Nízký tlak?

Mišis
17.6.11 20:32

Nízký tlak??

Ahoj, ptřebuju poradit. Jsem ve 13tt. Poslední tři dny, vždy k večeru mi je divně. Je mi zle od žaludku, bolí mě hlav, je mi zima a tak divně se motám, nejsou to přímo závratě že se mi zatočí v hlavě ale sem taková trochu jako opilá a unavená. Může to být nízký tlak? Já sice mám při každé kontrole 100/50 ale takhle mi ještě nebylo. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
17.6.11 20:37

Lehni si a dej nohy trošku výše (stačí na polštář…), jestli se ti uleví, je to nízký tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
17.6.11 20:43

Pravděp.to je fakt nízký tlak, udělej to co napsala Pipet + bych ještě přidala- hodně se dolij tekutinama!
Samozřejmostí je zmínit se o tom v těhot.poradně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.6.11 21:22

jo tlak a přispívá k tomu ještě tohle fakt blbý počasí. A ještě, nutno vypít fakt hodně tekutin, zvlášť při nízkém tlaku a ještě k těhotenství. Odhaduju tak 3 l denně. Bude ti líp, uvidíš. Jinak jak radily holky, lehnout a hodit nohy nahoru. Mozek má málo krve, potřebuje víc a proto tím motáním hlavy tě chce poslat k zemi :lol: . Znám to, jsem omdlívací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
17.6.11 21:35

Já mám celé těhotenství nízký tlak. Je pravda že špatně mi nebylo. Hodně piju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
17.6.11 21:35

Díky :kytka: vypila jsem sklenici vody, najedla jsem se a je mi lépe.

• Citovat
  • Upravit
3513
17.6.11 22:40

pití a jídlo je vždyky řešení :pankac: :pankac: , po tom je mi taky líp i když mi před tím nic nebylo hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.6.11 12:11

Určitě jídlo s pitím pomůže..takhle vypadá klasický nízký tk i hypoglykemie..až do 17tt jsem denně zvracela,neustále,nebo měla minimálně silnou nevolnost,tk 80/50,a zabíraly sladkosti a tekutiny co to šlo..i když ty teda moc nešly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
16.9.11 10:39

ahoj holky,
ja byla vcera na kontrole, merili mi i tlak a brali krev. Mela jsem ukazkovy tlak 120/79. Proste tlak jak miminko. Jsem v 10tt.

A dneska rano jsem sebou v metru malem sekla. Znicehonic se mi zacalo delat zle, zacala bolet hlava, studeny pot. Jedna pani me sice pustila sednout, ale vubec to nepomohlo. Po trech zastavkach me museli z metra vyvadet. Po 10min sezeni na zemi na nastupisti se mi udelalo lepe.. Koupila jsem si kavu, tak treba to mirne pomuze.
Ted je mi docela dobre, ale stale me boli hlava.

Nevite cim to muze byt? Rano jsem mela sklenici pomerancoveho juice, abych dostala cukr do tela. Snidavam pak az v praci. Ze by hypoglykemie, ze bych mela nedostatek cukru? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.9.11 10:56

Já jsem toto zažila před týdnem u dr. když jsem byla na krvi takže to bylo možná od toho, ale dnes ráno mi bylo zase tak nějak na omdlení, ten minulý týden mě jak říkáš polil studený pot, a pak jsem měla jen mžitky před očima tam jsem tam odchytla sestru a ta mě položila na lehátko a dala nohy nahoru a bylo to OK, už se mi to stalo jednou tak jsem jela na pohotovost a tam mi primář řekl, že to prostě k těhu patří nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
16.9.11 10:59

Hano, snaž se něco sníst už doma. Já kolikrát když musím na lačno na krev tak je mi pak taky na omdlení. Hlad sice většinou nemám, ale jakmile se najím a napiju je mi OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
16.9.11 10:59
marinka5 píše:
Já jsem toto zažila před týdnem u dr. když jsem byla na krvi takže to bylo možná od toho, ale dnes ráno mi bylo zase tak nějak na omdlení, ten minulý týden mě jak říkáš polil studený pot, a pak jsem měla jen mžitky před očima tam jsem tam odchytla sestru a ta mě položila na lehátko a dala nohy nahoru a bylo to OK, už se mi to stalo jednou tak jsem jela na pohotovost a tam mi primář řekl, že to prostě k těhu patří nic víc

Me taky vcera brali krev. 4 ampulky, ze by to bylo tim? Ale to uz je 24hod :nevim:
Me je jasne ze to k tehu patri. Jen by me zajimalo, zda se tomu da nejak predchzet. Cestovani metrem me ceka jeste 5mesicu a vyhnout se tomu neda. :nevim: Nastesti to nebude v lete :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16248
16.9.11 11:01
Aknel2 píše:
Hano, snaž se něco sníst už doma. Já kolikrát když musím na lačno na krev tak je mi pak taky na omdlení. Hlad sice většinou nemám, ale jakmile se najím a napiju je mi OK.

Dekuji, zkusim doma snidat nejake sladsi cerealie. Snad to pomuze :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.9.11 11:03

Já už tu ráno také hledala info a vlastně mi nikdo nic moc neporadil, ale dnes ráno jak se mi udělalo blbě tak jsem rychle něco zakousla a napila jsem se a pak už to šlo nějak vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
16.9.11 11:08

tak to já mívám někdy i 90/60,ale záleží teda u mě i jaké je zrovna počasí.V těhotenství nevím jaký jsem měla, to už je 7 let zpátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí