Smarty.cz jakou máte zkušenost?

7
20.7.23 21:39

smarty. cz

Dobrý den dneska jsem zakoupil na internetovém obchodě Smarty cz mobilní telefon platbu jsem provedl přes internetové bankovnictví důkaz mám o odeslání peněz v internetovém bankovnictví a smarty mi tvrdí že platbu nemají když jsem jim poslal potvrzení o platbě tak už se neozvali je to normální? co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24758
20.7.23 22:07

Počkat. Připsání na účet nemusí být hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.7.23 22:12

@lucad77 byla to okamžitá platba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
20.7.23 22:25

Nějakou dobu trvá než to spárují. Lepší platit kartou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
20.7.23 23:11

Nepovažuji za bezpečné tu ukazovat platbu se všemi podrobnými údaji :nevim:

My na smarty.cz nakupujeme hry do PS, máme kousek od baráku jejich výdejnu i sklad a nikdy nebyl problém, jen to přichystání věcí se liší oproti tomu, co píšou na eshopu. I když se věc tváří skladem, tak třeba není, tak to třeba déle trvá. Ale podvodníci by to neměli být.

Navíc je léto, firmy mívají brigádníky a služby teď mnohde stojí za nic.

• Citovat
  • Upravit
20918
21.7.23 03:54
@micon píše:
@lucad77 byla to okamžitá platba

A jinak jsi v pořádku? Ale co se divím, lidí jsou schopní na net dát naprosto všechno a mozek u toho nepoužívají.

Pravděpodobně platby párují třeba ze dne na den až a taky nemůžeš čekat, že tam nonstop někdo bude sedět a tobě odpovídat. :roll: a taky ten člověk co odpovídá, tak vůbec nemusí mít přímý přístup k tomu účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21704
21.7.23 06:46

Tobě se to odepsalo hned, jim zpracování může chvilku trvat. Každopádně ty obrázky z bankovnictví doporučuji okamžitě smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
21.7.23 12:21

Spárování objednávky s platbou může chvíli trvat. Nemůžeš čekat, že obchod s desítkama objednávek denně ti okamžitě odpoví a potvrdí, že tam tu platbu mají, na to prostě není kapacita. Většinou do druhého dne budeš mít objednávku potvrzenou.

Běžně od nich kupujeme telefony ve firmě, i mnohem dražší než jsi bral ty. Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.11.24 16:26

SMARTY, Ps5 pro nabizeli s mechanikou, pak ji vsivaci nedodali, meli lepsi ceny, proto lidi nekupovali mechaniky zvlast, kdyz jeste bili na pultech, pak se vyprodali A ONI SLIBOVANE MECHAMIKY S PS 5 PRO, NEDODALI ANI SE NEOMLUVILI, jsou to podvodnici a nikdy k nim radeji, nikdo nechotte nakupovat, jsou to vsivaci arogatni ulhani. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.11.24 16:34

Smarty zrusit

To co udelali, ze nedodali zaplacene mechaniky k ps5 pro, je mafianska praktika, jen sproste nalakali lidi ma ps5 pro, ze budou mit levnejsi mechaniku, no a maji jen velke zklamani, tohle dam na Cojku, syn ma vse diskach ps5 pro, je mu
tedy vse k nicemu, znicene vanoce. Smarty by mela za tenhle podvod dostat mastnou pokutu, LHAVA REKLAMA K NALAKANI ZAKAZNIKA, je trestmy cin :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák