Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Nesinka
Prave ze je nedonosena 35+5, ale pribira hezky. A pretopeno, to nevim, jako teplo tu je, to myslis, ze se nevzbudi protoze je tu teplo, ale hlad ve skutecnosti ma?
ona se teda nevzbudi ani kdyz ji prenesu do koupelny, vyndam z perinky a mazlǐm, vzbudi se az vylozene zacnu prebalovat.
Jinak prez den se normalne budi klidne i po dvou hodinach kdyz ma hlad. Jinak kojim po trech a malokdy se stane, ze by se nevzbudíla sama. A vecer cca od 19ti do pulnoci skoro nikdy nespi, pobrekava a chce porad pit, tam vypije nejvic z celyho dne asi, mozna proto pak v noci spi
a od tech 19ti jsme v tom stejnym pokoji vetsinou, tak nevim jestli ta teplota na to ma vliv ![]()
Nene to jsem myslela proto, že kdyby bylo horko, tak že by mohla mít žízeň… A i vzhledem k tomu, že od té půlnoci vlastně poprvé v kuse spí, bych jí nebudila. Těch 6-7 hodin mi nepřijde nějak dramatický, ale třeba ostatní poradí něco sofistikovanějšího ![]()
@Nesinka
Dik za radu, dnes prave poprve spala 5hodin, protoze jsem si zapomnela naridit budika a stejne jsem ji musela budit. Zeptam se jeste zitra doktorky ![]()