Jak je možné, že se do klubů dostanou i nezletilí

17
19.7.26 14:31

Nezletilý v klubech

Byl jsem včera na disko jako doprovod s kámošem a udělalo se mi špatně a ne z alkoholu. Tam byla děvčata, kterým bylo tak 15, přišel jsem si jak někde ve školce a jedna taková mladá tam vykouřila nějakého 30 letého borce a pak na zemi ležela opilá, její stejně mladý kamarád ji pak odvážel domů.. Dnes odpoledne ještě o tom mluví veřejně na TikToku a žádný stud. Její matka vrchní sestra v nemocnici, slušná žena.
Mě je 26 a doufám, že jestli budu mít někdy dceru, tak bude mít trochu větší důstojnost.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.7.26 14:50

Co jsi dělal ty v patnácti? V tu dobu jsem taky pila všechno co teklo. Akorad to byl tak max. A rozhodně jsem nebyla nejhodnější holka. Taky jsem se tahala se staršíma, jen teda bez závazků. Vždycky jsem měla brzdy. Jak v pití tak v tommm. Blbosti v tom věku dělá asi každý. A každý má tu pubertu jinak bouřlivou :nevim:. Jen to ne přehnat!

• Upravit
12735
19.7.26 15:30
@Anonymní píše: Více

V 15 ti jsem cetla klasiky a sprtala do skoly, pit alkohol jsem zacala az v 18. A na diska tak az v 17 a nealko :nevim: a nemam pocit ze jsem o neco prisla a to jsem byla krasna kocka.

• načítám...
17
19.7.26 15:30

Hele jednorázovky měl každý, ale já osobně jsem tedy je míval s holkama, které jsem nějakým způsobem znal a hlavně vždy s ochranou.
Samozřejmě at si každý dělá co chce, za mě laciné.

• načítám...
Anonymní
19.7.26 15:50

Já jsem byla poprvé na diskotéce ve 20 s přítelem. Byla jsem trošku jinde než vrstevnice, které se jezdili bavit do různých klubů v asi 15 letech. V těch klubech byly i různé zátahy kvůli drogám. Mě na tom nic nelákalo.
Manžel je o něco starší než já a má zajímavé historky z jeho alkoholového období. :D

• Upravit
1294
19.7.26 15:56

@pa3k
:mrgreen: Ty jsi dobrej humorista. Je ti 26 a vyjadřuješ se, jako kdyby Ti bylo 70. Když tě to tak irituje nelez do klubů ani na Tiktok :roll: Choď do parku krmit holuby, doma sleduj mexický telenovely a budeš mít klid :mavam:

Příspěvek upraven 20.07.26 v 07:41

• načítám...
9915
19.7.26 16:01
@pa3k píše: Více

No vidíš a za mě jsou „odsouzeníhodné“ i ty tvoje jednorázovky. Očividně sám nejsi svatý, ale hlavně, že máš potřebu kritizovat ostatní

• načítám...
34490
19.7.26 16:04

Jakej máš přehled o věku všech, to je vtipný :mrgreen:

• načítám...
38582
19.7.26 16:59

No tak…
Tady je veselo! :lol:
Poznámka - vzor:
mladý, nebo mladí?

Příspěvek upraven 20.07.26 v 10:42

• načítám...
1486
19.7.26 17:04

To bych netvrdila, že každý měl jednorázovky - nebo ty to nějak víš? A ta 15letá holka toho 30letého borce třeba taky „nějakým způsobem“ znala, co ty víš. Proč tě to vůbec tak dráždí? Víš vůbec, že jim bylo 15? Já jsem na 15 vypadala ještě po 20. Dokonce mě jednou nechtěli pustit do nějaké herny, kde byl vstup od 18, a mně bylo 27, byla jsem asi v sedmém měsíci, ale neměla jsem s sebou žádný doklad.
Ale chtěla bych mít tak málo starostí a svých věci na práci, abych měla kapacitu řešit takové věci…

• načítám...
42966
19.7.26 17:38

Takže jsi, sice znechuceně, přihlížel několika přestupkům a trestným činům, a nic jsi proti tomu neudělal? Pouze tě znechutily některé z obětí?

• načítám...
1253
19.7.26 17:41

No to teda nevím… se mě zdá ta historka nějaká nevěrohodná. I u nás tady v pr. delákově musí každý vytasit občanku a dostane náramek v barvě dle svého věku, nezletilci tak nikdo nenalije. To se zavedlo na hodech, nikdo to nehodlá riskovat, takže jsou odkázáni na to, co ukradnou doma, nebo co koupí starší kamarád, protože už ani v té večerce jim alkohol nikdo neprodá. V širším okolí mají všechny kluby vstup od 18. Pokud je na někom v tomto věku vidět, že na nějaké akci není úplně v kondici, je velmi rychle odveden domů. Mimoto teď je trend u mládeže se uchylovat víc k různým k drogám než k alkoholu.

• načítám...
24918
19.7.26 18:20
@Havlova píše: Více

No já myslím, že si to hlavně pěkně přibarvil, aby byl zajímavý. :mrgreen:

• načítám...
42966
19.7.26 18:28
@lucad77 píše: Více

Taky myslím.

• načítám...
9915