Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@locika sádlové kuličky jsem kdysi dělala, ale rozjely se mi
asi moc vysoká teplota.
@madlicka píše:
@locika sádlové kuličky jsem kdysi dělala, ale rozjely se miasi moc vysoká teplota.
Dělám na 150° cca 10 minut…a hlavně dávám na pečící papír, na plechu bez papíru to fakt hrozně jede do šířky ![]()
@madlicka píše:
@Berenikee to nevypadá špatněA co že nespíš?
mam to nejake pokazene…nejdriv ve ctyri a nekdy usnu az v osm rano
nejake tipy, co plati na spanek a smi se v tehotenstvi? krome mlika s medem, to na me nezabira ![]()
@Berenikee píše:
mam to nejake pokazene…nejdriv ve ctyri a nekdy usnu az v osm ranonejake tipy, co plati na spanek a smi se v tehotenstvi? krome mlika s medem, to na me nezabira
hehe, taky prožívám nespací těhotenství…a to jsem přes den v jednom kole s prvorozeným..a po nocích pak straším tady a chodím spát kolem třetí
Ale už se mi to krátí, za chvíli budu určitě ráda, že se můžu vyspat..
Ale co na nespavost, fakt nevím…poptej se v lékárně po nějakém homeopatiku, to v těhotenství můžeš ![]()
@locika píše:
hehe, taky prožívám nespací těhotenství…a to jsem přes den v jednom kole s prvorozeným..a po nocích pak straším tady a chodím spát kolem třetíAle už se mi to krátí, za chvíli budu určitě ráda, že se můžu vyspat..
Ale co na nespavost, fakt nevím…poptej se v lékárně po nějakém homeopatiku, to v těhotenství můžeš
jo, gyndar mi rikal, at se zeptam v bylinkove lekarne. Jsem koukala jak blazen, ani nevim, ze to existuje… jdu si nejakou vygooglit ![]()
@Berenikee píše:
jo, gyndar mi rikal, at se zeptam v bylinkove lekarne. Jsem koukala jak blazen, ani nevim, ze to existuje… jdu si nejakou vygooglit
Tak kouka, ze ani google nevi
Jsem v Praze a je mi divny, ze bych na zadnou nenarazila, kdyby tu byla. A gyndar to rikal jak kdyby jich bylo hafo, tak jsem se vic neptala. Zatim jsem nasla jen, ze medunkovy caj je dobry. A kam mam jit na ty homeopatika?
Jj, meduňka je na nespavost taky dobrá, ale nevím teď, jak je to s ní v těhotenství, ale myslím, že bez problémů..ale to určitě na netu dohledáš…ale jinak spíš než bylinkovou lékárnu hledej fakt nějakou zdravou výživu nebo zelenou lékárnu, bylinkový krámek nebo tak něco…
Tady namátkou dávám odkaz na toho Grešíka: http://www.gresik.cz/ V Praze se prodává v hromadě kamenných obchodů, ale mají i e-shop…
Na homeopatika se poptej v lékárně (ne každá je ale má), nebo pak přímo si najít nějakého homeopata, který by ti doporučil léky přímo na míru, ale prubla bych nejdřív nějaké klasické z lékárny asi…
No, chtěla jsem ještě uvařit polévku, ať nemusím zítra, ale asi už to pro dnešek balím…spát se mi sice nechce, ale musím si trochu odpočinout, poslední týdny spávám tak 4 - 5 hodin a to fakt je málo pro těhotnou ![]()
Tak se pokus taky brzy usnout, dobrou noc ![]()
Tak jsem si myslela že jste dávno v čudu
Já dokončila teď, ráno už jen potáhnu fondantem. Mmch v těhotenství jsem měla spaní taky „rozbité“ a to jsem přes den kombinovala práci a péči o dvojky, to byl celkem hukot
Dělala jsem to tak, že jsem večer pustila kouzelnou školku a spala těch 25 minut u holek na gauči
On ten spánek přes den i krátkej je takový vydatnější ![]()
@madlicka píše:
@ncc1701 jedna byla babička, druhá předměřická, se kterou také nemám úplně špatné zkušenosti. Nu, nějak to nešlo, možná za to může pokus zadělat v robotu. Já mám nejraději mouku z Větrovan, ale nějak nikde není.noční pečení je pro mně jediná možnost. Potřebuju 7 chaloupek, upéct, slepit, nazdobit - s holkama upeču tak půl dávky za odpoledne a upečené mi to rovnou vdechnou
já jsem z předměřické hladké mouky vyhodila letos čtyři těsta. Lepilo se mi to
a nešlo to ani do forem
Taky peču prdly mi záda (jsem v 35tt) a navíc se knám ve 3h přpojila v posteli dcera tak ty záda zkouším rozhýbat strašně to bolí
.
Ahoj, jak to tak sleduju, tak pokud budem chtít mít letos nějaké cukroví, tak se taky budu muset chytnout v noci, moje mamka to dělala taky tak.
Přes den si nachystam těsta a až mi usnou, tak se na to vrhnu.