Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak kdopak tu také peče přes noc? A co? Já peču chaloupky, jedno těsto se mi lepí, druhé drobí. Každé jsem dělala z jiné mouky, abych je otestovala, samozřejmě už nevím, které bylo které. Tak to patlám dohromady
Co vy?
@madlicka haha! Ja som dopatlala dvojdavku na pernicky a uz na to prdim ![]()
Třetí chaloupka v troubě a už na to také peču. Zkusila jsem je letos prvně vykrajovátkem, jde to pravda rychleji, ale velikostí je to spíš kadibudka než chaloupka.
Je pravda, že co mouka to jiný výtvor, spíše tvor. @ncc1701 asi na tom něco bude
. Já peču jen dvojtou dávku perníčků. A to tak, že já upatlám, uválím, dcerka vykrájí a ozdobí. Na to nemám nervy ![]()
No já si večer asi v 10 hod udělala těsto na rohlíčky, myslela jsem, že je ještě začnu dělat ale nakonec se mi nějak nechtělo… usoudila jsem, že bude lepší nechat těsto chvíli odpočinout v lednici
![]()
V noci bych se na to ani nevykašlala.. Jsem ráda, že padnu a aspoň chvilku je ticho. ![]()
Já jsme chtěla pect včera ale než jsem uklidila (tvořily jsme s holkama ze samotvrdnoucí hmoty před večeří) tak byla pulnoc
takže budu dohánět dnes v noci
já peču jedině po nocích, bojim se aby se holky nepopálily, jsou dost divoký a představa že mi vletí do kuchyně když se honí a plech kterej vytahuju z 220st trouby si an sebe plácnou mě děsí…
@ncc1701 jedna byla babička, druhá předměřická, se kterou také nemám úplně špatné zkušenosti. Nu, nějak to nešlo, možná za to může pokus zadělat v robotu. Já mám nejraději mouku z Větrovan, ale nějak nikde není.
noční pečení je pro mně jediná možnost. Potřebuju 7 chaloupek, upéct, slepit, nazdobit - s holkama upeču tak půl dávky za odpoledne a upečené mi to rovnou vdechnou ![]()
Jéé, to mi připomnělo mamku, ta taky vždycky pekla v noci, ona na to jinak ani neměla moc čas a my tři děti bysme se jí tam jen motali ![]()
Tak co, je tu dnes někdo? Teď usnulo mimino, tak jdu na to, dneska ovšem nepeču cukroví, ale dort.
Ja to mam taky v planu…nemuzu spat tak do 4 rano a mam pocit promarneneho casu…tak se do toho asi dneska uz pustim. Tady je bohuzel po 1 rano uplne mrtvo ![]()
No vzhledem k tomu, ze jsem v kuchyni antitalent tak jen neco nepeceneho - dneska tohle http://www.zdraverecepty.cz/…ove-placicky
Já jsem před chvílí vytáhla z trouby sádlové kuličky, jdu na ně dát marmeládu a mandle…a taky jsem upatlala těsto na linecké, ale péct budu až zítra…ještě přemýšlím, jestli se mi chce udělat těsto na perníky, ale asi nechce ![]()