Noční můry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3911
6.7.10 09:11

Noční můry

ahoj holky, jsem těhotná(14tt) a možná to přeháním ale řeším strašnou spoustu věcí v hlavě.. a jak se mi to tam všecko pomotá, tak se mi zdají šílené sny. Poslední dobou se opakuje často motiv můj otec jako zdroj všeho zla. Trápí mě, ničí mi věci a já volám mámu a nikdo mě neslyší. Máma pak přijde po nějaké době domů a já sem k smrti vyděšená a ona mi vynadá za ten bordel (kterej nadělal otec - rozstříhal mi kabát, rozbil spoustu věcí a děsil mě).. mám depku že sem to nezvládla uhlídat,opravit a že se mamka zlobí. A taky se zlobím na ni že nepřišla když jsem volala. Achjo, myslíte že je to na návštěvu cvokaře nebo jen nějaká těhotenská schíza? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
6.7.10 09:24

Romaelko,
měla jsem ve svém druhém těhotnství též noční můry zvláště v prvním trimestru, potom to zmizelo. Zdálo se mi o popravách, válce, permanentním pocitu ohrožení, strachu…Taky se mi zdály hodně perverzní sny. Byla jsem ve snech hodně agrsívní. Nechápala jsem kde se mi to v té hlavě bere zrovna v „nejkrásnějším období ženy“ :-)
Bylo to nepříjemné, ale skončilo to. Teď se mi nezdá vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65310
6.7.10 09:30

Taky jsem měla šílený sny…
a pak ke konci o malém,že se mu něco stalo a tak…
doufej,že to přejde… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
6.7.10 09:31

Díky Magi,
tak snad sem magor v normálních mezích a ne nic extra :) doufám, že to brzy přejde 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
6.7.10 09:35

Jo Peti, tak to „potěšení“ mě možná ještě čeká. Představa že se malé něco stane. Zatím teda se mi zdá že ji chráním právě před vším tím zlem :cert: a to mě sice vysiluje, ale mám pocit že ona je v bezpečí.
Jsem většinou ráda, když mám sny, ale mohly by se už obrátit v něco příjemného třeba :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.7.10 10:50

já je měla taky, naštěstí to přešlo, dokonce jsem tady i založila podobnou diskuzi

https://www.emimino.cz/…e-sny-41464/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová