Noční pečení cukroví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7354
8.12.12 01:58

noční pečení cukroví

Tak kdopak tu také peče přes noc? A co? Já peču chaloupky, jedno těsto se mi lepí, druhé drobí. Každé jsem dělala z jiné mouky, abych je otestovala, samozřejmě už nevím, které bylo které. Tak to patlám dohromady :-) Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12667
8.12.12 02:25

@madlicka haha! Ja som dopatlala dvojdavku na pernicky a uz na to prdim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
8.12.12 03:07

Třetí chaloupka v troubě a už na to také peču. Zkusila jsem je letos prvně vykrajovátkem, jde to pravda rychleji, ale velikostí je to spíš kadibudka než chaloupka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.12.12 06:00

Jedine babiccinu mouku :-)

• Citovat
  • Upravit
2969
8.12.12 07:50

Je pravda, že co mouka to jiný výtvor, spíše tvor. @ncc1701 asi na tom něco bude :think:. Já peču jen dvojtou dávku perníčků. A to tak, že já upatlám, uválím, dcerka vykrájí a ozdobí. Na to nemám nervy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
8.12.12 07:56

No já si večer asi v 10 hod udělala těsto na rohlíčky, myslela jsem, že je ještě začnu dělat ale nakonec se mi nějak nechtělo… usoudila jsem, že bude lepší nechat těsto chvíli odpočinout v lednici ;) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
8.12.12 08:13

V noci bych se na to ani nevykašlala.. Jsem ráda, že padnu a aspoň chvilku je ticho. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
8.12.12 08:41

Já jsme chtěla pect včera ale než jsem uklidila (tvořily jsme s holkama ze samotvrdnoucí hmoty před večeří) tak byla pulnoc 8o takže budu dohánět dnes v noci :mrgreen: já peču jedině po nocích, bojim se aby se holky nepopálily, jsou dost divoký a představa že mi vletí do kuchyně když se honí a plech kterej vytahuju z 220st trouby si an sebe plácnou mě děsí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
8.12.12 10:35

@ncc1701 jedna byla babička, druhá předměřická, se kterou také nemám úplně špatné zkušenosti. Nu, nějak to nešlo, možná za to může pokus zadělat v robotu. Já mám nejraději mouku z Větrovan, ale nějak nikde není.

noční pečení je pro mně jediná možnost. Potřebuju 7 chaloupek, upéct, slepit, nazdobit - s holkama upeču tak půl dávky za odpoledne a upečené mi to rovnou vdechnou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.12.12 12:21

Jéé, to mi připomnělo mamku, ta taky vždycky pekla v noci, ona na to jinak ani neměla moc čas a my tři děti bysme se jí tam jen motali :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
9.12.12 00:01

Tak co, je tu dnes někdo? Teď usnulo mimino, tak jdu na to, dneska ovšem nepeču cukroví, ale dort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
9.12.12 00:07

Ja to mam taky v planu…nemuzu spat tak do 4 rano a mam pocit promarneneho casu…tak se do toho asi dneska uz pustim. Tady je bohuzel po 1 rano uplne mrtvo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
9.12.12 00:10

@Berenikee a na co se chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
9.12.12 00:18

No vzhledem k tomu, ze jsem v kuchyni antitalent tak jen neco nepeceneho - dneska tohle http://www.zdraverecepty.cz/…ove-placicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.12.12 00:53

Já jsem před chvílí vytáhla z trouby sádlové kuličky, jdu na ně dát marmeládu a mandle…a taky jsem upatlala těsto na linecké, ale péct budu až zítra…ještě přemýšlím, jestli se mi chce udělat těsto na perníky, ale asi nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí