Nízké HCG a pozitivní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1278
6.3.10 09:51

Já mám nejspíš termín oplodnění také 14.2.2010 - pěkně na Valentýna. Ve čtvrtek sem si nechala odebrat krev na HCG - na samoplátce - dělá každá laboratoř a měla jsem HCG 233, zkus si zajít taky na krev, at mas jistotu, ale doufám že ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
6.3.10 20:30

Holky tak Valentýn to jistí :lol: No já MS stále nedostala, měla přijít 25.2. a většinou to mám plus mínus jeden den. Test stále vychází silná čárka a hned. Na krev už nepůjdu, vydržím do středy co mi řekne doktorka. Jsem sice nervozní ale spíš hrozně zvědavá, pak dám vědět :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1278
7.3.10 14:35

No z krve to máš do 3 hodiny výsledek, možná by tě to dřív uklidnilo. Ale jestli máš tak dlouho zpoždění a navíc těhu test silnou čárku určitě si taky těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
7.3.10 16:16

Taky myslím, že je krev dobrej lék proti nervozitě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
7.3.10 16:33

Lenkaran: díky a Tobě gratuluju :kytka: , pak napíšu výsledek

• Citovat
  • Upravit
AngelinaBalerina
7.3.10 17:08

Slabounké pobolívání v podbřišku je asi normální že?

• Citovat
  • Upravit
1278
7.3.10 17:48

Mě doktor říkal že mě to bude v podbřišku tak jako táhnout. Mě taky malinko bolí bříško dole, hlavně když dělám něco fyzicky namáhavějšího - když zametám, vycházím schody… asi by to mělo být normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
10.3.10 14:02

Ahojte, tak jsem dnes byla u dr a jsem v 6tt. Krevní test s hodnotou HCG 3 dva dny před MS prý ona bere jako slabě pozitivní a testovat se má až po vynechání. Mě brali krev z jiného důvodu, tak proto jsem to věděla dpředu a výsledek mě znervoznil. Takže po dvou a půl letech se podařilo a snad se miminko udrží. Hezký den Míša :palec:

• Citovat
  • Upravit
17715
10.3.10 14:39

náhodou jsem tu zabrouzdala a gratuluji :hug: mě čeká návštěva gyn.zítra :nevim: třeba se taky poštěstilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
10.3.10 15:30

No vidíš v 6 týdnů, tak to už si daleko . Ale moc blahopřeju, určitě jste oba šťastný. A dělala ti ultrazvuk a bylo na něm něco vidět a dá se z toho udělat fotka? A dělá se i jiné vyšetření než ultrazvuk? Jdu tam za 2 týdny, tak jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
10.3.10 15:39

viky si moc hodná, děkuji a taky přeji miminkoo // Lenkaran a ty si asi v kterém? už to máš potvrzené nebo se pletu? No já tam ještě neměla ani srdeční akci, prý je čas a byl tam jen oválek a v něm tečka. UTZ má smysl až tam něco je po třetím měsíci co si pamatuju, jedno dítko už mám doma. Znovu jdu za tři týdny a dostanu už i průkazku

• Citovat
  • Upravit
1278
10.3.10 15:46

Sem ve 4 týdnů, otěhotněla jsem někdy kolem 12. února. Zjistila jsem to z krve i z těhotenských testů, pořád se HCG zvyšuje, i příznaky jsou dost jasné. Doktor mi nic nepotvrdil mám přijít až za dva týdny, tedy prý až budu v 6 týdnů, myslela sem že se právě dělá ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
10.3.10 16:24

Lenkaran: já otěhotněla kolem 14.2 a jsem v 6tt, počítá se to od data poslední MS přece. Překvapuje mě, že tě doktor nevyšetřil aby ti to potvrdil ale každý má asi své metody

• Citovat
  • Upravit
1278
11.3.10 08:05

No tak to budem úplně stejně :lol: Ovu jsem měla mít v pátek 12.2. ale zda jsem jí měla to nevím a podle data pohlavního styku to taky nezjistím. Tak já už jsem v 6 týdnů, no téda. A to se takhle počítá normálně? Abych pak někoh nemystifikovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
11.3.10 08:25

Ahoj holky,jestli smim,tak se připojím.Ja jsem byla v lednu na umelem oplodnění,po deseti dnech jsem delala test,vyšel pozitivni,slabě,tak jsem utíkala na krev,hcg bylo 9,7,tak jsem potom chodila na krev každý třetí den.Po pěti dnech se to vyšplhalo jen na necelych 200.Testy byly jasně pozitivní,druhá čárka byla snad silnější,než ta první.Zkrátím to,nakonec to embryjko vzdalo.ríka se,že když hcg nestoupa každý třetí den aspon třikrát,šance tam není.Nechci nikoho strašit,moc Vám přeji at Vam to dopadne líp,než mě!!!!Jen jsem se chtěla podělit o svuj příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí