Jak je možné, že se do klubů dostanou i nezletilí

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15583
20.7.26 18:44
@pa3k píše: Více

Asi by v tom klubu bez těch 15 letých bylo prázdno. Me vzdycky pobaví, když někdo ve 26 káže morálku 15 letým. :lol: Nevim jak to chodi ted, ale za mého mládí chodili na disko v 15 letech vsichni, byla to pěkná divočina. Přežili jsme a dokonce z nás vyrostli normalni lidé, aspon z některých :lol:

• načítám...
39016
20.7.26 20:42
@Havlova píše: Více

Jde tedy o to vychovat sexuální gentlemany ;) :pankac:

• načítám...
2083
20.7.26 23:40

Já vás zklamu, ale my jsme v patnácti slavili rozlučku se základkou nad chlastem za bílého dne v hospodě. A všem to bylo úplně ukradené. Ano, je to 20 let. Ale to je právě to - je to prostě běžné a všem generacím společné. Je to správné? Ne. Ale běžné ano. Některé moje patnáctileté spolužačky tenkrát taky spaly s muži jednou tak starými. Dokonce moje máma to dělávala, když byla v tom věku… Opět, není to správné. Nemělo by se to dít. Ale dělo se to vždy a vždy se to dít bude. Bohužel. Většina lidstva není nijak zvlášť chytrá, není nijak zvlášť vyspělá a má pochybnou morálku. Já bych dospělá prasata, která zneužívají toho, že si naivní a hloupé puberťačky chtějí připadat hrozně dospělé a tak jsou ochotné jim podržet, věšela do průvanu za ehm ehm. Ale bohužel to dělat nemůžu. Aspoň tedy podporuji projekt Nemluv s dětma. Mají youtube, kdyby to někoho zajímalo… Nad tím, že by se mi puberťačka opila, bych si povzdychla, ale nijak bych se nehroutila. Kdybych zjistila, že si získává pozornost dospělých mužů skrz svoje tělo, měla bych z toho jinačí vrásky…

• načítám...
1372
21.7.26 17:18
:mrgreen: Bohuš Matuš nejsi, za to jsi komik na 1 :palec: :D
  • načítám...
79381
21.7.26 17:30
@Apolena05 píše: Více

no kdyby to aspoň bylo vtipné, ale bohužel není, jen trapné

• načítám...
1372
21.7.26 17:35

@stinga
Vždyť je to nějaký zapšklý pošuk s nevalným IQ o kterýho si žádná ženská neopře ani kolo :mrgreen:

• načítám...
79381
21.7.26 17:36
@Apolena05 píše: Více

to jsi ho trefila dobře

• načítám...
151096
21.7.26 17:37

Takže nejsi o nic lepší.

• načítám...
20961
22.7.26 09:24

Dobrý den,

na základě žádosti zakladatele, diskuzi zamykám.

Děkuji za pochopení.

Eliška :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML