Nic si nepamatuji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85536
22.4.14 06:10

@Lucinka84 no tak to, to probiram s kterou kamaradkou si taky nepamatuji, protoze to jsou zbytecne informace, pamatuji si dulezite veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.4.14 22:26
@blumen píše:
@Lucinka84 no tak to, to probiram s kterou kamaradkou si taky nepamatuji, protoze to jsou zbytecne informace, pamatuji si dulezite veci.

Tak pro mě hovory s kamarádkami důležité jsou, kdyby nebyly, asi bych je nepovažovala za kamarádky… Doufám, že to je oboustranné. Kdybych to nepovažovala za důležité a nepamatovala si to, tak mě to netrápí, ale já si to pamatovat chci a nejde to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85536
23.4.14 06:15

@Lucinka84 myslim, ze jsou proste dulezitejsi veci a ze je to tak prirozene, nemuzes si pamatovat vse. Ja netvrdim, ze zapomenu vse, o cem se s nimi bavim, ale nepamatuju se, se kterou jsem co probirala, prece jen se toho nakeca hodne. Kazdopadne mi to necinilo nikdy potize, beru to za naprosto prirozeny proces. Je jen otazkou, kolik toho zapomenes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
23.4.14 08:29
@Jannnča píše:
Zkus léky za paměť - Ginkgo Bilobu, apod.
http://mozek-pamet.heureka.cz/Taťka něco takového dostal od lékařky - kvůli špatnému prokrvení rukou…a je s ním k nevydržení :mrgreen: :hug: :mrgreen:, jak je aktivní. Už jsme si řikaly se segrou, že mu to tajně zaměníme za lentilky :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:.
:mrgreen: Hezké.
  • Citovat
  • Upravit
14541
23.4.14 13:11
@blumen píše:
@Lucinka84 myslim, ze jsou proste dulezitejsi veci a ze je to tak prirozene, nemuzes si pamatovat vse. Ja netvrdim, ze zapomenu vse, o cem se s nimi bavim, ale nepamatuju se, se kterou jsem co probirala, prece jen se toho nakeca hodne. Kazdopadne mi to necinilo nikdy potize, beru to za naprosto prirozeny proces. Je jen otazkou, kolik toho zapomenes.

Mám to stejně. Navíc všechny moje kamarádky vědí, že jsem hlava děravá a už předem vždycky říkám-teď nevím, jestli už jsem se Tě ptala/jsem Ti říkala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.12.16 09:46

Určitě zajít na celkové vyšetření. Zrovna jsem viděla film, kde si ta holka přestává pamatovat. Nemusíš to mít zrovna takhle, ale raději bych to vyloučila. http://www.csfd.cz/…e/komentare/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.12.16 16:58

@Lasiodora reagujes na prispevek z dubna 2014, myslim, ze uz to neni aktualni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
19.12.16 21:32

@Novacek12 Mno, Lasiodora sice reagovala na starý příspěvek, ale třeba např. u mě ty problémy trvají stále :( Bylo období, kdy to bylo lepší, ale teď je to zase hrůza, ale narodilo se mi před rokem druhé dítko a dává nám docela zabrat, takže si osobně myslím, že je to tím, jak tu holky nahoře psaly, že mozek prostě pravděpodobně moc dobře ví, co je pro něj skutečně důležité a ty momentálně „nepotřebné“ informace prostě rychle zahodí :) Teda doufám, že tu za pár let nebudu psát, že mám nějakou chorobu. Spíš se uvidí, co se bude dít, až za dva roky nastoupím do práce, zda se mi mozek nastartuje… Zajímalo, jak jsou na tom ostatní uživatelky v tomto tématu… Zda lepší, horší, stejné? Ale to už se asi nedozvíme co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.1.20 14:37

ČÍSLA A JMÉNA

Já si též nic nepamatuji a to nikoho z mého okolí takového neznám.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.1.20 14:44
@Anonymní píše:
Několik let mám problémy s pamětí. Nepamatuji si dětství. Ze základní a střední školy jen nějaké úryvky.

Když mi šéf zadal práci a ptal se mě, jak to vypadá, jestli bylo splěno to a ono, musela jsem se jít sama přesvědčit, jestli to mám hotové… Jednou mi šéf řekl, že to není normální a měla bych s tím někam zajít. To je 5 let zpátky. Už to, že si toho problému všiml někdo cizí, mě nutí k zamyšlení.

