Neznáte tento second hand?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
26.7.23 23:52

Neznate tento second hand?

Ahoj holky, mam rada nakupovani v sekacich. Nedavno jsem narazila na tohle youtube video, kde navstivili tenhle super sekac. Nevite nahodou kde se nachazi? Myslim ten v takove te stodole. Diky! :srdce:

edit admin - smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
27.7.23 07:05
@MisuleK23 píše:
Ahoj holky, mam rada nakupovani v sekacich. Nedavno jsem narazila na tohle youtube video, kde navstivili tenhle super sekac. Nevite nahodou kde se nachazi? Myslim ten v takove te stodole. Diky! :srdce:edit admin - smazán odkaz

Nedělej si tady reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75962
27.7.23 07:42
@MisuleK23 píše:
Ahoj holky, mam rada nakupovani v sekacich. Nedavno jsem narazila na tohle youtube video, kde navstivili tenhle super sekac. Nevite nahodou kde se nachazi? Myslim ten v takove te stodole. Diky! :srdce:edit admin - smazán odkaz

@admin - nepovolená reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.7.23 08:18
@stinga píše:

To neni zadna reklama. Pokud vasi odkaz, tak ho smazu. Pouze jsem se chtela zeptat, zda nekdo nezna jiz zmineny second hand z videa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.7.23 08:24
@stinga píše:

Děkuji za hlášení, odkaz jsem smazala :)

Viki :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75962
27.7.23 10:10
@MisuleK23 píše:
To neni zadna reklama. Pokud vasi odkaz, tak ho smazu. Pouze jsem se chtela zeptat, zda nekdo nezna jiz zmineny second hand z videa.

určitě to není reklama, a kvůli tomuto ses zaregistrovala včera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.7.23 11:54
@stinga píše:
určitě to není reklama, a kvůli tomuto ses zaregistrovala včera :nevim:

Mozna kvuli tomu, ze jsem doted emimino nepouzivala. Pokud byste si odkaz rozklikla, tak byste zjistila, ze je to video od mozna nejvetsiho eshopu s boty Footshop. A s tim opravdu nemam zadnou spojistost. A uz vubec si nemyslim, ze eshop s kamennou prodejnou primo v centru Prahy a v x dalsich hlavnich mestech Evropy potrebuje nejakou reklamu. Prislo mi jednodussi sem dat odkaz nez psat nazev videa. Takhle se odpovedi nedockam.

Ono clovek nejak nekde zacit musi a nezacne hned s desetitisici prispevky na forum. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75962
27.7.23 11:57

@MisuleK23 podívej se, admin tohoto webu má stejný názor jako já, zaregistrovala ses včera a jako první příspěvek dáváš reklamu na obchod, i když to reklamou nenazýváš - a já si tady videa a www stránky NIKDY nerozklikávám, mám svůj notebook a své data ráda a nechci o ně přijít :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24552
27.7.23 12:01

Normálně napište název toho sekáče, ne? Na co video?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75962
27.7.23 12:08
@MisuleK23 píše:
Mozna kvuli tomu, ze jsem doted emimino nepouzivala. Pokud byste si odkaz rozklikla, tak byste zjistila, ze je to video od mozna nejvetsiho eshopu s boty Footshop. A s tim opravdu nemam zadnou spojistost. A uz vubec si nemyslim, ze eshop s kamennou prodejnou primo v centru Prahy a v x dalsich hlavnich mestech Evropy potrebuje nejakou reklamu. Prislo mi jednodussi sem dat odkaz nez psat nazev videa. Takhle se odpovedi nedockam.Ono clovek nejak nekde zacit musi a nezacne hned s desetitisici prispevky na forum. :nevim:

a ano, nezačne se s desetitisíci příspěvky na fórum EMIMINO - já jsem zde 7 let a registrovala jsem se v těhotenství a psala příspěvky týkající se mimina!
nikdy jsem zde nedávala reklamu na žádné obchody!
jmenuje se to tu emimino ne eshop :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.7.23 12:20
@lucad77 píše:

To je prave ono. Ja bych rada zjistila o jaky sekac jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24552
27.7.23 12:38
@MisuleK23 píše:
To je prave ono. Ja bych rada zjistila o jaky sekac jde :)

Tak kontaktujte ty z youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.7.23 13:00
@lucad77 píše:
To je prave ono. Ja bych rada zjistila o jaky sekac jde :)
@lucad77 píše:
Tak kontaktujte ty z youtube.

Na youtube jsou vypnute komentare. Proto mne napadlo napsat sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák