Noční prdíky u 14měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
13.8.10 17:31

Noční prdíky

Chci se s Vámi poradit. Vím, že je to často probírané téma, ale nevim už si rady. Můj 14 měsíční syn se každou noc budí kvůli prdíkům. Je jedno co má přes den k jídlu, koupila jsem mu i UM Beba senzitiv ( je dobré při zažívacích potížích), ale stejně se budí. Před spaním se vyprdí i odříhne. Máte někdo tip, jak se toho zbavit, nebo může mít tento problém závažnější příčinu? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
13.8.10 18:43

A jsou to fakt prdíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
13.8.10 19:51

Jé ve 14. měsících ještě prdíky? A to mě všichni utěšují, že po 3. měsíci to bude už dobrý.....no fakt nevím co poradit,ale jestli je to pravidelně asi bych zašla k doktorovi a ujistit se, že se jedná o prdíky…a třeba se dá něco vymyslet jiného než kapičky…Sab Simplex,Baby Calm nebo Probiotické kapky…já teď u malýho používám tabletky probiotika od Swissu a jsou dobrý…na kapky jsem se vykašlala..úplně to prdíky samozřejmě neodstranilo,ale řekla bych že je to lepší než kapky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.8.10 20:11

No myslim, že jsou - propíná se, tlačí a nejde mu to ven! Kapičky jsem samozřejmě zkoušela - Babycalm, Sab simplex, probiotické . . . Doktorka mě nevěří, že jsou to prdíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
13.8.10 20:34

Ahojky, tak koukám, že nejsme sami ;-) Mám 15měs syna a také ho v noci dokáží vzbudit prdíky, začne brečet a nechce pak usnout :-( K tomu ještě kaká 3× denně, po jogurtu řídce…začínám si myslet, zda mu nevadí nějaká složka potravy či mléko. Od 4.týdne dostává Nutrilon HA, zatím jsme u něj zůstali.
Pomohl mu Lefax, ale nechci mu ho dávat stále, teď dostává ráno do mléka laktobacílky-baby. Ale chtělo by to spíš řešit příčinu, a i přesto, že otec je alergik na kravské mléko, tak dr. to neřeší, tak přemýšlím, že přejdu k jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
14.8.10 07:15

JJ…laktobacílky Baby to jsou přesně ty co jsem psala…taky jsem spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
14.8.10 08:05

Můžu říct za sebe, že přesně v tom ěku jako jste vy na to trpěl můj syn taky. Stačilo, aby večer si dal zeleninovou polévku a celou noc se kroutil jak housenka a jak se třeba probudil a sedl si, tak to začalo lítat a byl klid, takže přesně vím co asi myslíš. A musim se přiznat, že do nedávna jsem se fakt bála mu něco dát na noc aby neměl bolení, a pamatuju si, jak jsem mu už jako " velkému" mazala bříško flatulínem v noci.

Sab simplex u nás letěl do koše obrovksou rychlosti, protože po tom to měl ještě 100krát horší. Teda jako miminko když ho chytlo bříško, naštěstí to nebylo často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.1.14 14:26

@baras-b2 Můžu se zeptat, kdy Vám noční bolení přestalo? Máme to samé každou noc, je nám 13 měsíců. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
3.1.14 14:32

@Macgorka nééé na takové téma jsem nechtěla narazit :zed: :zed: syn se mi taky budí kvůli prdíkům…když to stihnu než ho to úplně probere, dám ho na tygříka, prdne si a spí dále, ale když to nestihnu pláče a uspávám…no já se snad už nikdy nevyspím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.1.14 13:13

My máme to samé, nebýt těch prdů, tak spí krásně celou noc. Nám je sice něco přes 10 m, ale je to děs. A to my na prdíky trpíme už od druhého dne co se narodil. Šílené první měsíce. Těšila jsem se až to přestane, ale kdy to bude??? taky se chci vyspat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
4.1.14 13:52
@Macgorka píše:
@baras-b2 Můžu se zeptat, kdy Vám noční bolení přestalo? Máme to samé každou noc, je nám 13 měsíců. Díky

Ta ti toho asi už moc nepoví, nechodí sem, naposledy byla on-line 19.8.2010. Každopádně by mě to taky zajímalo, dceři je též 13 měsíců a od narození bojujeme s bříškem. A ještě se k tomu přidaly zuby. :roll: :cert: Takže spánek = katastrofa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.1.14 16:48

@MDK JJ,taky jsem si dnes vsimla, ze uz tu pani dlouho nebyla :-( my nastupujem v po do spitalu, ale neverim, ze tam na neco prijdou, prece jen to mame uplne kazdou noc a to mu jidlo denne menim, tak jidlem to ASI byt nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
4.1.14 16:52

@Macgorka Ježiš, fakt? 8o To jste na tom až tak špatně, že jdete do nemocnice? To je mi vážně líto. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.1.14 18:23

@MDK I dr se to nezda, tak jdeme tak na 3 dny na pozorovani a uvidime. Ale neverim, ze nam pomuzou. Ja uz vyzkousela uplne vse, co me napadlo a stejne se kazdou noc vzbudi a pak se krouti az do rana, i kdyz mu brisko masiruju treba i hodinu, poprdi si a za hodku jedu nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
4.1.14 18:30

@Macgorka Tak ať vám to dobře dopadne a snad to nebude nic vážného. Dcera to tedy taky hodně prožívá, ale jde hlavně o to, že dlouho trvá, než si zvykne na změnu v jídelníčku. Jiné děti začínají s příkrmama v 6m, my začínaly až skoro v 11. Syn byl to samé, rozjedl se až po roce a pak už to bylo v pohodě. A zřejmě jsou v tomto po mě(jestli se teda něco takového může podědit),ale mamka mi vždycky říkávala, že se mnou, co se týká jídla bojovala až do roku a půl. U dcery je taky problém, že ještě nechodí, takže střeva se tolik nehejbají a nepracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí