Bolest po pohlavním styku 14 dní po zavedení nitroděložního tělís

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
27.11.12 12:17

Mě ho zaváděla mimo MS po šestinedělí a na to že čípek, dle doktorky nebyl ještě zcela uzavřen a šlo to dobře, tak to bylo dost nepříjemný, i když mě chválila jak jsem v pohodě, že jiný jí couvaj po tom lehátku :mrgreen: podle mě to bylo ještě po porodu bolavé. :think:
Měla jsem ji rok a půl a nechala si ji vyndat pro plánování druhého těhu. Je pravda, že jsem skoro rok krvácela a to mimo plánované MS. Třeba třikrát do měsíce. Doktorka mi řekla, že je to tím jak se houpou hormony při kojení.
Jinak jsem s ní žádný vážný problém neměla, ale pravdou je, že bez ní se cítím nějak líp, ale neumím si to vysvětlit.
Je tu dokonce i několk diskuzí o tom jak Mirena vyloženě neseděla a dělala i psycho problémy, tak nevim.
Já osobně bych tělísko za 1000 nehormonální mít nemohla, jsem hodně chytlavá na otěhotnění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
17.3.17 14:52

Nech izakládat novou diskuzi, tak ozivuji tuto.

Už rok mám zavedné nehormonální tělísko. Obač se stalo, že jsem po styku malinko špinila, jinak bylo všechno v pohodě. Kojím a ještě jsem od porodu neměla ms. V lednu toho roku jsem byla na preventivce a všechno bylo v pořádku. Poslední měsíc se mi ale stává, že třeba den špiním pak několik dnů klid a pak znova. Vždycky si řeknu, že se konečně dostavila ms a ono nic. Taky mě posledních pár ndu bolí záda v bederní části. Jen nevím, jestli to s tím může souviset. Mám obavu aby to nebyl nějaký zánět. Příjde mi ale divné, že rok byl klid a teď tohle. Myslela jsem si že si tělo už zvyklo. Máte s tím některá zkušenost? Jinak ve středu jsem objednana ná gyndu. Zkoušela jsem pro jistotu i těhotenský test a ten byl negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
17.3.17 15:48

@trybitka bohuzel nevyhodou nitrodelozniho teliska je castejsi infekce, cysty apod. Tim od nej neodrazuju, sama jsem mela 2, kazde 10 let a vse v pohode. Prvni byla stara dobra Dana, druhe hormonalni Mirena. Dokonce Mirena mne snad bezproblemove provedla prechodem… No uz je par dni venku, tak snad to tak bude, to by byl gol kdybych otehotnela :jazyk:
Ale hlavne si zajdete na gyndu, s teliskem jsou opravdu vhodne kazdorocni kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí