Existuje jméno Bronislava?

14335
3.9.10 09:35

Takový nesmyl :-)

Holky je to nesmysl, ale existuje jméno Bronislava oficiálně v kalendáři- Broňa??
Dívala jsem se, asi jsem tele,ale nemůžu to najít a můj taťka má přítelkyni s tímto jménem a dnes má svátek Bronislav a plaší, že jestli to neni i pro ženu.
Děkuju .. no to víte neví jestli koupit dárek a bylo by trapné ho koupit víc než nekoupit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TehotnaTerezka
3.9.10 09:37

jojo mela by mit svatek dneska
http://www.rodina.cz/…na/jmeno.asp?…

• Citovat
  • Upravit
195
3.9.10 09:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.9.10 09:40

Ať koupí, dárek vždycky potěší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
3.9.10 09:41

Mozne to je. Bronislava, ale v kalendari myslim neni. Mam znamou jmenem Jaroslava a kdyz jeste zenska podoba toho jmena nebyla v kalendari, slavili svatek na Jaroslav…mozna je to podobny pripad…staci se zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.10 09:53
  • Citovat
  • Upravit
20518
3.9.10 10:05

My tak říkáme našemu auatu. Broňa Červená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.9.10 11:15

Ahoj i podle Knappové má svátek Bronislava 3.září. Kolegyňka taky Bronislava slavila svátek v tento den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
3.9.10 11:18

Bronislava v kalendáři není tudíž by měla mít svátek spolu s Bronislavem. Záleží kdy ten svátek slaví dotyčná,spíš by to chtělo zeptat se jí kdy ten svátek slaví jestli opravdu dnes nebo mají vybraný jiný den :palec: zeptat se je někdy lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
3.9.10 11:29

Moje maminka se jmenuje Bronislava a slaví svátek dnes. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.9.10 11:53

děkuju hned to napíšu taťkovi, aby mazal něco koupit do obchodu… no lepší koupit než nic nekoupit a nakonec to slavit bude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
3.9.10 11:54

Jsem toho názoru, že slaví dnes svátek. V kalendáři Bronislava není, proto je logické , že bude slavit v den, kdy má jmeniny její mužský protějšek. Já bych běžela vybrat nějaký dárek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
3.9.10 13:03

Určitě! Maminka je Bronislava a už jsem jí dnes přála :kytka: Jinak kdysi bývaly v kalendáři uvedeny obě varianty, dnes už jen Bronislav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.9.10 22:29
korana.kora píše:
Mozne to je. Bronislava, ale v kalendari myslim neni. Mam znamou jmenem Jaroslava a kdyz jeste zenska podoba toho jmena nebyla v kalendari, slavili svatek na Jaroslav…mozna je to podobny pripad…staci se zeptat :)

Máma je Jarka a fakt je, že to slavila na dědu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
4.9.10 09:24

A nektere Jarky to tak slavi dodnes. Jako ma znama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie