Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nevím, jestli sem můj dotaz patří, ale nedá mi to. Dnes jsem dětem v Lidlu koupila zmrzlinové kornouty, všimla jsem si ale, že i přes obal na obou byli propíchnutý dírky až k čokoládě která v kornoutu bývá. Dírky byli velikostně asi jako od tlustější jehle. Nevíte čím to mohlo být způsobené? Setkala jste se s tím už některá? Kornouty samozřejmně pro jistotu letěli do koše, ale vážně mě zajímá, čím to mohlo být způsobené. ![]()
@Zannah8 píše:
Nevím, jestli sem můj dotaz patří, ale nedá mi to. Dnes jsem dětem v Lidlu koupila zmrzlinové kornouty, všimla jsem si ale, že i přes obal na obou byli propíchnutý dírky až k čokoládě která v kornoutu bývá. Dírky byli velikostně asi jako od tlustější jehle. Nevíte čím to mohlo být způsobené? Setkala jste se s tím už některá? Kornouty samozřejmně pro jistotu letěli do koše, ale vážně mě zajímá, čím to mohlo být způsobené.
Které kornouty myslíš? Taky tam kupuji zmrzlinu. Nevšimla jsem si zatím ničeho takového.
@Zannah8 píše:Čímkoliv toho tvaru.
Nevím, jestli sem můj dotaz patří, ale nedá mi to. Dnes jsem dětem v Lidlu koupila zmrzlinové kornouty, všimla jsem si ale, že i přes obal na obou byli propíchnutý dírky až k čokoládě která v kornoutu bývá. Dírky byli velikostně asi jako od tlustější jehle. Nevíte čím to mohlo být způsobené? Setkala jste se s tím už některá? Kornouty samozřejmně pro jistotu letěli do koše, ale vážně mě zajímá, čím to mohlo být způsobené.
To je divný. A pamatuješ si, jestli byly obě na stejném místě, jakože strojově? I když si nedovedu představit důvod - aby zmrzka dýchala asi těžko.
Asi bych to taky viděla na záškodníka.
@Zannah8 píše:
@Kelsey ty obyčejné stojí okolo 12kč pistáciové
My je máme jahodové a čokoládové. Až bude čas, tak se půjdu podívat. Jestli to taky mají.