Nezodpovedna dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2057
22.3.15 20:28

@Anatalia tak od této doby bych se jí už neozvala. Opravdu. Neztěžuj si to :) ona možná doleze :) 100% si tím jistá nejsem, ale jak píšeš, nedělej ze sebe blbce - bude to pak jen horší :) (nemyslím to špatně)… vybrala si, má to mít. Chová se fakt hrozně a to já bych nerespektovala a prostě bych s ní přerušila kontakt. Pokud ti někdy zavolá sama první, hned bych jí to nezvedala, aby si nemyslela, že přilezeš hned jak zavolá… nechala bych ji vydusit. Nevím jestli je to správné, ale je to můj názor. Takovýhle lidi znám :( ničeho si neváží a jak není po jejich - je zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.3.15 20:31

.

Příspěvek upraven 06.09.15 v 16:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
22.3.15 20:34

@Anatalia :hug: asi bych přerušila kontakty už po tom nepovedenwn diagnostaku…holky ti tu rádi dobře…nevnucovat se, nepodlezat, nezajimat se…když ina si toho absolutně nevazi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
22.3.15 20:35
@truelly píše:
@Anatalia :hug: asi bych přerušila kontakty už po tom nepovedenwn diagnostaku…holky ti tu rádi dobře…nevnucovat se, nepodlezat, nezajimat se…když ina si toho absolutně nevazi :poblion:

@Anatalia přesně jak říká @truelly …zkus to! A uvidíš jak se ti to vyplatí! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.3.15 20:39

.

Příspěvek upraven 06.09.15 v 16:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.15 20:44

Neznám tvou dceru, ale tyto(nevim jak to nazvat)puberťáci? Opravdu pochopí až časem co pro ně mamka v životě udělala. Ale chce to čas. Už žádne peníze nic ať je naštvaná, teď příjde -pokud to ještě nebylo vydíraní přes miminko. Pujčení na to a na to, já nemám na sunar třeba atd.(V této nepřijemné situaci, kdy člověk neví jestli je to lež nebo mimčo opravdu nemá, radím max. hmotné věci. Je to strašné. Já si to vyčítám, jak jsem mohla být někdy taková kráva blbá. Anonymní ze str.2

• Citovat
  • Upravit
1265
22.3.15 21:01

.

Příspěvek upraven 06.09.15 v 16:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.3.15 21:04

No nic, teraz idem spat, rano o 4 vstavam, abysom zarobila na chlieb.
Podebatujeme zajtra vecer. Mozno budem zajtra aj kludnejsia.
Zatial dakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
22.3.15 21:11
@Anatalia píše:
@blecha72 to nabitie drzky sa asi nebude konat. Ked oznamila starkym, ze je tehotna, tak trosku pofrflali, ale hned zacali pripravovat vybavicku a vsetko okolo toho. Dcera vtedy chodila do skoly, a cele poobedie bola s priatelom v meste. Prisla poslednym spojom. O nic sa nezaujimala. Vsetko zabezpecili svokrovci a exmanzel.
Dodnes to tak je..oni vsetko zabezpecia, zaplatia a ona len koji. A samozrejme ze fin. neprispieva. Karticku od jej uctu s rodicovskym ma priatel plne k dispozicii.
Takze ona nevie ako chuti zivot. Este dlho potrva, kym sa uvedomi. Len nechapem, preco ma tendencie na mna utocit.

tak je všechno špatně. Zkus to hodit za hlavu, ona na to dojede, pak jí dojde, že má mamku. Je to těžké odstřihnout se, ale je to jediná možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová