Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky je to nesmysl, ale existuje jméno Bronislava oficiálně v kalendáři- Broňa??
Dívala jsem se, asi jsem tele,ale nemůžu to najít a můj taťka má přítelkyni s tímto jménem a dnes má svátek Bronislav a plaší, že jestli to neni i pro ženu.
Děkuju .. no to víte neví jestli koupit dárek a bylo by trapné ho koupit víc než nekoupit ![]()
Teoreticky by měla mít ![]()
http://www.vestirna.com/…na/jmena.php?…
Mozne to je. Bronislava, ale v kalendari myslim neni. Mam znamou jmenem Jaroslava a kdyz jeste zenska podoba toho jmena nebyla v kalendari, slavili svatek na Jaroslav…mozna je to podobny pripad…staci se zeptat ![]()
Ahoj i podle Knappové má svátek Bronislava 3.září. Kolegyňka taky Bronislava slavila svátek v tento den.
Bronislava v kalendáři není tudíž by měla mít svátek spolu s Bronislavem. Záleží kdy ten svátek slaví dotyčná,spíš by to chtělo zeptat se jí kdy ten svátek slaví jestli opravdu dnes nebo mají vybraný jiný den
zeptat se je někdy lepší.
děkuju hned to napíšu taťkovi, aby mazal něco koupit do obchodu… no lepší koupit než nic nekoupit a nakonec to slavit bude. ![]()
Jsem toho názoru, že slaví dnes svátek. V kalendáři Bronislava není, proto je logické , že bude slavit v den, kdy má jmeniny její mužský protějšek. Já bych běžela vybrat nějaký dárek ![]()
Určitě! Maminka je Bronislava a už jsem jí dnes přála
Jinak kdysi bývaly v kalendáři uvedeny obě varianty, dnes už jen Bronislav.
korana.kora píše:
Mozne to je. Bronislava, ale v kalendari myslim neni. Mam znamou jmenem Jaroslava a kdyz jeste zenska podoba toho jmena nebyla v kalendari, slavili svatek na Jaroslav…mozna je to podobny pripad…staci se zeptat
Máma je Jarka a fakt je, že to slavila na dědu …