cca 15 emailu od sebe same
s nabidkou prasku,pipulek na prodlouzeni penisu,zvetseni prsou atd.
dala jsem si zablokovani vsech emailu z teto adresy a mam klid.
Mam samo vice emailovych adres,ted mi zacalo zlobit centrum,denne 40spamu(ale ne z me adresy).
Marketa_Fialova píše:
holky, tak mám pro vás (snad) dobrou zprávu. psala jsem jim na support a dostala se mi odpověď, že o tom ví, že poslední dobou vzrostl nárůst spamů a oni se to snaží řešit…a prý jim můžem pomoc tak, že ty zprávy budem označovat jako spam a házet do koše…takže tak, nosnad to co nejdřív přestane, během dopoledne jsem zas měla zahlcenou schránku a mobil vyzváněl jak na lesy
No tak snad nekecají, díky, žes tu napsala, už mi z toho hrabe!
Iffka píše:Marketa_Fialova píše:No tak snad nekecají, díky, žes tu napsala, už mi z toho hrabe!
holky, tak mám pro vás (snad) dobrou zprávu. psala jsem jim na support a dostala se mi odpověď, že o tom ví, že poslední dobou vzrostl nárůst spamů a oni se to snaží řešit…a prý jim můžem pomoc tak, že ty zprávy budem označovat jako spam a házet do koše…takže tak, nosnad to co nejdřív přestane, během dopoledne jsem zas měla zahlcenou schránku a mobil vyzváněl jak na lesy
taky doufám, že na tom pracují..ale je pravda, že teď odpoledne nic nepřišlo (teda jen do spam koše, ne na mobil), tak asi fakt nekecali ![]()
a já hlasím, že mě zatím nic
chce to čas, musíme centrumu dát ještě jednu šanci ![]()
Tak a je to zase tady, po pár dnech klidu mi dnes zase přišlo plno spamů!!! Už začínam být opět naštvaná!!!!
Nevím zda už podobné téma někde zaznělo. Jestli ano, omlouvám se. Ve složce hromadné a spam mám hromadu e-mailů, o které nestojím. Snažila jsem se postupně ty e-maily odhlašovat. Dole pod tím e-mailem je věta, že jestli už e-maily nechcete, tak se lze odhlásit. Kámen úrazu je v tom, že se odhlásíte, přečtete si hlášku že to bylo zrušeno, ale přesto e-maily chodí dál.
Jakoby byly nezrušitelné. Jak se jich tedy zbavit, když ani odhlášení nefunguje?