Nijaká ve 30

Napsat příspěvek
Velikost písma:
388
14.2.22 10:11

Ahoj, v plno věcech ti rozumím a mám ze svého života stejný pocit, ale já oproti tobě vím, že jediné co mi může „pomoct“ jsem já sama a změnit bych to musela já… ovšem kdybych chtěla :nevim: Já svůj život mám ráda i když je svým způsobem taky nudný.

Rodiče mě taky k ničemu nevedli, oni sami neměli koníčky. Nejezdili jsme na hory jako ostatní děti, v létě jsme jeli k moři a o víkendech na hrady/zámky. V tuhle chvíli taky žádné koníčky nemám. Měla jsem, přestaly mě bavit. Tak chodím do přírody, mám dvě kočičky. Když není přítel doma, tak si pustím televizi, kterou moc nevnímám a čučím do mobilu. Úklid udělám, když je potřeba a né protože je středa 16hodin, na nákup jdu když je potřeba a né protože je čtvrtek a začíná akce. Zpravidla jsem doma a v práci, která mě nijak extra nebaví, díru do světa ve firmě neudělám, ale prostě práci beru jako „nutné zlo“ a ne jako něco co člověka má bavit. Mám nudný život? Možná. Ale je to můj život a jestli chci změnu, musím jí udělat sama stejně jako ty.

V pubertě jsem taky chtěla zapadnout. V jednu chvíli jsem se změnila v „emo“, protože to prostě frčelo :D Nevydržela jsem u toho, protože jsem to nebyla já. Snažila jsem se sledovat Harry Pottera, ale tenhle žánr mě prostě nebavil - byla jsem divná. Neposlouchala jsem Tokio Hotel a nebyla zamilovaná do Toma ani toho druhýho - byla jsem divná :nevim: Nebyla jsem hotová z Justina Biebra ani Zbyňka Drdy ze Superstar - hádej co… byla jsem divná :D Neměla jsem pokoj polepený žádnými plakáty herců, zpěváků, hudebních skupin…měla jsem obrázky zvířat… a to jako všude :D

„Mám pocit, že vlastně nejsem nikdo. Není nic, co by mě charakterizovalo. Kdyby o mě na mém pohřbu měl někdo něco říct, neřekl by nic konkrétního.“
Na mém pohřbu by možná někdo řekl: „Měla radši zvířata než lidi.“ A vlastně ani nevím, jestli by vůbec někdo na pohřbu byl - ale víš co? V tu dobu mi to bude už jedno :D

Styl oblékání? Taky nemám. Občas závidím kolegyni, která v padesáti chodí podle trendů a opravdu jí to sekne.. ale mě to nebaví sledovat, takže džíny, ideálně černé triko - prostě pohodlí.
Sběratelsví? Postavičky ze Simpsonů..vážně? :roll: Pokud tě to nezajímá, nic nesbírej. Já sbírala naposledy jako malá pohledy - hádej jaké… se zvířatama :D Ale jako jo…Když jsem je ve dvaceti vyhazovala, tak to trochu bolelo :lol:

„Doma mi voní dezinfekcí a čistotou. Ale oblečení nemám poskládané a věčně se někde něco válí“ - Welcome to my world :palec: Nechci ti dohazovat zvíře, ale tomuhle mě odnaučily kočky. Věčně se mi někde něco válelo, ale štvalo mě, když se mi uhnízdily v bundě a pak bylo všechno chlupatý :mrgreen:

„Neumím šetřit. Žijeme z ruky do pusy“ - A tak mi pověz, za co utrácíš, když nemáte koníčky? Chápu, že jako samoživitelka to máš těžký, ale píšeš, že ses tak rozhodla sama. Proč?

„Nemám už žádné přátele. Měla jsem dvě nejlepší kamarádky. Už nemám. Asi 10 let.
Nemám partnera.
Jsem neuvěřitelně nudná. Nejsem ničím zajímavá.“
Upřímně… jestli se takhle sebelituješ a prezentuješ i mimo internet, tak se tomu nedivím. Jsi opravdu hodně negativní, zavání mi to depresí i když píšeš, že ne. Deprese neznamená hned myšlenka na sebevraždu. Myslím, že nějaká psychologický pomoc by se ti hodila a to nemyslím vůbec ve zlém ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.2.22 10:25

@29naja91 me to jako sebelitost nepripada. Spis jako podprahova deprese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13942
14.2.22 10:32

Mě by zajímaly zakladatelciny reakce na některé otázky zde. Taky mi to přijde dost depresivní čtení, když odhlédnu od některých infantilnosti (Harry Potter, zubní pasta, vykrajovani jídla?).

Mas pocit, ze nic nejsi. Proč? Copak té nikdy v životě nezaujala žádná pohybová aktivita, ani třeba jazyk, činnost, zvíře, nechceš vycestovat do nějaké země, ochutnat jídlo, vytvořit marmeládu?

Očividně touzis po uklizene domácnosti. Tak se do toho pusť :nevim: jednou to nevyšlo? Zkus to znovu. A znovu. Třeba ti nevyhovuje apka, třeba to chce aby sis sedla a vymyslela si svůj vlastní plán jak budeš udržovat pořádek. Aby ses v něm cítila pohodlně. Potřebuješ být na něco pyšná, ale proto se musíš do něčeho pustit a nejspíš se to nepovede napoprvé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.2.22 11:09

@Lily-of-the-valley tak bacha, Harry Potter není žádná infantilnost! :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13942
14.2.22 11:47

@Tamtama to zubní pasta taky ne. :D Myslela jsem to tak, ze to zakladatelka vnímá jako nějaké veci, které určují člověka. Jasné, mám Pottera rada, četla jsem ho mnohokrát, viděla taky, všechno kolem HP světa žeru do dneska :D ale neřekla bych, ze to určuje moji osobnost. Je par lidi, kteří to tak maji, třeba mají HP tematikou vyzdobeny byt, jezdí na srazy, sbírají předměty. Ale je jich hrstka. A ještě min lidi je těch, které určuje, ze 20 let kupuji jednu pastu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.2.22 11:53

@Lily-of-the-valley takže vlastně nejsem divná, patřím do hrstky lidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
14.2.22 12:00

To kupuje někdo 20 let stejnou pastu? :lol:.. hele, já poslouchám všechno, zkouknu všechno, sežeru všechno, obleču a obuji si všechno, zkouším všechno (sporty, nové výzvy, střihy a barvy vlasů,…). A jsem nesmírně spokojená, naplněná a užívám si každou minutu ;)! Ale já jsem střele(ne)c :lol: :andel: :cert:

• Citovat
  • Upravit
24992
14.2.22 12:12
@Tamtama píše:
@Lily-of-the-valley tak bacha, Harry Potter není žádná infantilnost! :cert: :lol:

To teda! Harrymu už je přes 30 :lol: já vždycky říkám, že než mi kluk doroste do Harryho, tak už to bude těžký retro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
14.2.22 12:13
@Makca87 píše:
To kupuje někdo 20 let stejnou pastu? :lol:.. hele, já poslouchám všechno, zkouknu všechno, sežeru všechno, obleču a obuji si všechno, zkouším všechno (sporty, nové výzvy, střihy a barvy vlasů,…). A jsem nesmírně spokojená, naplněná a užívám si každou minutu ;)! Ale já jsem střele(ne)c :lol: :andel: :cert:

No a prý je na tu pastu ještě hrdý nebo co… Možná tak Sheldon Cooper nebo tak někdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
14.2.22 12:22

Také si myslím, že u zakladatelky je to deprese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13942
14.2.22 12:33
@Tamtama píše:
@Lily-of-the-valley takže vlastně nejsem divná, patřím do hrstky lidí :lol:

Myslím ze jo :lol:

Hele a to jsem byla i ve světě fajn fiction a všechno, ale nemyslím, ze by mě lidi kolem znali jako tu “do Pottera” :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
14.2.22 12:37

Každý jsme nějaký. A ty jsi nijaká. Asi typický flegmatik, nic mě nebaví, nic mě nerozhází, nic mě nezajímá. Všechno je mi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.2.22 13:14

@Lily-of-the-valley ja myslim, ze zakladatelka to myslela spis tak, ze se nikdy pro nic nezanitila. Jako decko nebo dospivajici, kdyz vsichni ulitavali na HP, tak ona nic. Udelala chybu, ze dala konkretni priklad, protoze toho se ted vsichni chytnou a budou rozebirat donekonecna, jestli HP te definuje jako cloveka, nebo zda tato aktivita je infantilni, etc etc etc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.2.22 13:15
@debra.morgan píše:
To teda! Harrymu už je přes 30 :lol: já vždycky říkám, že než mi kluk doroste do Harryho, tak už to bude těžký retro.

Já v potter světě kluky vychovavam, starší za rok k narozeninám dostane dopis :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
14.2.22 14:11

Nečetla jsem celý příspěvek. Co bys chtěla, aby teda zaznělo na tvém pohřbu a od koho? Já bych chtěla, aby si třeba děcka rekly: „vždy tu pro nás byla“ a tak se jim věnují a jsem tu pro ně. Aby si manžel rekl: „měl jsem s ní pěkný život, hromadu překvapení, byla akční“ a tak jsem akční, chystám překvapení, dělám pro nás pěkný život… Tím chci říct, že si můžeš definovat, jak chceš být a podle toho žít. Chceš žít jinak? Řekni si jak a změn to. Chceš mít styl oblékání? Zapracuji na tom a postupně ho vytvoř. Chceš za sebou něco vidět? Začni něco dělat. Chceš být užitečná? Pracuj jako dobrovolník, chod do útulku venčit psy. Apod. Prostě nečekej, že to přijde samo. Máš dvě zdravé ruce, můžeš cokoli. Jen začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí