Vinted podvodník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.7.23 23:50

Vinted podvodník

Dobrý den dneksa se mi stalo hrozná věc :( prodavala jsem oblečení na Vinted aplikaci a napsali mi asi 3 zájemci ze mám poslat e-mail na potvrzení tak si říkám Ok pošlu tak si otevri e-mail a už tam 3 zprávy od Vinted a klikal jsem si na odkaz pokračovat a zadala jsem si údaje bankovní a dala jsem si potvrdit a bylo to v pr***i koukni si na ucet a mam pryč 30000 Kč a šla jsem hnedka na polici a oni moc nevypadali ze by to chtěli vyřešit a snažit no ceska policie no a řekli ze mi moc nepomuzou a ze mi zítra zavoláji a nevím co teď chce se mi brecet a jsem psychicky spadne a asi vím ze nikdy neuvidim ty prachy nevíte jak se mám rychle vydělat protože ty peníze jsem si šetřila až se budu stěhovat a budu za měsíc stěhovat a nemám moc peněz a nevím vo teď :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43027
14.7.23 05:57

Moc tomu nerozumim, ty jsi tam zadala i pristupove udaje ke svemu uctu, ne jenom cislo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.7.23 06:03

Tak jsi deb.il. Vinted má zabezpečené platby a jasně píše, že tvůj email nikdo k nákupu ani prodeji nepotřebuje. Melou to všude dokola, hlavně nikam nic nevyplňujte :zed: máš po penězích no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8313
14.7.23 06:14
@Anonymní píše:
Dobrý den dneksa se mi stalo hrozná věc :( prodavala jsem oblečení na Vinted aplikaci a napsali mi asi 3 zájemci ze mám poslat e-mail na potvrzení tak si říkám Ok pošlu tak si otevri e-mail a už tam 3 zprávy od Vinted a klikal jsem si na odkaz pokračovat a zadala jsem si údaje bankovní a dala jsem si potvrdit a bylo to v pr***i koukni si na ucet a mam pryč 30000 Kč a šla jsem hnedka na polici a oni moc nevypadali ze by to chtěli vyřešit a snažit no ceska policie no a řekli ze mi moc nepomuzou a ze mi zítra zavoláji a nevím co teď chce se mi brecet a jsem psychicky spadne a asi vím ze nikdy neuvidim ty prachy nevíte jak se mám rychle vydělat protože ty peníze jsem si šetřila až se budu stěhovat a budu za měsíc stěhovat a nemám moc peněz a nevím vo teď :,(

Proč jsi vyplňovala přístupové údaje k účtu??? :zed: Vždyť to pořád VŠUDE píšou, varuje se před takovými praktikami. Holt velká lekce pro tebe a zkušenost do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
14.7.23 06:16
@izabe píše:
Proč jsi vyplňovala přístupové údaje k účtu??? :zed: Vždyť to pořád VŠUDE píšou, varuje se před takovými praktikami. Holt velká lekce pro tebe a zkušenost do budoucna.

Je přeci slušnost odpovědět.

• Citovat
  • Upravit
31268
14.7.23 06:47

Jej, holka zlatá, to je klasicky podvod, pred kterym policajti, televize, banky, proste uplne vsichni, varuji uz roky.

Logicky, ty neci prodáváš, tak proc po tobe nekdo muze chtit přístupové udaje k účtu? Policajti s tim mnoho nesvedou, mizi to nekde za hranicema. V Rumunsku nebo kde, jak sem jednou cetla, je primo „buňka“ (a bude jich po světě x"), kde se tim živí celý party lidí.
Proto ma vinted i jine chranene platby, proto nikdy nemas klikat na odkazy v mailech, proto nikdy nemas davat hesla a přístup k uctu jinde nez na tve bance a ne pres klik na odkaz buhvi od koho.
Kolegyne dcera takhle nedavno přišla o 70k. A uz ji to nikdo nevrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
14.7.23 09:11

Dalsi trotl, co se chytil :zed: to byla ta touha to hned prodat tak silna, ze zatemnila mozek? Neprislo Ti divne, ze jsi tam inzerat sotva nahrala a mas tolik zajemcu? :zed:

• Citovat
  • Upravit
144
14.7.23 09:39

Banku jsi kontaktovala? Nechala si všechno zablokovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
14.7.23 18:09

Proto je tam to tlačítko KOUPIT, pro příště..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24555
14.7.23 18:12

Poučení pro příště, s penězi se rozluč. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24555
14.7.23 18:14
@Vesnickaholka píše:
Dalsi trotl, co se chytil :zed: to byla ta touha to hned prodat tak silna, ze zatemnila mozek? Neprislo Ti divne, ze jsi tam inzerat sotva nahrala a mas tolik zajemcu? :zed:

To je marné, tuhle policajti zase někoho lapli u bitcoinmatu, stačil tam naházet asi “jen” 120 K ze zamýšlených 800. Přitom přímo u toho stojí nejedna cedule jako vrata varující před podvody. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák