Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
Určitě je vás tu dost kteří vlastní vinted. Hledám pomoc ohledně převodu peněz z vinted peněženky na účet. Pokaždé když chci peníze převést dojde mi kód a vzápětí mi volá nějaké číslo z Hamburku. Mám strach aby mi nevykradli účet. Stalo se to někomu takhle nebo má někdo zkušenosti? Samozřejmě hovor neberu. Mám strach peníze převést, vždy jsem si tam peníze nechávala, ale došla mi větší částka kterou bych měla ráda na účtě. Děkuji za odpověď
Tak to se mi jeste nestalo. To je hodne podezrely. Mne to funguje, tak jak ma..zkus podporu.
Mně to jde normalne převést na účet. Žádný kódy mi nechodí. A nikdo mi nevolá.
@marcellia na podporu jsem psala a prej je to jen nějaký systémem vyvolaný opatření ale mě se to nezdá. Právě mi dojde kód, kterým potvrdím že to chci na účet převést a pokud to neudělám hned to číslo volá. Stalo se to i kamarádce, tak máme strach.
@misulinka27 otázkou je zda tam máte asi nastavené tel. číslo to mi taky podpora psala, ale i tak je to divný
Taky mi nikdo nevolal. Vypsala jsem jen potřebné údaje včetně IBAN, který najdeš v internetovém bankovnictví a dám převést. Do 3 dnů mám peníze na účtě.
@Markéta188 a potvrzovací kód vám nechodí? Jako že to opravdu jste vy? Já nevím co s tím právě. Podpora píše že je to normální, ale mě se to prostě nezdá
@Sjuziet píše:
@Markéta188 a potvrzovací kód vám nechodí? Jako že to opravdu jste vy? Já nevím co s tím právě. Podpora píše že je to normální, ale mě se to prostě nezdá
To si nejsem jistá. Já si naposledy převáděla peníze asi na podzim. Peníze si tam nechávám, převádím jen, když tam mám přes 5 tisíc.
Ale myslím si, že mi žádný kód nepřišel ![]()
@Sjuziet to se mi absolutne nechce verit. Zadnymu kodu bych neverila. Podvodnici jsou hodne vynalezavy.
Jak moc tam prodavas/kupujes?
Bych si snad radsi zalozila novej profil nez toto..
@marcellia tohle mi napsala podpora na vinted. Kupuji tam a prodávám hrozně dlouho, je pravda že když jsem platila z účtu něco zadávala jsem kod z sms jako ověření a vždy bylo vše v pořádku. Jenže teď mě zaráží ty hovory. Taky z odpovědí zde se to nikomu neděje tak teď nevím
Nevím nikdy po mě tohle nechtěli…píše správa místo zpráva…já vych to nedělala, za vyluxování účtu mi to nestojí
@welovefashion může to být překlad špatnej, takhle mi psala přímo podpora na vinted, pak ještě mi psali pokud to není přes odkaz tak je to v pořádku což opravdu přes odkaz není. Každopádně to převádět asi nebudu. Jak výše psal někdo založit novej mi taky nepomůže protože kamarádka má nově založený měsíc a taky ji to tak dělá.