Nezodpovedna dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
22.3.15 20:05
@Anatalia píše:
Len nechapem, preco ma tendencie na mna utocit.

Necálovala jsi tak, jak by si představovala. Vím, že to bolí, ale tím, že se od nich odstřihneš, tak asi uděláš nejlíp. Aspoň na čas.

• Citovat
  • Upravit
9754
22.3.15 20:07

@Anatalia myslim, ze bude asi nejlepsi, kdyz ji nechas byt a reknes ji, ze ji mas rada a ze kdyby nekdy neco potrebovala nebo nevedela kam jit, tak at za tebou prijde. Ze je porad tvoje dcera a nechces ji stratit. At se stane cokoliv, tak ma prijit za tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265

.

Příspěvek upraven 06.09.15 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057

@Anatalia tak tohle je dost naprd… to je mi líto :( nedovedu si představit, že bych se nebavila se svojí mámou… a hlavně si nedovedu představit, že bych měla takovou dceru.
Na tvém místě i když je to dcera - přerušila bych s ní kontakt a našla si něco co tě zabaví aby jsi na to tolik nemyslela. Přátelé, koníčky etc. bude to určitě hrozně moc těžký, ale když se chová takhle a nemá zájem :( vyprdla bych se na ní. Třeba doleze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.3.15 20:11

.

Příspěvek upraven 06.09.15 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.3.15 20:13
@Anatalia píše:
@jahuhudka nie teraz sa stara, a ked ide nebodaj do mesta s malym, tak vzdy ide niekto s nou.
Minule bola na kontrole na gynde, tak isla sama a nemohli ju prinutit, aby teda uz sadla na taxik a prisla domov. Maly uz bol vcrpany od placu a flasu nechcel.
Nakoniec sa doma podriekla, ze bola s frajerom…

No a ten přítel je otcem dítěte?

• Citovat
  • Upravit
1265
22.3.15 20:13

.

Příspěvek upraven 06.09.15 v 16:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.3.15 20:16

@jahuhudka ano je otcom dietata, otcovstvo nepriznava, dceru volakedy aj bil..ale on je chudacik a ona ho miluje.
On proste nema stastie v zivote a ona ho chce zachranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 20:16

@Anatalia proč ji to platíš když je ještě na tebe zlá? Vyprdla bych se na to at si to platí sama když tě tak moc nepotřebuje. Je mi jasné že je to pro tebe opravdu těžký, ale vidíš, že pro ní je to velmi jednoduché. Porid si třeba pejska nebo nějaké zvířátko, chod s kamarády někam ven, opravdu si vymyslí nějaký koníček co tě zabaví a prostě si ji nevšímej :( není lepší rada než tahle… nedá se s tím nic udělat a akorát budeš za blbce :(
Určitě to zvládneš! Přeju hodně sil :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.3.15 20:19
@Anatalia píše:
@jahuhudka ano je otcom dietata, otcovstvo nepriznava, dceru volakedy aj bil..ale on je chudacik a ona ho miluje.
On proste nema stastie v zivote a ona ho chce zachranit.

Ale ona je dospělá, nedovedu si představit, že by mi někdo zakazoval stýkat se s přítelem potažmo s otcem dítěte. Mám dojem, že obě strany, ty i prarodiče nebo s kým teď bydlí, se chováte jako by jí bylo 10

• Citovat
  • Upravit
2057
22.3.15 20:20

@jahuhudka tak ja to chápu když ten kluk tu holku bije a ještě to je nějaký feťák či bezdomovec… to bych moc pyšná na dceru taky nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.3.15 20:24
@Rhenaya píše:
@jahuhudka tak ja to chápu když ten kluk tu holku bije a ještě to je nějaký feťák či bezdomovec… to bych moc pyšná na dceru taky nebyla…

Je dospělá, pomoc dospělému můžeš poskytnout, pokud chce :nevim: Pokud se rozhodne, že odejde a bude vychovávat dítě s otcem dítěte kdoví kde, tak jim prostě frnkne a je to. Protože je jak ve vězení :nevim: Takto jí mají alespoň tak nějak pod dohledem

• Citovat
  • Upravit
1265
22.3.15 20:25

.

Příspěvek upraven 06.09.15 v 16:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 20:25

@jahuhudka jo to máš pravdu… podle mě se s ní už nic dělat nedá… možná časem přileze sama, ale ta holka si vybrala tak bych ji prostě nechala bejt… jenže pro mámu je to fakt dost těžký… takže Anatalii chápu. Určitě to není lehký opustit dceru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.15 20:27

Ahoj omlouvám se za anonym, ale i po 10 letech je mi ze sebe špatně. To co tvá dcera dělá tobě to já jsem dělala své mamce-je mi z toho zle ještě teď. A Proč ji to platíš? Můj názor je nechat ji bez peněz bez pomoci, a ve správny čas ji ukázat, že má u tebe dveře otevřené. Mě pomohlo tohle neměla jsem, kde bydlet bez peněz atd. A jednou ať už jsem byla sebevíc naštvaná na mamku a neviděli se snad rok.Jsem ji napsala sms a vratila se ráda mě viděla a vše odpustila. Mě to časem. A pro mě bylo nejhlavnější, že se na mě vykašlala a nepomáhala mi. Hodně sil přeji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová