Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@kocourGarfield píše: Více
Aspoň někdo má stejné dítě jako my
my taky musíme všude autem. Jezdím denně a hodně. Prostě musím. Za chvíli bude ráno tma a budu vozit děti do školky každý den. Večer z kroužku bude taky tma. Ještě, že v novém autě už mám u dětí světlo.
@Snorlaxik Jezdit s malym ditetem je vzdycky stres a to ani nemusi brecet. Pokud to nechapes, tak jsi psychopat ty.
Já 70km a jsou po cestě dvě. Max tři. Záleží jak jedeme. Jo problém je kolona na dálnici, která je tam skoro pořád ![]()
@anavi13 no tak termín lyžáku, místo pobytu, sněhovou kalamitu ani nařízení ohledně Covidu jsem si nevybrala.
Moc nevím co bych ještě mohla ovlivnit. A rodina mi nabídla odvoz dítěte do hor, za což jsem byla rada ( nechtěla jsem někde zůstat s tím uřvancem ve sněhu v horách ). Ale tak taky chodí do práce že …
@anavi13 taky mám hustorky, kdy jsem vyzvedávala dítě že SOS a všichni okolo v práci. Kolona, dálnice, dítě hotové - nefungovalo nic. To jsem to pak píchla na první možné místo a snažila se sebrat miminko.
Nevím kolik je Brandýs - Liberec km.
@anavi13 píše: Více
Pak nemají být nehody
jezdit ve stresu a ještě nevyspalá. Škoda, že takovéhle hvězdy nezabíjí nebo nezraní jen sebe a svou rodinu, ale dost často to odnesou i nevinní lidí okolo ![]()
@Gothecure píše: Více
Opravdu je pro někoho stres řídit s dítětem? V tom případě by takový člověk měl vrátit řidičák.
@anavi13 píše: Více
Takže benzínka každých 10 -15 minut, mezitím bude ještě nějaký sjezd, ne?
Brandýs - Liberec, vždyť tam je benzínka nebo sjezd na každém kroku ![]()
@Snorlaxik No to je zase názor 🙈 🤷♀️ 🤷♀️ A když je pro někoho stres zkouška na vejšce, tak ji nemá dělat, že?
@Vinted108 @kocourGarfield @Eva2610 @anavi13 Proc mate snorlaxika (vzdycky) snahu presvedcovat? Nestaci odignorovat? Pokazde je to same. Kam se prida do diskuze, ma opacny postoj a zuby nehty to ohyba na svou stranu, asi nejake nutkani. Z puvodniho tematu nezbyde nic. Taky jsem si nabehla, priznavam, chce to klid ![]()
Příspěvek upraven 09.09.24 v 21:54
@Vinted108 píše: VíceČím někoho ohrožuješ při zkoušce? Ale pokud jsi ve středu za volantem, hroutíš se z pláče, tak jsi nebezpečná svému okolí.
@Snorlaxik No dítě můžu uklidnit s a dělala jsme to milionkrát ( jen tedy ve sněhu ho nebudeš tahat ven ) a bylo tak k tomu, že si na chvíli odpočinulo, napilo. Ve chvíli je jsem ho připoutala začalo řvát znova. K čemu by mi byla benzínka co 15’km? To dítě by řvalo stejně.
Zřejmě jako dítě zakladatelky. Asi chtělo konec, žádná jízda. Ne za 1o minut pokračovat.
Já to mám do velkého města 30 km po dálnici a benzínku míjím 1
Že by pak byla další si úplně nevybavuji …