Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Že si lidi budou závidět prdy, to se tá pochopit, lidi si závidí fakt všechno. Ale že ty prdy bude závidět máma vlastnímu dítětu, navíc v batolecím věku… Nemám slov. ![]()
Ono, když Tě bolí břicho a prdneš si, tak je to neskutečná úleva. Já tomu říkám ozdravný smradlák. @obet.stalkingu
@Suzy01 píše: Více
No, buď ráda, že jí to jde jen tak lehce ven.
![]()
Horší by bylo, kdybys musela použít třeba takovou rektální rourku. ![]()
A co jako? Kolikrát se to povede i dospělým, prostě spíš a jde to ven, hlavně, že to netlačí, ne? Zaujmeš ideální polohu a v břichu to povolí ![]()
Buď ráda, že prdí. No a pokud jí ty prdíky probudí, prostě musíš znovu uspat. Já k synovi do roka stávala co 2,5h, pak skoro do dvou let co 4 hodiny a teď, bezmála 3 roky a pořád k němu někdy vstávam. Můžeš zkusit nějakou zvukovou kulisu na noc, pokud ji budí zvuk. No ale jinak se k miminům prostě vstává, to tak je.
@obet.stalkingu píše: Více
Dobrý den,
včera jste napsal krásnou věc:Lidi by se měli starat o sebe, ne o druhé. Bylo by vhodné se těmito slovy řídit. Pokud nemáte k tématům radu či jinou pomoc, prosím nepište své komentáře, které nejen nepomohou, ale urazí. V opačném případě vám bude udělen ban.
Hezký den
Jana
A pláče tedy proč?
No já mám 2m miminko, prdí také hlasitě a prdí dost, ale to prý taky není úplně dobře.
Ona je hlavně ze sebe tedy tlačí a nad ránem s tím má velké problémy.
Hodinu nespí, poplakává a tlačí.
Kde si myslíš, že je tedy ten problém?
Trošku nechápu dotaz.
@Markéta188 tak nejak, az na to, ze tlaci jen, kdyz potrebuje kakat. Ale jinak prave jsou to hodne hlasity prdiky a hlavne v noci. Jak bylo vyse napsano, ze se deti budi a je to normalni, nejde mi o to ji znovu uspavat. Jde mi o ni, je videt a hlavne slyset na kriku, ze chce spat, ale kdyz ji co pul hodiny budi to, ze strili do plinky, tak si mam jako fakt rikat, ze je to normalni?
Ano, je. Prostě prdí, zřejmě to víc a líp jde v noci
Lepší by byl křik, že bolí břicho a prdět nejde? ![]()
@admin píše: Více
Ironii, sarkasmus, vtip a gag jste v adminském kurzu probírali? Ale klidně mi ban dejte, pokud jsou komentáře neradící proti pravidlům. Ale nezapomeňte je dávat všem bez rozdílu. ![]()
Tohle je komentář s radou vám a k tématu, které jste sama nadnesla. ![]()
To byl účel. Taková pomoc v podobě odlehčení, aby ten problém byl o něco menší.
@Dahlia0409 píše: Více
Kdyz ji nejde spat a breci zoufalstvim, protoze je uz je pak pretazena neni lepsi ![]()
@Asta135 to by bylo tak hezky, kdybych ji mohla doprat alespon to. Nejde mi o muj spanek, jde mi o jeji. Kdyz se nejdriv budi prave diky prdikum co pul hodiny a pak uz breci nonstop unavou, protoze uz je pretazena a nejde ji usnout
Zdravim
Vsude je akorat tema, kdyz nejdou nebo jdou ven spatne a to nejen tady, ale i celkove na webu. Mala ma skoro pul roku a ohledne prdiku ma velky problem behem spanku. Budi ji to. Jakmile slysim z postylky hodne hlasitej prdik, uz beru do ruky caj a jdu utesovat, protoze do par vterin breci. Jdou ji hodne dobre, kolikrat to je i k zavideni, ze ji to tak jde a bez tlaceni. Ale uz by bylo fajn, kdyby v noci spala delsi dobu v kuse. Je videt, ze by rada, ale tohle ji to vubec nedovoli. Zvuk ji myslim nedesi, jinak by se budila uz kvuli psum nebo starsi dceri. Setkal jste se s tim nekdo? Dekuju