Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
To mají vzadu nějakou gumu, ze tam je vůle 9 cm? Tenhle střih by měl byt vypasovany na tělo bez takové vůle. Jinak nechci nich říkat, ale už z fotky vypadaji strasne, je to nekvalitní.
@Semtex píše:
To mají vzadu nějakou gumu, ze tam je vůle 9 cm? Tenhle střih by měl byt vypasovany na tělo bez takové vůle. Jinak nechci nich říkat, ale už z fotky vypadaji strasne, je to nekvalitní.
Jj mají gumu. Hele materiál je mi celkem jedno. Me by stačily i od Vietnamců. Jenze všude maji vylozene stany. Chtěla jsem takovýhle střih…
Nebrala bych je. Co v reálu znamená velikost UNI? Asi těžko padnou někomu kdo nosí velikost S i velikost XL. Většina lidí v oblečení ve velikosti UNI vypada jako v pytli od brambor. Divím se že těmhle obchodům s rádoby italskou módou to lidé ještě žerou.
@krajta píše:
Nebrala bych je. Co v reálu znamená velikost UNI? Asi těžko padnou někomu kdo nosí velikost S i velikost XL. Většina lidí v oblečení ve velikosti UNI vypada jako v pytli od brambor. Divím se že těmhle obchodům s rádoby italskou módou to lidé ještě žerou.
Nedělám si iluze že to není někde ze Sapy ![]()
Tak je objednej, zkus a když tak je vrátíš, ne? Mně se docela líbí.
https://www.italskamodavm.cz/…am-z105447CZ Takhle nějak asi budou vypadat v reálu, abys nebyla zklamaná.
@Michelle_M píše:
https://www.italskamodavm.cz/…am-z105447CZ Takhle nějak asi budou vypadat v reálu, abys nebyla zklamaná.
Našla jsem na instagramu video od holky co je preprodava.
@Anonymní píše:
Dobrý den, tak nejak nevim kde se optat skrze míry.Mam dětskou postavu, vesměs všude nakupuju jen v kamenných obchodech. Ale narazila jsem na moc hezké šaty, ale nejsem si jistá mirami. Píšou velikost UNI
Rozměry 2× 30- 37 cm šířka v pase
2× 36 - 45 cm šířka přes prsa
Já mám v pase 32cm
A přes prsa 72 cm
Přes ty prsa to asi bude velké že?
Máš obvod v pase 64 a přes prsa 114?
@Anonymní píše:
Našla jsem na instagramu video od holky co je preprodava.
Hledej spíš foto od zákaznic, tohle jsou prostě fejkové produktové snímky. Ten vršek mají takhle zmršený schválně, že tam ve švu ten vzorek nenavazuje? Za tohle dát 700, nevím no…
@Monchichik píše:
Podle těch fotek mi připadají extrémně krátké…
Mám 156cm
@Michelle_M píše:
To vypadá strašně, jak je tam ten vzor ve švu vpředu nenapojený a jsou fakt hodně krátké.
@Michelle_M píše:
Hledej spíš foto od zákaznic, tohle jsou prostě fejkové produktové snímky. Ten vršek mají takhle zmršený schválně, že tam ve švu ten vzorek nenavazuje? Za tohle dát 700, nevím no…
Já vím, jak jsem psala. Jenze koukni se na moje míry. Sháním takovýhle střih, uplne obyc klidně nějaký vienamec. Jenze ja na sebe kloudne nic neseženu..
@Anonymní píše:
Mám 156cm
no přijde ti určitě nepoužitelný hadr…na těch holkách to různě našpendlí a tak…já bez zkoušení nekupuju už skoro nic…to nenajdeš někde okolo tebe obchod, kde by měli nějaké šaty?
Dobrý den, tak nejak nevim kde se optat skrze míry.
Mam dětskou postavu, vesměs všude nakupuju jen v kamenných obchodech. Ale narazila jsem na moc hezké šaty, ale nejsem si jistá mirami. Píšou velikost UNI
Rozměry 2× 30- 37 cm šířka v pase
2× 36 - 45 cm šířka přes prsa
Já mám v pase 32cm
A přes prsa 72 cm
Přes ty prsa to asi bude velké že?