Nezvladám pláč svého dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9042
10.9.24 07:50

Buď se za účtem Luceny střídá víc lidí nebo má schizofrenii a zapomene někdy brát léky. Někdy odpovídá relativně normálně. A jiný jede tyhle své psycho názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
10.9.24 08:03
@Snorlaxik píše: Více

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Čteš ty příspěvky? Žiju na horách. I obchod máme 20 km.

• Citovat
  • Upravit
24309
10.9.24 08:11
@Eva2610 píše: Více

Tak ona myslím žije v Praze ne? Takže je naprosto mimo realitu toho jak to vypadá mimo takové velké město. Já mám školku pro děti deset kilometrů od bydliště. Mohla bych ji teda mít pět, ale ta doprava je tam horší. Ale jet autobusem tam a zpět, tak to bych nemusela už jezdit domů. Plus v autobuse není možnost autosedačky pro roční dítě, takže autobusem vůbec nejezdím. Vlak má do Brna výluku už dlouho. Po dálnici opravdu nenechám děti sedět v autobuse bez autosedačky, takže prostě řídit se musí. Chápu, že kdo bydlí ve městě toto nemusí pochopit. Ale ona má ty příspěvky prostě mimo. Potřebuje být dokonalá matka s dokonalým dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
10.9.24 08:12
@Eva2610 píše: Více

Tak nakoupit může chlap cestou z práce. Dítě do školky nemusí jezdit. Takže zbývá jen ten doktor ;)

• Citovat
  • Upravit
24309
10.9.24 08:13
@Petra Star píše: Více

Máš pravdu :lol: někdy teda odpovídá normálně. Ale tentokrát je to zase perla za perlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
10.9.24 08:14
@anavi13 píše: Více

Bydlela jsem mimo Prahu. Ale nebyla jsem tak úzkostná, takže jsem klidně jezdila s kojencem a batoletem autobusem a to i po dálnici. Lepší, než vystresovaná matka za volantem kvůli tomu, že dítě řve ;)

• Citovat
  • Upravit
53190
10.9.24 08:21

Holky nereagujte na to individuum, je to zbytečné :P Teď se dozvíte, že pokud vám dítě pláče v sedačce, máte se z těch hor a vesnic nastěhovat do Prahy, abyste mohli jezdit MHD :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24309
10.9.24 08:21
@Snorlaxik píše: Více

Tak z toho autobusu teda ve stresu jsem. Na té dálnici je to každou chvíli nějaká autonehoda. Mě by teda řvalo dítě i v tom autobuse. Fakt by to bylo peklo. Co vydržel pěkně tak byl výlet čtyřicet minut lodí, ale to je mi tu jaksi k ničemu. Každopádně do té školky jsou takové rady k ničemu. Autobusové spojení je mizerné. Syn předškolák už chodit prostě musí a hlavně chce. Chlap jezdí do práce v pět ráno. Takže prostě smůla a musím já.

Na ty dlouhé cesty třeba do Brna si beru spolujezdce, který dítě baví celou cestu. Zas tak hloupá nejsem, kdy vím, že je cesta s dítětem hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24309
10.9.24 08:29
@unuděná píše: Více

To je nápad 🤣 ideální řešení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
10.9.24 08:36
@anavi13 píše: Více

Je zajímavé, že vystresovaná žena za volantem, co se hůř soustředí, je v pohodě ale zkušený řidič autobusu na dálnici je problém :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9042
10.9.24 08:41

Hlavně ty řeči o cestování MHD jsou naprosto zbytečné. Jestli je dítě vystresované během cestování. Ani MHD nic nezachrání. Ještě bude řešit, že ji někdo nadává, ať si dítě utiší, aby jiné cestující nerušilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
10.9.24 08:45

Myslím si, že se v tomto tvém příspěvku najdou mnohé ženy. Nejsi v tom sama, je to naprosto normální a vůbec to neznamená, že bys byla špatnou matkou. Hlavu vzhůru. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42533
10.9.24 08:45

Hoďte na ni deku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
10.9.24 08:46

2 hodiny cesta v autě je příšerný. Chudák dítě. To jezdíte z Aše do Brna? Jak v tom muzes ridit? Vzdyt si ho strasne ohrozila. Jela bych vlakem.

Příspěvek upraven 10.09.24 v 08:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.9.24 08:46

A jinak, stresová reakce matky na pláč dítěte je úplně normální, je to dané biologicky, aby prostě matka o to dítě pečovala. Dítě brečí proto, že mu něco vadí a matka na to má reagovat. Takže ženy, které nechají své dítě vřískat a se stoickým klidem řídí dál (nebo třeba koukají vedle v pokoji na telku apod.) jsou evidentně nějakou biologickou odchylkou. Nebo jsou jednoduše psychicky narušené :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí