Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, mam rada nakupovani v sekacich. Nedavno jsem narazila na tohle youtube video, kde navstivili tenhle super sekac. Nevite nahodou kde se nachazi? Myslim ten v takove te stodole. Diky! ![]()
edit admin - smazán odkaz
@MisuleK23 píše:
Ahoj holky, mam rada nakupovani v sekacich. Nedavno jsem narazila na tohle youtube video, kde navstivili tenhle super sekac. Nevite nahodou kde se nachazi? Myslim ten v takove te stodole. Diky!edit admin - smazán odkaz
Nedělej si tady reklamu.
@MisuleK23 píše:
Ahoj holky, mam rada nakupovani v sekacich. Nedavno jsem narazila na tohle youtube video, kde navstivili tenhle super sekac. Nevite nahodou kde se nachazi? Myslim ten v takove te stodole. Diky!edit admin - smazán odkaz
@admin - nepovolená reklama
@stinga píše:
@admin - nepovolená reklama
To neni zadna reklama. Pokud vasi odkaz, tak ho smazu. Pouze jsem se chtela zeptat, zda nekdo nezna jiz zmineny second hand z videa.
@MisuleK23 píše:
To neni zadna reklama. Pokud vasi odkaz, tak ho smazu. Pouze jsem se chtela zeptat, zda nekdo nezna jiz zmineny second hand z videa.
určitě to není reklama, a kvůli tomuto ses zaregistrovala včera ![]()
@stinga píše:
určitě to není reklama, a kvůli tomuto ses zaregistrovala včera
Mozna kvuli tomu, ze jsem doted emimino nepouzivala. Pokud byste si odkaz rozklikla, tak byste zjistila, ze je to video od mozna nejvetsiho eshopu s boty Footshop. A s tim opravdu nemam zadnou spojistost. A uz vubec si nemyslim, ze eshop s kamennou prodejnou primo v centru Prahy a v x dalsich hlavnich mestech Evropy potrebuje nejakou reklamu. Prislo mi jednodussi sem dat odkaz nez psat nazev videa. Takhle se odpovedi nedockam.
Ono clovek nejak nekde zacit musi a nezacne hned s desetitisici prispevky na forum. ![]()
@MisuleK23 podívej se, admin tohoto webu má stejný názor jako já, zaregistrovala ses včera a jako první příspěvek dáváš reklamu na obchod, i když to reklamou nenazýváš - a já si tady videa a www stránky NIKDY nerozklikávám, mám svůj notebook a své data ráda a nechci o ně přijít ![]()
@MisuleK23 píše:
Mozna kvuli tomu, ze jsem doted emimino nepouzivala. Pokud byste si odkaz rozklikla, tak byste zjistila, ze je to video od mozna nejvetsiho eshopu s boty Footshop. A s tim opravdu nemam zadnou spojistost. A uz vubec si nemyslim, ze eshop s kamennou prodejnou primo v centru Prahy a v x dalsich hlavnich mestech Evropy potrebuje nejakou reklamu. Prislo mi jednodussi sem dat odkaz nez psat nazev videa. Takhle se odpovedi nedockam.Ono clovek nejak nekde zacit musi a nezacne hned s desetitisici prispevky na forum.
a ano, nezačne se s desetitisíci příspěvky na fórum EMIMINO - já jsem zde 7 let a registrovala jsem se v těhotenství a psala příspěvky týkající se mimina!
nikdy jsem zde nedávala reklamu na žádné obchody!
jmenuje se to tu emimino ne eshop ![]()
@lucad77 píše:
Normálně napište název toho sekáče, ne? Na co video?
To je prave ono. Ja bych rada zjistila o jaky sekac jde ![]()
@MisuleK23 píše:
To je prave ono. Ja bych rada zjistila o jaky sekac jde
Tak kontaktujte ty z youtube.
@lucad77 píše:To je prave ono. Ja bych rada zjistila o jaky sekac jde
Normálně napište název toho sekáče, ne? Na co video?
@lucad77 píše:
Tak kontaktujte ty z youtube.
Na youtube jsou vypnute komentare. Proto mne napadlo napsat sem.