Nízké HCG a pozitivní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1825
11.3.10 08:28
sexyfraga píše:
AngelinaBalerina píše:
eraguška: no právě to by mě zajímalo, když je to od 3-422 jednotek dva týdny od početí, proč se bere 3jendotky za jasně negativní? Všude jsem tu tabulku viděla na netu, přitom každej jasně říká, včetně doktora, že 3 je neg
Oni dr. berou pozitivní HCG až od 5 jednotek v krvi jinak jako negativní

Holky,hcg jako pozitiní se počítá od 50 jednotek a musí se každé dva dny zdvojnásobit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
11.3.10 08:32

Já jsem měla ve třetím týdnu po oplodnění HCG 233 a to je prý úplně normální. A jak dlouho se pokoušíte o miminko? Na krvi jsem byla jednou a doufám že bude vše v pořádku, čárka mi pořád sílila. Teď už si testy nedělám, není proč, kdyby bylo něco špatně tak bych samovolně potratila, když jsem teprve na začátku. A nechci se zbytečně stresovat že něco nevyjde. Teď musím být hlavně v pohodě. A za jak dlouho se budete snažit znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
11.3.10 08:38

My se snažíme už tři roky,tohle byl naš druhy pokus,na další jdeme až v létě,musím se dát dohromady,protože mi tenhle pokus s nizkym hcg vzal hodně síly a nervů.Je to ale jen moje zkušenost,jen vím,že nezáleží,jak je hcg vysoké,ale nusí se prostě zvyšovat,tak jak má.Moc přeji at ti to dopadne vše dobře a za devět měsíců maš vonavý uzlíček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
11.3.10 08:42

Musí to být hrozně těžký, ten kdo si to neprožil vůbec nemůže tohle posuzovat. Pokud mimi vydrží ještě pár týdnů, tak by mělo pak být vše v pořádku. Říká se do 3 měsíce ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
11.3.10 08:48

ano,pokud se překonají první tři mešíce,tak by to melo být už na dobré cestě.Ale jak říkáš,hlavně se nenervuj,ja jsem se nervovala hrozně moc,a protože jsem byla po umělém,tak jsem na krev chodit musela,aby to kontrolovaly.Bylo to fakt moc těžké.Tolik naděje a pak obrovské zklamání :zed: Věřím,že to bude u tebe vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
11.3.10 09:05

No ono je těžký bejt v pohodě, když něco nevychází tak jak má. Ikdyž všichni říkají hlavně musíš být v klidu a nemyslet na to, ale to není tak jednoduchý na něco takové přestat myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
11.3.10 09:16

No tak to je na 100 procent pravda.Clověk si neporučí.Vím o tom své :cry: nO ALE OPRAVDU SE NEDÁ MIC DELAT JINYHO,NEŽ ČEKAT.jA BYCH TEDY NA TVEM MÍSTĚ,POKUD JSI NERVOZNÍ,SI SKOČILA NA TU KREV AT VÍŠ NA ČEM JSI :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
11.3.10 09:28

No uvidím zda na tu krev půjdu, jsem jen trošku nervózní z toho co tady všude čtu jak 1 z 5 těhotenství se neudrží, tak mi to leze trošku na mozek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
11.3.10 10:11

:hug: Každopadně přeji hodně štěstí a držim palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
11.3.10 20:59

chrpa: těhotenství se bere co vím od 5 jednotek ne 50… mě ty krevní testy dělali moc brzo, protože jsem o víkendu zkolabovala tak mi dělali celý krevní obraz.. Co jsem si ještě zjistila tak hcg se zvyšuje 8-11 den po oplodnění, tudíž když jsem s největší pravděpodobností otěhotněla 14.2. tak 23.2. kdy mi brali krev to mohlo akorát začít růst. Já se nebojím že se to neudrží, miminko je v děloze, což je při mých strůstech dobře a pokud bude silné tak se udrží, kdyby byla někde chyba tak je to moc smutný ale člověk se nesmí stresovat takovýma myšlenkama… taky jsem už jeden potrat zažila, bylo to první dítě kdy jsme se taky snažili přes dva roky a ted opět… a tobě přeju aby ti to taky vyšlo

• Citovat
  • Upravit
1825
12.3.10 17:18

No asi to všude říkají jinak.Mě řekli,že těhu je od 50 jednotek.To vím jistě!Ale jak jsem říkala,není důležité,kolik je jednotek,ale jestli roste tak jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
12.3.10 17:21

Samozdřejmě,od 5 jednotek už se v děloze něco děje,ale nikdo tehotenství nepotvrdí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
12.3.10 17:30

Angelino,ty už jsi viděla v děloze miminko?Ja mela 3OO jednotek a samozdřejmě nic vidět nebylo.Prý je na UTZ něco vidět až okolo 1000 jednotek.Hlavně se pak ještě sleduje,pokud hcg neroste tak jak má a není nic vidět na UTZ,jestli to není mimoděložní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
12.3.10 17:35

ahojky, ano miminko je tam kde má být, dál se nestresuju, proč taky… jj HCG prý od 1000j jde vidět na UTZ, aspon holky to tu píšou a když koukneš na tabulky které jsou na netu i tady a na diskuze, všude se píše o pěti jednotkách, takže mě těch 50 překvapilo. :nevim: Mě už asi hcg sledovat asi nebudou, prostě jdu 1.4 zase na UTZ a pokud se do té doby nic nestane, tak dostanu normálně průkazku, to už bych měla být na konci 9.tt a ty si těhotná? píšeš že 300j, to by asi bylo někde na začátku ne? jen můj odhad, v hcg se začínám orientovat až ted u druhého těhotenství

• Citovat
  • Upravit
1825
12.3.10 18:51

No me právě to hcg nerostlo tak jak mělo,vyšplhalo se jen na tech 300 jednotek a pak to mimčo nakonec vzdalo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí