Noční děsy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
3.10.17 21:37

Vzdalování se a pocit uvědomění

Nemůže to mít souvislost s tím jak miminka rostou? Přes den mají radost z pokroků, jak zvládnout ťapkat, plazit se po bytě, plácat se z místa na místo, ale současně s tím zažívají rozpor a strach, že se příliš vzdalují své mamině a děsí je, jak to je rychlý pokrok? Přeci jenom večer se v hlavince vše nějak jinak sumíruje :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.10.17 09:53

Ahojky! Malý měl krátce před 8.měs. také problém s nočnímy děsy a pomohla nám homeopatika. Po pečlivém vyšetření nám Dr. předepsal Stramonium 15ch,5 kuliček v podvečer… První noc stejné, druhou noc kopal, mlel se, ale neplakal a třetí noc krásně spinkal. Od té doby máme pokoj. ALE neříkám, že vám pomohou tato homeo. Určuje se to individuálně, jak tu bylo 1000× napsáno. Nám ale pomohla tato.
Teď má malý obří aft na jazýčku a prořezávají 2 zoubky, tak nespíme skoro vůbec :mrgreen:. Na to teda nepomáhá nic. Jen dát si ho k prosu do postele. Chtěla jsem být vším možným, ale dudákem…asi spíš ne. Chci ho na noční kojení odstavit, že by to třeba pomohlo, ale teď když má bolístku… :nevim:
No nic. Vlastně jsem chtěla poradi ty homeo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
15.1.18 01:19

Dcera (budou jí čtyři roky) dneska poprvé měla noční děs. Dost mě to vyděsilo.
Absolutně mě nepoznávala, nechtěla se na mě podívat, byla jakoby mimo… Řvala já chci maminku"… Trvalo docela dlouho, než se probudila a začala normálně komunikovat…
A teď k otázce, může to souviset s tím, že byla nemocná a večer usívala s obrovskou radostí (úplně jásala), že půjde zítra do školky s mňamkou pro děti, protože má svátek?
Dost jsem se vyděsila, vzbudila tak deset baráků okolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.18 23:35

Noční děs syn 8 let

Holky je tady prosím někdo se starším dítětem které ma také noční desy? Trápí nás to už několik let, absolvovali jsme už i EEG vysetreni vše v pořádku, tam nás poslali k psychologovi který ho diagnostikoval jako ADHD, nejsem nesoudna matka ale při této diagnoze se paní doktorka úplně sekla. Syn je normální spíše klidný, hodně citlivý kluk, takže touto cestou už se ubírat nechci. Na nějaký čas desy úplně zmizely ale teď již několik týdnu to ma zpět, každou noc, vždy cca hodinu po usnuti. Place, pobiha po domě,,křičí, vola mami tati, je úplně spoceny a ráno o ničem nevi. Už jsme trochu bezradni. Nemáte prosím někdo zkušenosti s kyneziologii při těchto problémech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.1.18 10:23

noční děsy 9let holka

Tak mohu také přispět trochou do mlýna. Dcera 9 let, od miminka měla potíže s usínáním, pořád jsem ji houpala, vozila v kočárku. Usínala buď v mé posteli nebo za přítomnosti, pořád měla strach abych ji asi neutekla. Pak po 1. třídě se to sklidnilo, chodila se svou o rok mladší sestrou v pohodě do pokoje spát, občas když byla přetažená, tak se budila a brečela, ale to bylo 2× za rok. Brečela jen na škole v přírodě. Teď je ve 4. třídě, před vánocemi to má znovu, bojí se usnout, že se ji bude zdát něco hrozného, pak brečí, má strach prý o nás. Myslím, že to těšení na vánoce to spustilo, reklamy v televizích. Nevím co s tím, dávám ji bachovky, homeo Stramonium, asi skončíme u Chocholouška… Máte někdo nějaké rady? napadlo mě jestli to nemá ještě souvislost s hormony, před pubertou. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.18 10:38

