Noční děsy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1143
6.5.13 13:48

@verjanku ahoj mam maliho 18.mes a jeste nikdy taky nespal celou noc! Muzu se zeptat-kojis? Ja jen vecer-kdyz jde spat a pak jeste 3× -skousela jsem omezit ale bohuzel -jinak malej spousti silenej rev!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
13.5.13 09:44

@lujziana
Ahoj, nekojím, skončila jsem v deseti měsících v naději, že bude v noci spávat a nepomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.12.13 13:43

Äsi to bude jen nějaký špatný sen a jak uslyší tvůj hlas, tak ho to uklidní. Malý to občas také dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.12.13 13:45

Možná má plnou hlavičku toho co prožil přes den a v noci ho to budí, ale jestli je to fakt denně řekola bych že možná ty děsy v slabší formě :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.13 13:47
@LuciV píše:
Ahojda, jsem uplne v pytli ze vcerejsi noci. :cry: Mala mela vcera asi neco, co se popisuje jako nocni des. Postavila se z niceho nic v postylce, zacla strasne ale strasne plakat, volat me. Ja okamzite pribehla a snazila se ji uklidnit, ale ona me vubec nevidela a nevnimala, prestoze mela siroce otevrene oci.....Bylo to strasny a dnes mam hruzu od okamziku, kdy jsem ji ulozila z toho, ze to prijde znova. Chodim se na ni divat kazde dve minuty a modlim se, aby se to neopakovalo. Mate nekdo podobnou zkusenost? :cry: Ahoj,já mám to samá,mám to už od mala,co se mi zdálo jako miminku to nevím,ale tohle mi říká mamka,že se u nás dělo každou druhou noc............neber to jako váš případ,ale mám to dodnes :,( :,( ,už teda neřvu v posteli :D ,ale jako už od mala se mi zdá o příbuzných kteří už nežijí,upozurní mě na nebezpečí,že se mi něco stane no prostě mám toho dost,nejhorší je,že třeba za dva,tři dny se mi to stane,nenormální co??já nevím,už mě to dohnalo i k psych.,ale rozumné vysvětlení nenašel,předepsal mi prášky na spaní,ted už to nemám tak často,jednou za 14 dní,ale pokaždý jsem z toho děsně rozrušená,celej den se s tím pak peru.....kartářka mi řekla,že mám nějakej dar,ale já takyvé dárky nechci :? příspěvek vkládám anonymně,protože tu mám pár přátel,dodnes o tom neví nikdo,jen má matka a přítel,díky
  • Citovat
  • Upravit
1168
16.12.13 14:36

Moje malá taky špatně spí, podobně stará jako tvoje, mívá špatné sny už od malinka…Mám pocit, že je tak,,nastavená" - protože doma máme klid, nemáme žádné velké problémy - všimnula jsem si ale, že hůře spí po návštěvě u příbuzných, tomu ale nemůžu úplně zabránit, občas tam jezdit musíme…Je čilá, hodně aktivní, ale uvnitř citlivoučká - navíc během dne to nedá zdát a ty věci si zpracovává ve snech. Někdy přestane plakat sama, někdy ne a taky musíme za ní jít a stačí promluvit a je to v pořádku, klidně znovu usne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.14 17:17

,

Vím, že je to staré téma ale prosím kdyby si to přečetly některé maminky. Zajímalo by mě jak fungovaly děti přes den po těch nočních děsech? Byli unavenější nebo něco? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.10.14 06:52

Ahojky. A ja co to ten nas kluk ma :( je mu 6,5roku. Mel to ted asi trikrat ale teda vystrasilo me to hrozne. Vzbudi se, zacne knourat. Sedne si a zacne treba uplne mlatit nohou ze to tam nechce. Krici, panikari, tep vysokej, poti se.. No vypada to az osklive :( Nejvic mam vzdycky strach aby do toho nemel nejaky treba zachvat. Nejhorsi je, ze jsem nedavno byla s detma u nasich na mesic. Manzelska krize. Jestli to neni tim :( Ted uz jsme zase spolu. Tak aspon uz vim co to je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.11.14 11:24

Syn 9 let tímto trpí už pár let. Na nějakou dobu to zmizelo a včera opět to samé. Kvůli tomu ho nemůžu poslat na tábor, nikam :-( je to pořesně jak to tu popisujete. Napřed velký pláč, pak volá mami a hledá, většinou se něčeho bojí, nevnímá, má skleněné oči nepomůže uklidňování…prostě nic. Když to bylo moc hrozné-trval tento stav 20 minut. Jsem taky úplně zoufalá-je to hrozná bezmocnost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
5.7.15 06:30

@hatah ahojky.no to me uz taky napadlo ze se budu bat ho nekam poslat :( ted musim zatukat ze to miva min ale kddz to prijde tak jsem z toho uplne spatna. Staci kdyz jsem ho pred par dny budila at se vysmrka… A zaclo to :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
21.10.15 22:56

Pry to ma souvislost s porodem..kdyz miminka prozili trauma…zalezi na zpusobu porodu a narocnosti pro dite..cim horsi porod, vice zasahu, ohrozeni atd., tim horsi dopady na dite…Pri tech nocnich vydesenych stavech a panickem placi zrejme znovuprozivaji des prozity u porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
21.10.15 22:56

Jenze co s tim? Jde porodni trauma v diteti zahojit? Jak? Pokud se to nekomu podarilo, vi jak dite z traumatu porodu uzdravit, prosim, povezte jak..Myslim, ze na to mysli a trapi se hodne maminek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.5.17 12:43

Dejte děti pokřtít a žádné děsivé sny mít nebudou! :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29313
30.8.17 21:21
@Adamek13 píše:
Dejte děti pokřtít a žádné děsivé sny mít nebudou! :andel: :andel:

To je hloupost, naše dítě je křtěné a noční děsy mívá dost často :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.10.17 21:37

Vzdalování se a pocit uvědomění

Nemůže to mít souvislost s tím jak miminka rostou? Přes den mají radost z pokroků, jak zvládnout ťapkat, plazit se po bytě, plácat se z místa na místo, ale současně s tím zažívají rozpor a strach, že se příliš vzdalují své mamině a děsí je, jak to je rychlý pokrok? Přeci jenom večer se v hlavince vše nějak jinak sumíruje :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí