Nevyžádané e-maily

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11502
3.9.10 09:37

Nevyžádané e-maily

Nevíte prosím někdo, jak se zbavit nevyžádaných cizích mejlů, které si de facto posílám sama, takže místo odesílatele mám svou mejlovou adresu? Chodí mi jich víc než dost, přítel má to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
3.9.10 09:42

Dát vlastní adresu do spamového filtru? A udělat ještě jeden filtr, kde by bylo, že pokud předmět obsahuje nějaké slovo, tak do spamu nikdy nedávat - pro případ, že by sis něco chtěla poslat sama - musela bys to slovo napsat do předmětu. Nejsem si stopro jistá, jestli by to fungovalo, ale myslím, že jo… :think:

Je to teda otrava, to se mi naštěstí ještě nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
3.9.10 09:44

ahoj,
občas mi taky něco takového přijde, ale tak 1× za týden, takže to zatím neřeším. Ale řešila jsem blokaci mejlů od jiných osob a v nastavení (teda pokud máš seznam.cz) se dá vytvořit filtr, že mejly konkrétního odesílatele se smažou, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
3.9.10 09:48

Ono to není jako že z tvé adresy, pod tou se to skrývá ve jménu co se objeví na webu, jinak jsou to blbosti.. Pomáhá dávat do spamu. Trpělivě, furt… U mne se projevil výsledek až asi po 2 týdnech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
3.9.10 09:50

mam centrum.cz. Dřív mi taky takový přišel jen občas, ale teď mi jich chodí cca 10 denně! :cert:

Ve filtru mam nastavený, že nechci dostávat cizí mejly, ale tohle je vlastně mejl ode mě, tak jedině to zkusit s tou blokací mojí adresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
3.9.10 09:53

v meilu si mužeš nastavit filtr a blokovat ruzné adresy.Nevim zda by to fungovalo i na email který jde od tebe,ale ty emaily jsou posílány s určitých adres tak třeba by to šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.10 10:03
Pettulle píše:
mam centrum.cz. Dřív mi taky takový přišel jen občas, ale teď mi jich chodí cca 10 denně! :cert:Ve filtru mam nastavený, že nechci dostávat cizí mejly, ale tohle je vlastně mejl ode mě, tak jedině to zkusit s tou blokací mojí adresy.

mám stejný problém, a taky na centrumu. denně mi chodí cca 30 spamů. zhruba 20 z nich přijde rovnou do spam koše, ale zbylých 10 proklouzne a přijdou mi normálně mezi doručené zprávy. nejhorší na tom je, že mi chodí oznámení o mejlu na mobil a pořád mi tedy zvoní mobil. je to na zabití :pocitac:
začínám ten centrum nesnášet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.9.10 10:17

Nevím, jestli je to pro vás dobré řešení, ale já jsem přešla na Gmail jsem strašně spokojená. Spamů mi chodí denně moc, ale všecko jde do spamového koše - tak jeden měsíčně občas proklouzne.

Též jsem přešla z Centra, strašně mě štvalo, jak to furt vylepšovali a pak trvalo půl dne, než se mi načetla schránka :cert:

Fakt nedám na Gmail dopustit. Jestli nechcete měnit úplně adresu, dá se to z Centra i případně přesměrovat, on ty spamy nepustí nebo napíše, že je nepřehrál, protože je to spam. Schválně zkuste :mrgreen: Já jsem tam měla jednu dobu nastavenou i pracovní poštu - dá se to výborně spravovat pomocí štítků, vybírat z kterého vašeho účtu má být zpráva jakože poslána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
3.9.10 10:22

Marketa_Fialova: mě a příteli to právě taky chodí na mobil a navíc já mam 2 mejlové schránky, jednu mam takovou „pracovní“ a druhou pro kamarády.

Jinak to vylepšování mě taky štve. Mam ještě schránku na seznamu, ale to jen kvůli spolužákům na který občas mrknu, jinak ji nepoužívám, pak jsem měla na Atlasu, ale tam jsem zapomněla heslo a už jsem ji neobnovila a post.cz asi zrušili i když tam jsem to heslo zapomněla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
3.9.10 10:47

zdravím všechny:-),
já mám atlas.cz,dostávám taky cca 10-15 emailů denně. Zkoušela jsem to zablokovat,ale chodí dál… Je to už asi 2 roky,donutilo mě to založit si jinou adresu,byla to totiž pěkná otrava :pocitac: . Některé jsou opravdu posílané ‚ode mě‘,jiné mají v názvu nějaká kasína,nebo Viagru. Když přijdete na to,co s tím,budu ráda :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
3.9.10 11:41

A neni na konci toho spamu neco o zruseni zasilani? Mne obcas taky neco prijde a resim to tak, teda,az na debilni Badoo, ktery jsem zrusila a stejne me porad otravuji :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.9.10 11:50
Zaira píše:
A neni na konci toho spamu neco o zruseni zasilani? Mne obcas taky neco prijde a resim to tak, teda,az na debilni Badoo, ktery jsem zrusila a stejne me porad otravuji :pocitac:

Badoo se mi naštěstí podařilo zrušit v pohodě - jako už mi začali psát i lidi, jestli jsem je nekontaktovala na Badoo - to už byl vrchol :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
3.9.10 12:21

Tak bohužel, odfiltrování mé adresy nepomohlo, anglické nebo jaké mejly chodí dál!!! Ach jo, co s tím?

Tyto mejly by se otvírat neměly, protože některý můžou obsahovat vir. Párkrát se mi stalo, že jsem tento mejl otevřela (překliknutí) a měla jsem pc hned zavirovaný :cert:

Jak je odstranit???Asi opravdu vyzkouším všechny mejlové schránky co na netu jsou a potom si vyberu tu, která mi bude nejvíc vyhovovat. Nechápu jak tohle centrum.cz může dopustit.

Zaira: u některých to je (především u českých, cizí nečtu) ale i tam někdy na uvedené „zde“ kliknout nejde - nefunkční odkaz, asi ho neumějí vkládat nebo nevím, takže mi takové mejly chodí dál, např. od obchodního domu, chci ho zrušit, ale nejde mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
3.9.10 12:32
Pettulle píše:
mam centrum.cz. Dřív mi taky takový přišel jen občas, ale teď mi jich chodí cca 10 denně! :cert:Ve filtru mam nastavený, že nechci dostávat cizí mejly, ale tohle je vlastně mejl ode mě, tak jedině to zkusit s tou blokací mojí adresy.

Tyjo Petulle, to je přesně to, co řeším tadkom!! včera jsem se večer rozčilovala, že jich tam zase mám milion, ale to až poslední dobou, předtím to nikdy nedělalo! Co to, sakra, má znamenat? taky mám nastavené antispamy… už si nevím rady, mám oznámenku na mobil a furt mi to zvoní :cert: co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.9.10 12:37

Zkus ten Gmail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie