Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojda…
ja mela nedavno cystu a pozitivni testy jsem mela.. a hcg 8,3 coz mi dr tez rekl ze nejsem tehu. a pritom hcg u cysty je max do 5. a v laborce mi rekli ze ten muj vysledek je na hrane,takze chapu tveho dr, kdy ti rekl ze nejsi. ale pokud testy vysly hned silne, neboj tehu bylo na zacatku
drzim pesti a chapu tve obavy.
tak to na utz už bude vidět dutinka a možná i srdíčko, podle mě těhu jsi a už teď ti myslím můžu gratulovat, my sesnažíme 18 měsíců a teď se nemůžu dočkat, jak to dopadne, testila jsem dneska 10 DPO, ale nic, tak počkám do pondělka.
Taky ti to budu moc přát, já začla dělat masérský kurz a hned to šlo
asi jiné myšlenky, teda pokud to nebude ta cysta ![]()
tak já mám ještě do ms asi cca 5 dní, tak si myslím, že jsem jen nedočkavec a doufám, že ty bolesti jsou známkou těhu.
tak třeba se časem sejdeme i v jiné diskuzi někde tady
moc děkuju za podporu
neboj to bude ok… ja mela hcg 8 a dva testy mi ukazaly ze jsem tehu ale slabe a po limitu, a pokud tobe silne tak je to jasne neboj, i kdyz vim jake to je ja taky tyden cekala co z toho nakonec bude
Akinom: si moc hodná, doufám že se dozvím dobrou zprávu, po tak dlouhém snažení by mě to asi zkolilo když je tu šance a nevyšlo by to
AngelinaBalerina píše:
eraguška: no právě to by mě zajímalo, když je to od 3-422 jednotek dva týdny od početí, proč se bere 3jendotky za jasně negativní? Všude jsem tu tabulku viděla na netu, přitom každej jasně říká, včetně doktora, že 3 je neg
Oni dr. berou pozitivní HCG až od 5 jednotek v krvi jinak jako negativní
jj berou od , a ja kdyz mela 8,3 tak mi dr stejne rekl ze nejsem
jak kdo…
drzim pesti, my se tak dlouho nesnazili, ale taky mi to bylo lito, ze nadeje je a pak to nevyslo ![]()
Ještě jsem nad tím přemýšlela a hledala.. na netu jsem našla (Choriový gonadotropin – hCG – je tvořen trofoblastem již od 10. až 11. dne po oplození (koncepci), tedy v období vynechané menstruace) znamená to že 23.2. byla krev neg. protože jsem pravděpodobně otěhotněla 14.2 - to je 9 dní a tudíž můžu být těhotná? Prosím ještě o názor, budu moc vděčná a děkuji
Ahoj, určitě jsi těhotná na 100%, jinak by ti nevyběhly tlustice na tt. Proto byla ta krev dle doktorů negativní, HCG se teprve začalo objevovat.
Ahojky
já to měla min. cyklus tak,že jsem našla 10dní po ovulaci // na mamatestu,slabé a dlouho po limitu.Čárka ovšem nesílila,první test v uterý.V pátek jsem si nechala odebrat hcg,které bylo 3.Takže negativní.Přesto mi mamatest // ještě i z toho hodnoty ukázal.Což jsem nechápala.No ms došla se zpožděním v úterý.Včera jsem byla na gyndě,vše dr. popsala a verdikt byl,že se oplodněné vajíčko neuhnízdilo a odplavalo s ms.Cysty nemám žádné.Takže tedy jen důkaz,že test ukázal i při takhle nízké hodnotě hcg ![]()
U tebe si myslím,že jsi otěhotněla později a v den kdy jsi byla na odběru ještě nebylo vajíčko zahnízděné.zajdi na krev znovu určo teď už bude hodnota vysoká!Držím palce
eraguška: no doktor mi řekl že na 100procent nejsem těhotná tak jsem sama zvědavá… byl to takový mladý klučina
na to vyšetření jsem šla , protože jsem dva dny předtím v noci omdlela