Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě břicho taky dost bolelo, sice ne tak, že by mě to v noci budilo, ale dost. Byla jsem taky vystrašená, doktor mi řekl, že je to normální. Prý je to z toho, že se roztahuje děloha. Ale určitě se raději zeptej až půjdeš na kontrolu. ![]()
Mě právě doktor taky kdysi řekl, že různé bolesti jsou normální, ale silnější ms křeče…Po dnešní noci mě břicho docela pobolívá, snad to přejde. Přemýšlím, zdali to nemůže být utlačováním něčeho při spaní (žíly atd.). Postel jsem si již několikrát upravovala, ale nic nepomohlo. Bohužel si myslím, že mi doktor k příčině (pokud bude utz a čípek ok) nic neřekne. Jinak magnesium užívám téměř denně.
Dobry den,
ja mela krece ve 25tt. V noci me to vzbudilo a bylo to uplne jako bych mela dostat menstruaci. Opakovalo se to po nekolika minutach. Ale po hodine to ustalo. Druhy den jsem byla v nemocnici at me prohlidnou a pan primar rikal ze je vsechno v poradku. Nejspis to byly jen poslicci. Nebo mozna i stres. Od te doby se to nestalo.
Stydět se přeci vůbec nemusíš, tady se rozebírá úplně všechno. já pila v těhu minerální vodu magnesii - ta je proti křečím a pomáhalo to.
Dobrý den, měly jste některá noční křeče podbřišku, jakoby menstruační? Jsem ve 20tt. Během týdne se mi to opakuje, zejména v noci po pár hodinách spánku v jakékoli poloze (na zádech, boku). Můžu spát max 5 hodin v kuse. Poté to musím rozchodit a většinou křeče rychle ustanou. Poslední dobou se to zhoršilo, stává se mi to téměř každou noc. Prcka již cítím kopat, takže mě to uklidňuje. Nechci však porodit brzo..K doktorovi jdu tento týden, zeptám se. Ale předtím mě čeká ještě pár nocí
Kdybyste něco podobného zažily nebo měly ve svém okolí, dejte prosím vědět. Stydím se vás tady s tímto otravovat