Noční pocení - příčina?

Anonymní
15.4.24 09:23

Noční pocení - příčina?

Ahojky vsem,

uz me asi trefi slak, tak jdu s dotazem. Kdyz by mi odpovedel nekdo z oboru, budu nejstastnejsi! Prosim anonym, info o zdravotnim stavu.

Uz asi 3 tydny se v noci zpotim a jsem celkem durch :( je to desny. Beru akorat jedny leky - AD itakem - ale beru je uz od lonskeho podzimu (nasazeny kvuli bolestem, ktere nemely fyzickou pricinu) - takze bych souvislost s nimi vyradila.

Co se akorat ted plizive od zacatku roku zhorsuje, je muj cyklus :roll: MS chodi driv, trva dlouho, bolesti…des bes. Na gynde jsem byla a pristi cyklus mam prijit na hormonalni profil - takze toto se resi.

Stitna zlaza je ok - na ni jsem kontrolovana, dalsi kontrola bude ted pred letem.

Nehubnu, bolesti nemam - akorat kolem ovulace, bricho jak v 9 mesici pred MS…

No co me nenapadlo, zadat si do googlu nocni poceni a jak jinak - rakovina, leukemie. :zed:

Prosim vas, mel toto nekdo, jakou to melo pricinu a co pomohlo? :srdce:

Ja mam nekdy hypochondricke stavy, ale zminovana Hedus nejsem - pro info :oops:

Toto me silene vysiluje. Jeste zminim, ze me provazeji nocni mury a hodne snu v noci…hrozne me vycerpavaji, mozek jede ve snech a neodpocine si - ale jako co s tim, ze :pocitac:

Dekuji moc vsem za konstruktivni komentare :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
323
15.4.24 14:10

Rakoviny bych se na tvém místě hned nebála. z toho co píšeš, tak existuje plno jiných možností. AD by to taky mohly způsobovat, i když si to nemyslíš. Problémy s cyklem to samé (já mám problémy s vaječníky a také se více potím). Noční můry by mohly taky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
15.4.24 19:49

Nedostatek horciku, asi nejaky vyznamnejsi, muze taky zpusobovat nespavost, divoke sny a nocni poceni. Tak si to nech zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
15.4.24 21:40

Ja se treba v noci potim dva nebo tri dny pred tim nez prijde ms, nebo obcas i pri ovulaci…U me to jsou hormony☺️ A kdy jsem brala AD tak jediny vedlejsi ucinek jsem mela prsve poceni takze to muze bejt i z toho…A jestli uz jsi ve fázi, ze na to myslis nez jdes spat jako “sakra jestli se dneska zase budu potit” tak to se uz pak potis i stresem🙈to jsem taky obcas mela. Koid ne vsechno je hned rakovina! Ja jako leceny hypochondr o tom neco vim❤️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex