Poškozený obal zmrzliny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
21.7.23 20:28

Poškozený obal

Nevím, jestli sem můj dotaz patří, ale nedá mi to. Dnes jsem dětem v Lidlu koupila zmrzlinové kornouty, všimla jsem si ale, že i přes obal na obou byli propíchnutý dírky až k čokoládě která v kornoutu bývá. Dírky byli velikostně asi jako od tlustější jehle. Nevíte čím to mohlo být způsobené? Setkala jste se s tím už některá? Kornouty samozřejmně pro jistotu letěli do koše, ale vážně mě zajímá, čím to mohlo být způsobené. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
21.7.23 20:53
@Zannah8 píše:
Nevím, jestli sem můj dotaz patří, ale nedá mi to. Dnes jsem dětem v Lidlu koupila zmrzlinové kornouty, všimla jsem si ale, že i přes obal na obou byli propíchnutý dírky až k čokoládě která v kornoutu bývá. Dírky byli velikostně asi jako od tlustější jehle. Nevíte čím to mohlo být způsobené? Setkala jste se s tím už některá? Kornouty samozřejmně pro jistotu letěli do koše, ale vážně mě zajímá, čím to mohlo být způsobené. :nevim:

Které kornouty myslíš? Taky tam kupuji zmrzlinu. Nevšimla jsem si zatím ničeho takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20832
21.7.23 21:45
@Zannah8 píše:
Nevím, jestli sem můj dotaz patří, ale nedá mi to. Dnes jsem dětem v Lidlu koupila zmrzlinové kornouty, všimla jsem si ale, že i přes obal na obou byli propíchnutý dírky až k čokoládě která v kornoutu bývá. Dírky byli velikostně asi jako od tlustější jehle. Nevíte čím to mohlo být způsobené? Setkala jste se s tím už některá? Kornouty samozřejmně pro jistotu letěli do koše, ale vážně mě zajímá, čím to mohlo být způsobené. :nevim:
Čímkoliv toho tvaru.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.7.23 22:19

@Kelsey ty obyčejné stojí okolo 12kč pistáciové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.23 02:28

To je divný. A pamatuješ si, jestli byly obě na stejném místě, jakože strojově? I když si nedovedu představit důvod - aby zmrzka dýchala asi těžko. :D Asi bych to taky viděla na záškodníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.7.23 13:22
@Zannah8 píše:
@Kelsey ty obyčejné stojí okolo 12kč pistáciové

My je máme jahodové a čokoládové. Až bude čas, tak se půjdu podívat. Jestli to taky mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák