Noční hysterie dítěte - jak řešit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17310
10.9.10 22:37
ginger17 píše:
vereniko já teď vyjádřím svůj názor na tuhle diskuzi a není to žádný soud, to bych si nedovolila…
upřimně, mně přijde, žes založila tuhle diskuzi, protože jsi měla špatné svědomí z té noci a chtěla jsi mu ulehčit, prostě si jen chtěla slyšet, žes udělala dobře…možná to trochu chápu, :think: to tak člověk občas dělá.
ale každý jiný názor se ti nelíbí a máš na to vždy negativní odpověď :nevim:já moc přeji tvému dítku, ať ho to přejde v co nejkratší době :srdce:

URČITĚ JSEM SI SEM NEPŘIŠLA PRO UJIŠTĚNÍ ŽE JSEM UDĚLALA DOBŘE.MOŽNÁ TOMU NEVĚŘÍŠ,ALE PŘIŠLA JSEM SI PRO RADU OD NĚKOHO KDO TO ZAŽIL-TY MI RADĚJI POSLALY SZ NEŽ ABY SI TU VYSLECHLY…KDO MÁ RADU ,NEBO MI ŘEKNE,ŽE TO PŘEJDE ŽE JE TO OBDOBÍ ATD.JAK BY BYLO TOBĚ NA MÉM MÍSTĚ?

• načítám...
841
10.9.10 22:38

Uzavřete tuto diskuzi a běžte spát :andel: mír s vámi :srdce:

• načítám...
6219
10.9.10 22:39
Shílenka píše:
verenika píše:
Shílenka píše:
Vereniko, ale panebože o to nejde, jestli přispíváš do nějaké jejich diskuze… Jde o to, že každý má právo vyjádřit svůj názor. A vy se to tady prostě snažíte zrušit. Proboha kde to jsme? To jsme dospělé ženy nebo jsme slepice, které nedokážou respektovat názor druhého?
Nebo je to netem, že člověk zůstane v anonymitě?

DO SAKRA,CHTĚLA JSEM SLUŠNOST,TROŠKU ÚCTY…JE TADDY JEN ZLOST,HÁDKY,NADÁVKY A URÁŽKY.O TOM TO OPRAVDU NENÍ.JE PROBLÉM ZALOŽIT TÉMA BEZ HÁDEK A URÁŽEK,KDYŤ TO UŽ JE DO NEBE VOLAJÍCÍ JAK SE NĚKTERÉ DISKUZE ZVRHOU NA HON…JÁ MÁM TEN POCIT.TENTOKRÁT JSME HONĚNÁ JÁ A KDO BUDE PŘÍŠTĚ?

JO A KDYŽ O MĚ PÍŠOU ŽE JSEM KRÁVA TAK JE TO OK?O TOM TO TU NENÍ NE?NADÁVKY A HÁDKY,JE TO SRVR NA POKECÁNÍ NA ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ A NE OSOČOVÁNÍ A OČERŇOVÁNÍ :-x
Ano rozumím. Ale každý musí začít u sebe. A vyhazovat někoho z mé diskuze jen proto, že se mnou nesouhlasí, mi přijde dětinské.
Nejhorší nebo spíš nejlepší na tom všem je, že ono se vám to vrátí. Věřím, že zrovna vy dvě byste normálně byly přítelkyně. Protože si řeknete i to co se vám nelíbí a takových přátel by si měl člověk vážit. Ti kteří jen přikyvují… (NIC VE ZLÉM, VŮBEC NE OSOBNÍ VŮČI NIKOMU)…

přesně tak! vždyť tady nikdo na nikoho nemůžeme ukázat prstem, že nechtěl pomoct dítku. tím, že se tady hádáme, vyjádřujeme svoje pocity a dáváme rady podle nejlepšího svědomí neviděla jsem nikoho, kdo by chtěl zle verenice :think:

• načítám...
6219
10.9.10 22:40
soník 25 píše:
Uzavřete tuto diskuzi a běžte spát :andel: mír s vámi :srdce:

ámen :andel: :andel: :andel:

• načítám...
29321
10.9.10 22:42
toja píše:
suchar prosim ta,posli mi to ako spravicku do posty a s tym,co by si chcela vediet…
v nedelu sa na to pozriem,ked budem zase tu.
urcite ste uz v rukach odbornikov a robia pre neho len to najlepsie…
a myslim,ze aj ty :wink:

poslala jsem Ti SZ děkuji

• načítám...
841
10.9.10 22:42
:jazyk: :mavam:
  • načítám...
6219
10.9.10 22:44
verenika píše:
ginger17 píše:
vereniko já teď vyjádřím svůj názor na tuhle diskuzi a není to žádný soud, to bych si nedovolila…
upřimně, mně přijde, žes založila tuhle diskuzi, protože jsi měla špatné svědomí z té noci a chtěla jsi mu ulehčit, prostě si jen chtěla slyšet, žes udělala dobře…možná to trochu chápu, :think: to tak člověk občas dělá.
ale každý jiný názor se ti nelíbí a máš na to vždy negativní odpověď :nevim:já moc přeji tvému dítku, ať ho to přejde v co nejkratší době :srdce:
URČITĚ JSEM SI SEM NEPŘIŠLA PRO UJIŠTĚNÍ ŽE JSEM UDĚLALA DOBŘE.MOŽNÁ TOMU NEVĚŘÍŠ,ALE PŘIŠLA JSEM SI PRO RADU OD NĚKOHO KDO TO ZAŽIL-TY MI RADĚJI POSLALY SZ NEŽ ABY SI TU VYSLECHLY…KDO MÁ RADU ,NEBO MI ŘEKNE,ŽE TO PŘEJDE ŽE JE TO OBDOBÍ ATD.JAK BY BYLO TOBĚ NA MÉM MÍSTĚ?

bylo by mi blbě, přiznávám :-(
rozhodně nejsem člověk bez chyb, ale mysím, že bych se zachovala jinak a měla ho prostě v posteli :roll:
tohle celé, co tady prezentuji.
ale měla bys dát si panáka a odreagovat se :wink:""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10013.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10013.gif

• načítám...
20827
10.9.10 22:49

Myslím, že bylo řečeno úplně vše - a nejen to. Od mnohých bylo řečeno i to, co být vysloveno nemělo.

Diskusi zamykám a je mi z ní nesmírně smutno.

Admin

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510

• (5) + 12 recenzí