Nízké HCG a pozitivní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AngelinaBalerina
4.3.10 21:05

eraguška: no doktor mi řekl že na 100procent nejsem těhotná tak jsem sama zvědavá… byl to takový mladý klučina :-) na to vyšetření jsem šla , protože jsem dva dny předtím v noci omdlela

• Citovat
  • Upravit
4631
4.3.10 21:07

ahojda…
ja mela nedavno cystu a pozitivni testy jsem mela.. a hcg 8,3 coz mi dr tez rekl ze nejsem tehu. a pritom hcg u cysty je max do 5. a v laborce mi rekli ze ten muj vysledek je na hrane,takze chapu tveho dr, kdy ti rekl ze nejsi. ale pokud testy vysly hned silne, neboj tehu bylo na zacatku :) drzim pesti a chapu tve obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.3.10 21:08

tak to na utz už bude vidět dutinka a možná i srdíčko, podle mě těhu jsi a už teď ti myslím můžu gratulovat, my sesnažíme 18 měsíců a teď se nemůžu dočkat, jak to dopadne, testila jsem dneska 10 DPO, ale nic, tak počkám do pondělka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
4.3.10 21:09

Akinom: no přesně tohle mě trápí, tak už budu jen doufat…

• Citovat
  • Upravit
AngelinaBalerina
4.3.10 21:10

Taky ti to budu moc přát, já začla dělat masérský kurz a hned to šlo :-) asi jiné myšlenky, teda pokud to nebude ta cysta :think:

• Citovat
  • Upravit
AngelinaBalerina
4.3.10 21:10

to bylo pro eraguška

• Citovat
  • Upravit
5724
4.3.10 21:17

tak já mám ještě do ms asi cca 5 dní, tak si myslím, že jsem jen nedočkavec a doufám, že ty bolesti jsou známkou těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
4.3.10 21:19

tak třeba se časem sejdeme i v jiné diskuzi někde tady :kytka: moc děkuju za podporu

• Citovat
  • Upravit
4631
4.3.10 21:26

neboj to bude ok… ja mela hcg 8 a dva testy mi ukazaly ze jsem tehu ale slabe a po limitu, a pokud tobe silne tak je to jasne neboj, i kdyz vim jake to je ja taky tyden cekala co z toho nakonec bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
4.3.10 21:29

Akinom: si moc hodná, doufám že se dozvím dobrou zprávu, po tak dlouhém snažení by mě to asi zkolilo když je tu šance a nevyšlo by to

• Citovat
  • Upravit
5463
4.3.10 21:34
AngelinaBalerina píše:
eraguška: no právě to by mě zajímalo, když je to od 3-422 jednotek dva týdny od početí, proč se bere 3jendotky za jasně negativní? Všude jsem tu tabulku viděla na netu, přitom každej jasně říká, včetně doktora, že 3 je neg

Oni dr. berou pozitivní HCG až od 5 jednotek v krvi jinak jako negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
5.3.10 11:30

jj berou od , a ja kdyz mela 8,3 tak mi dr stejne rekl ze nejsem :) jak kdo…
drzim pesti, my se tak dlouho nesnazili, ale taky mi to bylo lito, ze nadeje je a pak to nevyslo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
5.3.10 13:52

Ještě jsem nad tím přemýšlela a hledala.. na netu jsem našla (Choriový gonadotropin – hCG – je tvořen trofoblastem již od 10. až 11. dne po oplození (koncepci), tedy v období vynechané menstruace) znamená to že 23.2. byla krev neg. protože jsem pravděpodobně otěhotněla 14.2 - to je 9 dní a tudíž můžu být těhotná? Prosím ještě o názor, budu moc vděčná a děkuji

• Citovat
  • Upravit
5724
5.3.10 15:01

Ahoj, určitě jsi těhotná na 100%, jinak by ti nevyběhly tlustice na tt. Proto byla ta krev dle doktorů negativní, HCG se teprve začalo objevovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
6.3.10 08:57

Ahojky

já to měla min. cyklus tak,že jsem našla 10dní po ovulaci // na mamatestu,slabé a dlouho po limitu.Čárka ovšem nesílila,první test v uterý.V pátek jsem si nechala odebrat hcg,které bylo 3.Takže negativní.Přesto mi mamatest // ještě i z toho hodnoty ukázal.Což jsem nechápala.No ms došla se zpožděním v úterý.Včera jsem byla na gyndě,vše dr. popsala a verdikt byl,že se oplodněné vajíčko neuhnízdilo a odplavalo s ms.Cysty nemám žádné.Takže tedy jen důkaz,že test ukázal i při takhle nízké hodnotě hcg :roll:

U tebe si myslím,že jsi otěhotněla později a v den kdy jsi byla na odběru ještě nebylo vajíčko zahnízděné.zajdi na krev znovu určo teď už bude hodnota vysoká!Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí