Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Snorlaxik jenže moje dítě by nevydrželo v tom autobuse sedět. Lítalo by po celém autobuse a co pár minut se vztekalo, že něco nemůže. Takže chudák řidič a cestující. Hlavně teda moje dítě bylo prakticky pořád první rok nemocné, takže nemohlo cestovat veřejnou dopravou.
@Kelsey1 píše: Více
Teď ses předvedla. A ty srdíčka u tvého komentáře nechápu.
Tak přeju hodně štěstí, aby se ve vašich rodinách schizofrenie jednou objevila.
NEKRMTE TO!
zakladatelko doporučuji ti založit si novou diskuzi tuto už máš zabitou -
@Zeoli píše: Více
ty někomu přeješ schizofrenii v rodině?
drsný, tak hodně štěstí i tobě, s takovým životním nastavením ho budeš potřebovat.
Prosímtě to není žádná urážka lidí se schizofrenií, je to asi ve stylu rčení „neměj depku, že je hnusně“ - o skutečné depresi to není ![]()
Mne prijde tato rakce jak z cisteho nebe. Z cele te diskuze reagujes zrovna takto? A zas resi srdicka, to uz jsem taky nekde videla. Na obranu stejne osoby. Nemas dva ucty a prepla ses na Zeoli? Nebo jste spriznene duse? ![]()
Vyzna se v tom nekdo?
@Snorlaxik … Koukám, žes jela v tom autě se mnou, že tak dobře znáš situaci, ve který jsem se nacházela
pro tvoji informaci. Pršelo, fakt hodně. Pršelo tak, že jsem chvílema jela padesát i mimo obec, aby se něco nestalo. V takový situaci se blbě vytahuje batole z auta, což?
Dále to nebyla jen objížďka. Objížďky jsou samy o sobě v pohodě, ale tahle objížďka mě vyhodila na nějaký polňačce, čekala jsem, kdy se tam zabořím do nahrnutýho bláta, protože kdybys náhodou zapomněla, fakt hodně pršelo. Tolik, že to na tu nízko položenou polňačku spláchlo bordel z pole (a to byla prosím oficiální objížďka, na kterou mě navedla cedule), když jsem konečně vyjela na silnici a dostala se k nejbližší vesnici, byla tam rozkopaná celá ulice. No nic, tak jsem to chtěla vzít vedlejší uličkou a bohužel jsem si nevšimla, že je to jednosměrka, takže jsem se asi na pětkrát otáčela, protože tam nebylo místo.
Do toho mi začala stagnovat GPSka v telefonu, na který nebylo ani jedno z těch dvou rozkopanejch míst zaznamenaný a snažila se mě neustále táhnout přes staveniště. A jako bonus hudební doprovod rytmicejch kapek deště po streše auta a ne až tak rytmickej zvuk pláče mýho nakrmenýho, napitýho dítěte, kterýho už cesta přestala bavit. Pokud by tebe tohle nechalo v naprosto ledovým klidu, tak seš psychopat. Doufám, že za tvoje přemoudřelý kecy šlápneš na schodech do prázdna. Nazdar.
@KristenHD23 píše: Více
Tak v takový situaci najdeš první vhodné. kisto k zastavení a na chvíli zastavíš. Sedneš si k batoleti dozadu, vyndáš ho ze sedačky. Nebo zastavíš u benzínky/restaurace a půjdeš s ním dovnitř ![]()
A evidentně řízení nezvládáš, když přehledneš jednosměrku. Opravdu v zájmu zachování zdraví všech účastníků provozu, přestaň řídit. Ohrožuješ nejen sebe a své dítě ale i ostatní účastníky.
A ano tohle by mě nechalo v klidu. Jezdila jsem v o dost horších podmínkách. A jestli ty nejsi schopna jet v nestandardní situaci, tak v ní nejezdi, nebo ještě lépe, nejezdi vůbec.
@Snorlaxik . Aha, už chápu. Ty seš takovej ten nešťastnej clověk, vyhnilej zevnitř i zvenčí, co za každou cenu musí do lidí kopat, i když už leží. Asi máš spoustu času na buzeraci cizích lidí, soudě dle tvýho celkovýho počtu komentářů a hlavně dle rychlosti tvýho odepisování (to na těch internetech sedíš 24/7? Vždyť jsem sem náhodně odepsala po pár týdnech). Před touhle sortou lidí se nemusím dál obhajovat. Měj se, jak si zasloužíš. Pa
Vůbec na ni nereaguj, prosím tě. Lucenka je dokonalá matka, řidička, žena…proste všechno.
Ne nejsem. Jen nejsem jako ty hazardér s lidskými životy. Lidi jako ty nemají za volantem co dělat. Bohužel jsi přesně ukázka toho, že takovým lidem to bohužel nedochází. Spíš by si lidi měli dávat pozor na tebe, když řídíš.