Můj partner je kolikrát rozčílený, že si nepamatuju, kam jsem něco dala. Jsme spolu 10 let. On mi vypráví historky z našeho ranného mládí, které já si vůbec nepamatuji. Je mi to až líto. A nejen partner, i mí přátelé se zmiňují o věcech, které jsme zažili před pár lety. A já si to vážně nepamatuju.

Před pár dny jsem se přistihla, že jsem něco vyprávěla. Nějakou obyčejnou denní záležitost. Za cca 10 minut jsem to začala vykládat znovu. Lidi se na mě divně podívali. A já si začala uvědomovat, že už jsem jim to ASI říkala. Nebo občas slyším: už jsi mi to říkala, opakuješ se, proč mi to říkáš znova?

Je mi kolem třiceti. První dítě se nám narodilo před třemi lety, druhé před pár měsíci. Tím, že je toho doma hodně a mám co dělat, to není. Trvá to delší dobu.

Nevím, jestli s tím mám jít k doktorce. Ona rádá používá větu: moc se pozorujete, nebo: to je civilizační choroba. Chodím k dr. výjímečně.

Zatím jsem na internetu nenašla chorobu odpovídající mým potížím v mém věku. (Hledám terpve chvíli.)

Nějaká emiminovská rada? :kytka:

nejhorší je to v práci nevím jestli mohu pracovat pro šéfa jsem nic mi nemůže svěřit k zapamatování
:cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.1.20 14:49

ČÍSLA A JMÉNA

Já si též nic nepamatuji a to nikoho z mého okolí takového neznám. :think:
@Anonymní píše:
Další příklad: Dohodly jsme se s kamarádkou, že se sejdme v úterý. To bylo v neděli. Fajn. V pondělí jí volám, na kdy, že jsme se to dohodly a píšu si to do kalendáře. Pak jí volám znovu, jestli se máme sejít dopoledne nebo odpoledne… To je celkem síla, jak to tak po sobě čtu. :?

Já to též tak mám co to máme za nemoc :potlesk: :dance:Pracoval jse ve feroně při stejném objemu prace jsem nachodil 10krat viice kilometrů než jiní a nezapamatoval jsem si více než 3 čísla nebo písmena
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.1.20 15:42
@blumen píše:

ty základní informace si nepamatuji ostatní ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
6.1.20 08:25

Mám stejný problém.
Včera něco manžel říkal ať udělám něco už nevím s miminkem určitě to souviselo s večeří, ale už si nepamatuju a musel mi to zopakovat. Jelikož jsem to za minutu opět nevěděla. Že školky nevím vůbec nic, jen že jsem měla otřes mozku v předškolním věku. Ale nemůžu to 19 let svádět na úraz hlavy. Já kolikrát si musím ujistit že mám klíče, jednou když byl manžel pryč jsem někam šla s dětmi a ještě jsem 2× koukala do všech místností jestli tam není manžel abych ho nezamkla a to byl již pár hodin u lékaře a já byla sama doma s dětmi a ještě jsem 3× vyjela výtahem jestli je vše vyple doma. Asi trpím jako Hledá se Dory krátkodobé výpadky paměti a dlouhodobé, mám vpocit že mám začínajícího eichajmra ani si nepamatuju jak se to píše. Nepamatuju si svátek datum manžel je někdy v červenci Libor a 4 léty syn je Miroslav to už nevím vůbec měsíc. Dcera je 7.2. jako já protože se jmenujeme stejně.
Mám problémy s pamětí už od 16 let a je mi 23 bude mi 23.2. 24let ani si nepamatuju co jsem sem chtěla napsat tak před 2 minutami.
Na neurologii objednává obvoďák?
Byla tu návštěva a já jim něco říkala za hodinku znova a on to už si říkala. No a je to čím dál tím horší šla jsem do lednice a zapomněla jsem co jsem chtěla až mi manžel připomněl že mám dát dětem jogurt.
Nebo večer jsme si řekli co je dneska v plánu a já se ho ráno ptám znovu. Odvést dítě do školky, manžel k doktorovi a na nákup pak měl narozeniny 3.1. takže pro dorty a ještě někam odpoledne musím ale už nevím kam a manželovi jsem to neřekla takže tam nepůjdu a vím, že je to něco důležitého a teď nevím co napsat vypadlo mi to. Jednou takhle zapomenu jít do práce až se vrátím z rodičovské. Nejhorší je, že jsem pokladní a herečka a už si nepamatuju moc scénáře a počítat a jak vrátit zákazníkovi peníze to budou manga. No je více problémů s mou paměti a zhoršuje se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí