Bolest po pohlavním styku 14 dní po zavedení nitroděložního tělís

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
20.11.10 13:24

Jejda, to jsou tedy věci.. Před necelým měsícem jsem si nechala zavést Mirenu..snad to bude v pohodě.

Zavádí se pod narkózou, alespoň v gyncentru mi to doporučili. Doktor říkal, že trvá až půlrok, než si tělísko „sedne“. Těším se, že nebudu mít menses a na 5let pokoj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
20.11.10 13:27

jo jo, zajdu tam, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.12 14:48

Ahoj holky, dnes mi bylo doporuceno zavedeni nitrodelozniho teliska kvuli tomu ze jeste stale kojim.Chci se zeptat jak se to zavadi ( ja jsem totiz citlivka na gyn. vysetzrteni :poblion: ),kolik to cca stoji a na jak dlouho to je? Diky za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
9023
26.11.12 14:51

Mirena, je asi nejlepší stojí přes 5000 a je na 5 let. Zavedení je dost :poblion: :D Takže to jako nevim, jak bys to udělala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
26.11.12 15:25

Tak mirena se zavadi v dobe menstruace/nevim zda uz mas/ da se to vydrzet, muze se zavadet i bez menstruace, ale to je pry docela neprijemne. Mam ji 3/4 roku a jsem spokojena. Bez ms, pohodlnost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
26.11.12 16:51

Já měla obyč. tělísko bez hormonů, zaváděné mimo MS a nebylo to tak hrozný. Teda příjemný taky zrovna ne… :roll: Ale dalo se to zvládnout. Mně ale gyn. vyš. problém nedělá… Ale je to chvilinka… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
26.11.12 16:53

Normální tělisko bych si nenechala dát ani omylem, to bych se nedoplatila za těhotenské testy, jenom samý stres a mnohem vyšší riziko mimoděložního těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.11.12 16:57
@MarieOVMUC píše:
Normální tělisko bych si nenechala dát ani omylem, to bych se nedoplatila za těhotenské testy, jenom samý stres a mnohem vyšší riziko mimoděložního těhu.

A on ti ho někdo nutí? :mrgreen: Já bych zase něchtěla hormony, v žádném případě :pankac: A měla jsem tělísko nehormonální dvakrát a nikdy jsem neotěhotněla a zavádění bylo v pohodě, tak se zakladatelko neboj. Klasické nehormonální tělísko stojí asi okolo 1.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
26.11.12 16:59

Nikdo mi ho nedoporučuje, radím zakladatelce :) samotný primář mi řekl, že z dlouholeté zkušenosti normální tělíska doporučit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
26.11.12 17:00

Konkrétně hormony z mireny ti žádné obtíže způsobovat nemohou (myslím jako bolesti hlavy nebo špatně od žaludku) silnější a bolestivější menses je u nehormonálních i mireny stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
26.11.12 19:09

@MarieOVMUC No, já myslím, že zavedení Mireny i obyč. tělíska bude stejné, ne ;) Já holt nechtěla hormony a hlavně, jsem nevěděla, jestli tělísko moje tělo snese. Nechtělo se mi vyhodit 5tis. Jako se to stalo mojí kamarádce… Ale nic proti Mireně, každý ma svoje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.11.12 08:49
@MarieOVMUC Tak já nevím, nemůžeš poradit tady? Ty hormony v mireně jsou tak strašně neškodné :mrgreen: https://www.emimino.cz/…lasy-130656/ :pankac:
@MarieOVMUC píše:
Konkrétně hormony z mireny ti žádné obtíže způsobovat nemohou (myslím jako bolesti hlavy nebo špatně od žaludku) silnější a bolestivější menses je u nehormonálních i mireny stejná.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.11.12 09:40
@monika32 píše:
@MarieOVMUC Tak já nevím, nemůžeš poradit tady? Ty hormony v mireně jsou tak strašně neškodné :mrgreen: https://www.emimino.cz/…lasy-130656/ :pankac:

ty si sedíš na očích nebo co, ty hormony působí lokálně, takže vše, co souvidí s dělohou může dělat paseku, jako vždy a sevším, s hormony nebo bez nich. Kdybych řekla, že jsem šla po náměstí a nikdy jsem tam nenašla pětitisícovku na zemi, stejně by se našel někdo, kdo by ji našel, jednou, jedenkrát někde… statistika a pravděpodobnost ti nic neříká, že? Někomu to nevadí (většině) a někomu zase vadí i myšlenka na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.11.12 09:44
@MarieOVMUC píše:
ty si sedíš na očích nebo co, ty hormony působí lokálně, takže vše, co souvidí s dělohou může dělat paseku, jako vždy a sevším, s hormony nebo bez nich. Kdybych řekla, že jsem šla po náměstí a nikdy jsem tam nenašla pětitisícovku na zemi, stejně by se našel někdo, kdo by ji našel, jednou, jedenkrát někde… statistika a pravděpodobnost ti nic neříká, že? Někomu to nevadí (většině) a někomu zase vadí i myšlenka na to.

Když si tu pětistovku necháš, rázem je z tebe zloděj víš to? Nebo to nevíš, jako to, že mirena má negativní účinky a je to vlivem hormohů? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.11.12 10:09
@monika32 píše:
Když si tu pětistovku necháš, rázem je z tebe zloděj víš to? Nebo to nevíš, jako to, že mirena má negativní účinky a je to vlivem hormohů? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

začínám mít nějakou teorii o časoprostorových dírách, protože něco napíšu a naprosto se to mine účinkem a ty si stejně budeš tvrdit své a uplně mimo. D takže děkuji za příspěvky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí