Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Macgorka Tak to koukám, že jsme ještě pěkní zelenáči
Budem muset ve zkoušení jídla přitvrdit
Tvaroh se zdá, že nám nevadí. Baštila ho dřív než jogurty, ty jí zpočátku moc nejely. Ale včera jsem zrovna zkoušela prvně Lipánka kupovaného a taky se zdá, že v pohodě. Pro nás jsou hororové hrušky, banány a rajčata. To si nemůžu dát ani já - ještě kojím. To se pak nevyspí ani sousedi, jak malá řve ![]()
@janyicka Tak ja zkusim ten tvaroh a vy zkuste treba cervenou repu, ta nenadyma a pak pomalu zkousejte hrasek atd. Taky jsem to zkousela, i kdyz se mi do toho moc nechtelo. A pak ten kuskus, jahly atd taky nic neudelaji, tak maly zpestrete jidelnicek
Pak v lete chci zkusit meloun malymu bez pecek, mel uz i jahodu a svestky minuly leto
hlavne tedy doufam, ze uz to brzo prejde, nebo predcasne zesedivim ![]()
@Macgorka Ahoj, děkujeme za tip. Řepu jsme vyzkoušely včera a v pohodě. Dokonce se zdá, že to malé chutnalo. Tak teď jsou na řadě jáhly
A musím zaťukat, ale zdá se, že ty nemléčné kaše na noc jsou dobré. Dneska máme dokonce rekord, malá se vzbudila jen 3×! Hurá! Ale nechci to zakřiknout
. Co Vy?
@janyicka Ahojte holky
ja mam podezreni na brambory, kdyz mu je dam treba 3× za sebou, tak je treba uz po pulnoci vzhuru a krouti se az do rana. Kdyz mu dam jinou prilohu, tak je se krouti od 4h, coz uz jde…
jinak domaci pribinak zkusim, az bude chlap doma, ted ma 2 nocni, kdyz ma volno, tak se vyspim ![]()
@Macgorka Ahojte, jak se máte? Už jste zkoušeli toho pribiňáčka? Brambory, jak jsem zjistila, nemusí opravdu sednout úplně každému. Možná to tím bude. Holčička našich známých měla po bramborech prý také problémy. My, musím zaklepat, se zatím stále držíme na třech vzbuzeních za noc, což je dobré.
U takle velkého mimča je to dost neobvyklé. dáváš na to něco, zkusila jsi třeba kapičky od espumisanuM? podle mě jsou docela ok..a dítě nezatěžují a působí jen ve střevě miminka..dítěte