Noční děsy nás trápí od jednoho roku, synovi je už 6 a pořád to trvá(má je každou noc).Někdy si jen sedne a něco mumlá a někdy je to hysterický řev s pobíháním po bytě. A trvá to od 1min až do 20min(a to už je fakt masakr).Byli jsme na neurologii, na eeg neměl nic, chodili jsme k psychologovi, kde mi po několika sezeních řekli, že tam nemáme co dělat, že je úplně zdravý a že to časem přejde. Prý je to způsobeno nevyzrálostí, mozek nestíhá zpracovávat denní zážitky. Na kyneziologii jsme také byli (vloni v listopadu)a nic. Dávali jsme i homeopatika a bylinky (zkoušeli jsme meduňku a třezalku) a zase nic. Někde jsem vyčetla, že dávají Magne B6 a tak jsme to zkusili (dáváme půl tablety před spaním).Zabírá až tak po měsíci. Úplně to nevymizelo, ale je to velké zlepšení. Mívá i dny, kdy fakt spí celou noc. A hlavně to rychle přejde, je to mírnější a dá se s ním komunikovat. I tak je to těžké a mám strach, že nebude moct jezdit na výlety a tábory. Musíme ale doufat, že to opravdu s věkem přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.4.18 14:19

@Alíkdanik Uplne to same u 9leteho kluka. Dlouho nic a ted se to vratilo, tak zjistuju, co s nim. Eeg ma taky v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
3.9.18 22:46
@Katzchen píše:
@Alíkdanik Uplne to same u 9leteho kluka. Dlouho nic a ted se to vratilo, tak zjistuju, co s nim. Eeg ma taky v poradku.

Mohu se zeptat, jak zvládate školu po nočních děsích? Synovi je 6let a noční děsy má od malinka a stále trvají. Má teď odklad do školy, ale bojím se za rok až půjde, jak to bude zvládat a jestli nebude unavený. Jsem už z toho zoufalá, pořád ho musím hlídat. Vyběhává i z postele a občas do něčeho i narazí. Neustále je spoceny jak myš. Zkusím to magne b6 jak tu někdo psal. Dál ale nevím.

• Citovat
  • Upravit
4.9.18 18:08

Kluk nám teď nastoupil do školy,tak uvidíme.Ale máme vypozorováno, že jakmile to magne b6 vynecháme,tak se noční děsy vracejí.Jinak jsme už téměř bez nich,má tak jeden za 3 měsíce a nemá hysterii jako dřív,ale třeba jen mluví a občas se i projde.Buď je to zlepšení díky magne nebo díky cvikům,které nám ukázala logopedka.Jako dítě nám totiž nelozil a hned chodil a prý neumí propojit pravou a levou hemisféru.A od té doby,co cvičíme,tak ty děsy nemá.Logopedka si myslí,že to tím být může.Nám je to jedno,čím to je,hlavně že to téměř vymizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
4.1.23 14:16
@retrohelix píše:
Kluk nám teď nastoupil do školy,tak uvidíme.Ale máme vypozorováno, že jakmile to magne b6 vynecháme,tak se noční děsy vracejí.Jinak jsme už téměř bez nich,má tak jeden za 3 měsíce a nemá hysterii jako dřív,ale třeba jen mluví a občas se i projde.Buď je to zlepšení díky magne nebo díky cvikům,které nám ukázala logopedka.Jako dítě nám totiž nelozil a hned chodil a prý neumí propojit pravou a levou hemisféru.A od té doby,co cvičíme,tak ty děsy nemá.Logopedka si myslí,že to tím být může.Nám je to jedno,čím to je,hlavně že to téměř vymizelo.

Ahoj, můžu se zeptat, jak jste na to s logopedkou přišli? Chodili jste na řeč a prostě jsi se zminila, co ho trápí nebo vás tam někdo poslal? Syn má taky noč. děsy, resp. měl min. rok, cca 7 měs., nejdřív měsíc v kuse, pak třeba jen párkrát do týdne, do měsíce a postupně to ustalo, ale před Vánocema byl nemocný, horečky a děsy s vrátily. Neuroložka mu napsala 1/2 tablety rivotrilu na 14 dnů, ale nechce se mi do něj rvát takový utrejch. A zaujalo mě, jak jsi psala, že váš syn nelozil a hned chodil, náš totiž to samé, tak přemýšlím, jestli taky nezkusit nějakou logo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Precherenda
5.1.23 10:42

špatné sny

Naše dítě mluví ze spaní a má celkově špatný spánek. Neznáte nějakou homeopatku, která by toto řešila? :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510