Náhradní mateřství - náklady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
aalaa
13.1.12 14:41

.

To mě tedy překvapil a asi ho možná ani docela nechápu.Jsem také náhradní mamina.Nikdy bych si nevzala peníze dopředu.Proč by je vám ostatně měli dávat,když jste ještě nebyla těhotná???Já první peníze - náklady na těhotenství obdržela po prokázání těhotenství.Takže pokud jste chtěla nějaké peníze dopředu aniž byste byla těhu,je logické,že se museli nějak pojistit, a tudíž ta směnka.Pokud jste pak nesouhlasila s dalšíma podmínkama, co vám posléze řekli, měla jste peníze vrátit a bylo to.Mě to spíš přijde, že si připravujete „půdu“ pro další náhradní mateřství,abyste dostala opět něco dopředu.

• Citovat
  • Upravit
2
13.1.12 17:19

Směnku jsem navrhla já a zálohu dal on. Zkuste číst pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Náhradní mamina
13.2.12 12:22

Náhradní mateřství

Také patřím mezi „čekatelky“ na náhradní mateřství - v současné době mám za sebou různá vyšetření, veškerá domluva s „mou“ rodinou už proběhla a pokud vše dobře dopadne, tak bych příští měsíc mohla být těhotná. Ale jak už tu někdo psal - nemusí to vyjít hned napoprvé. Všem ženám které se takto rozhodli pomoct fandím, protože informací o náhradním mateřství je málo a zkušeností ještě míň. Z vlastní zkušenosti jedna rada pro ty, kteří hledají náhradní maminku (ženu která jim dítě odnosí) - ne všichni, kteří se prezentují tím, že už náhradní mateřství podstoupili mluví pravdu. Sama jsem se při hledání rodiny, které bych pomohla několikrát nechala napálit a nebyla to vůbec příjemná zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
4
18.1.16 14:50

není

Není protizákoné, je v zákoně klička. náhradní mateřství není povoleno ale ani zakázano. takže možné je ale nesmí dojít,,ke koupení dítěte,, pokud bude mít nějakou smlouvu nesmí v ní být uvedena částka,, kompenzující náklady,, ale za matku dítěte je vždy považována matka která dítě odsnosí (9 měsícu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí