Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pa3k píše: Více
Vole, buď rád, že jsi nevyrostl v osmdesátkách či devadesátkách
!
![]()
Jinak, patnáctiletá může vykouřit i osmdesátiletého dědka, není to trestné
.
@Bytsamsebou píše: Více
Pokud ten dědek nevyužije snížené rozhodovací schopnosti v opilosti. ![]()
@Havlova píše: Více
A nebo ta patnáctiletá nevyužije demenci u dědka
.
@Bytsamsebou píše: Více
To taky. Ale obávám se, že to první je častější. Zvláště, když se pak opilá válela po podlaze a odváděl jo kamarád. Tady, pokud to není něčí sen. ![]()
@Havlova píše: Více
Třeba je to cigánská šlapka a je to její denní rutina
.
Nevěřím ani polovinu z tvých tvrzení, ale dobře, dejme tomu - doufám, že jsi okamžitě informoval policii. Neoznámení probíhajícího trestného činu (zneužití) obzvláště na dítěti je trestné!
@teroonka kdyz o tom pyšně streamovala druhy den na tiktoku, tak si to asi pamatovala, takze se nedá mluvit o zneužití.
To mě právě zaskočilo, že je ja to jeste pyšná.
Ok, a otázka v původním příspěvku zněla jak? Nebo měl jen vyvolat společné spílání dnešní zkažené, prohnilé, zanedbané a lhostejné mládeži? Jak tu někdo psal, buď rád, že jsi nezažil devadesátky. Pravda, na Tik-Toku jsme se chlubit nemohli
Každý si říkáme, že své děti vychováme úplně jinak, ale to ukáže až čas a naše vnoučata.
@teroonka nepoložil jsem žádnou otázku ![]()
Jen jsem se pozastavil nad dnešní generaci mladých holek, nic víc nic míň, to vy v tom vidíte něco víc ![]()
No, a co ta vaše generace chlapů, která ty mladé, b*lbé a opilé holky využívá a zneužívá? Z toho ti na blití není? Mě ano. ![]()
Mimochodem, dnešní děvčata mají obvykle sex později než jejich rodiče i prarodiče. ![]()
@Havlova To určitě je taktéž problém, rozhodně souhlasím.
Tak se tu mějte a držím palce s výchovou puberťáku ![]()
ona je na to pyšná, a ten starý chlápek ten tam vůbec nebyl, ten je v tom naprosto nevinně - zlá, zlá, prohnilá 15tka
No, mladší bude 21, tak palec držet nemusíš. Spíš ho drž sobě, aby sis našel jinou zábavu, než se pohoršovat nad o 9 let mladšími slečnami na webu převážně pro matky.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat