Nezvladám pláč svého dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
9.9.24 21:15

Já to mám do velkého města 30 km po dálnici a benzínku míjím 1 :nevim: Že by pak byla další si úplně nevybavuji …

• Citovat
  • Upravit
24313
9.9.24 21:15
@kocourGarfield píše: Více

Aspoň někdo má stejné dítě jako my :lol: my taky musíme všude autem. Jezdím denně a hodně. Prostě musím. Za chvíli bude ráno tma a budu vozit děti do školky každý den. Večer z kroužku bude taky tma. Ještě, že v novém autě už mám u dětí světlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.9.24 21:18

@Snorlaxik Jezdit s malym ditetem je vzdycky stres a to ani nemusi brecet. Pokud to nechapes, tak jsi psychopat ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24313
9.9.24 21:19

Já 70km a jsou po cestě dvě. Max tři. Záleží jak jedeme. Jo problém je kolona na dálnici, která je tam skoro pořád :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
9.9.24 21:23

@anavi13 no tak termín lyžáku, místo pobytu, sněhovou kalamitu ani nařízení ohledně Covidu jsem si nevybrala. :) Moc nevím co bych ještě mohla ovlivnit. A rodina mi nabídla odvoz dítěte do hor, za což jsem byla rada ( nechtěla jsem někde zůstat s tím uřvancem ve sněhu v horách ). Ale tak taky chodí do práce že …

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
9.9.24 21:28

@anavi13 taky mám hustorky, kdy jsem vyzvedávala dítě že SOS a všichni okolo v práci. Kolona, dálnice, dítě hotové - nefungovalo nic. To jsem to pak píchla na první možné místo a snažila se sebrat miminko.

Nevím kolik je Brandýs - Liberec km.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
9.9.24 21:39
@anavi13 píše: Více

Pak nemají být nehody :pocitac: jezdit ve stresu a ještě nevyspalá. Škoda, že takovéhle hvězdy nezabíjí nebo nezraní jen sebe a svou rodinu, ale dost často to odnesou i nevinní lidí okolo :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
9.9.24 21:40
@Gothecure píše: Více

Opravdu je pro někoho stres řídit s dítětem? V tom případě by takový člověk měl vrátit řidičák.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
9.9.24 21:41
@anavi13 píše: Více

Takže benzínka každých 10 -15 minut, mezitím bude ještě nějaký sjezd, ne?

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
9.9.24 21:47

Brandýs - Liberec, vždyť tam je benzínka nebo sjezd na každém kroku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
143
9.9.24 21:50

@Snorlaxik No to je zase názor 🙈 🤷‍♀️ 🤷‍♀️ A když je pro někoho stres zkouška na vejšce, tak ji nemá dělat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
9.9.24 21:53

@Vinted108 @kocourGarfield @Eva2610 @anavi13 Proc mate snorlaxika (vzdycky) snahu presvedcovat? Nestaci odignorovat? Pokazde je to same. Kam se prida do diskuze, ma opacny postoj a zuby nehty to ohyba na svou stranu, asi nejake nutkani. Z puvodniho tematu nezbyde nic. Taky jsem si nabehla, priznavam, chce to klid :pankac:

Příspěvek upraven 09.09.24 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
9.9.24 21:54
@Vinted108 píše: Více
Čím někoho ohrožuješ při zkoušce? Ale pokud jsi ve středu za volantem, hroutíš se z pláče, tak jsi nebezpečná svému okolí.
  • Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
9.9.24 22:03

@Snorlaxik v koloně těžko budeš mít benzínku

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
9.9.24 22:05

@Snorlaxik No dítě můžu uklidnit s a dělala jsme to milionkrát ( jen tedy ve sněhu ho nebudeš tahat ven ) a bylo tak k tomu, že si na chvíli odpočinulo, napilo. Ve chvíli je jsem ho připoutala začalo řvát znova. K čemu by mi byla benzínka co 15’km? To dítě by řvalo stejně.
Zřejmě jako dítě zakladatelky. Asi chtělo konec, žádná jízda. Ne za 1o minut pokračovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML