Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Někdy neuděláš nic. Dcera je dospělá a už je i matka. Maximálně můžeš z povzdálí sledovat zda se dobře stará o dítě a případně žádat vnuka do péče ![]()
Teď už prostě výchovu nedoženeš
@Anatalia do tech 14ti se chovala dobře? proc se to tak zlomilo?
Chtela jsem se zeptat, jestli v tech 14 byla u psychologa, v poradne atd. ale ono je to dneska celkem jedno.
ono jestli je nekdo ve 14 agresivni, krade a bere drogy, tak je nekde neco hodne spatne. ovsem kde, to nesoudim…
a co delat dneska. no asi nic, ted uz je dospela, ma svuj zivot.
@Anatalia Možná jsi dříve neměla respektovat její rozhodnutí, ale tehdy právě vychovávat. Těžko říct. Pokud tě nechce vídat, tak tím, že jí voláš si ji nepřiblížíš. Já se s matkou nestýkám již víc jak 20 let, z jiných důvodů tedy, a asi před rokem jsem udělala první vstřícný krok - píšeme si na FB a vidí děti na fotkách. Synovi je 16,dceři 11 ![]()
@Anatalia je dospělá, je na čase, aby sama začala žít, nebo aby si nabila držku.
Zeptala ses tenkrat dcery ve 14ti letech nebo i pozdeji, co se stalo? Proc se najednou tak zmenila? Nebo takova byla porad?
Nemeli jste v te dobe problemy s manzelem? Nemela problemy ve skole? Sikana? Nezapadla do kolektivu?
Pokud takova vzdorovita nebyla odjakziva, tak se nekdy neco muselo stat…
@Anatalia A teď nefetuje, netoulá se a stará se o dítě? No pak budeš muset respektovat, že tě v životě momentálně nechce ![]()