Služba za peníze nebo ne?

Anonymní
3.9.10 08:28

Služba za peníze nebo ne?

Holky, chci se zeptat na Váš názor - sama se neumím rozhodnout.
Občas se vyrojí nějaká nabídka, kde bychom s kamarádkou mohly vystupovat s tančením - maturitní plesy, večírky atd. Ale letos bychom to chtěly trošku rozšířit a já jsem navrhovala ze začátku jen pro získání kontaktů a zájmu udělat pár vystoupení zadarmo. Kamarádka je proti - říkala, že si toho pak lidé neváží a berou to jako amaterismus, tak za minimum, ale ne uplně za nic. Co myslíte Vy? Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
3.9.10 08:35

máme malé hobby centrum a také děláme hodiny zdarma, aby maminky a děti měly možnost si vyzkoušet, co je případně čeká. Rozhodně to není žádný amaterismus, takže já bych to třeba udělala tak, že zájemce nebo vytipované zákazníky bych nějak vtipně někam sezvala a tam jim zatančila :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
3.9.10 08:53

Já si myslím, že pokud se chtějí nalákat lidi, tak hlavně slyší na slevy a ochutnávky zdarma a tak je to i se službami. Když se udělá ukázka zdarma, vždy se najde někdo, kdo bude mít zájem, než když nebudou vědět, za co mají platit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.9.10 09:30

Aby pak služby zdarma neočekávali další, kteří si vás budou najímat. Já bych dala spíš slevu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
3.9.10 09:36

Tak já nejsem úplně proti vystupování zdarma - respektive za reklamu, zrovna příští týden máme 2 takové akce. Potřebujeme na sebe upozornit a naplnit kurzy. Ale je to o tom, že např. když na festivalu vystupovat zdarma, tak chceme aby bylo naše jméno viditelné na propagačních materiálech festivalu, budeme uvedené v tisku ve článku o festivalu atd. Pokud nemáte žádné kurzy a jen vystupujete, tak bych dávala asi jen slevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
3.9.10 09:45

Já bych byla taky spíš pro tu slevu. Znám pidi soubor, kterej takhle začal vystupovat zdarma, na rozjezd a pak ty ostatní klienti chtěli taky zdarma, že si teď nemůžou dovolit žádný výdaje a už se to s nima veze. Hlavně, jak odlišíš, kolik vystoupení a pro koho bude zdarma a jak ty další budeš vysvětlovat, že už jsou za úhradu. Snad jedině, že 1. je zdarma, ale pak ti můžou argumentovat, že to bylo na speciální akci, teď je akce jiná a tak zase zadarmo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.9.10 09:50

použila bych obrat: za zaváděcí cenu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.10 10:23

Zadarmo určitě ne, já když vidím,že bude někdo vystupvat zadarmo, myslímže to jsou amatéři ,to má kamarádka pravdu :wink:

Sleva je dobrá věc, na to slyší každý, popřípadě za zavádějící cenu,ale já bych to rozjela hned od začátku, jakou cenu nasadíte,taková bude,špatně se pak cena zvyšuje :wink: To je jen můj názor :wink:

Hodně úspěchů a štěstí 8-) M

• Citovat
  • Upravit
5429
3.9.10 10:36
nat77 píše:
Takže já bych to třeba udělala tak, že zájemce nebo vytipované zákazníky bych nějak vtipně někam sezvala a tam jim zatančila :-).

Asi takto,jinak bych zadarmo nic nedělala.Jak už zde bylo zmíněno,pak by to chtěli zadarmo všichni.
Udělala bych pár vystoupení za dobrovolné vstupné popřípadě nižší vstupné,kam bych zákazníky sezvala a výtěžek věnovala na nějakou dobročinou charitativní činnost zabiješ dvě mouchy jednou ranou a uděláš si reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová