Noční prdíky - hlasité

Suzy01
31.3.25 22:41

Noční prdíky - hlasité

Zdravim
Vsude je akorat tema, kdyz nejdou nebo jdou ven spatne a to nejen tady, ale i celkove na webu. Mala ma skoro pul roku a ohledne prdiku ma velky problem behem spanku. Budi ji to. Jakmile slysim z postylky hodne hlasitej prdik, uz beru do ruky caj a jdu utesovat, protoze do par vterin breci. Jdou ji hodne dobre, kolikrat to je i k zavideni, ze ji to tak jde a bez tlaceni. Ale uz by bylo fajn, kdyby v noci spala delsi dobu v kuse. Je videt, ze by rada, ale tohle ji to vubec nedovoli. Zvuk ji myslim nedesi, jinak by se budila uz kvuli psum nebo starsi dceri. Setkal jste se s tim nekdo? Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
obet.stalkingu
31.3.25 22:57

Že si lidi budou závidět prdy, to se tá pochopit, lidi si závidí fakt všechno. Ale že ty prdy bude závidět máma vlastnímu dítětu, navíc v batolecím věku… Nemám slov. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.4.25 00:42

Ono, když Tě bolí břicho a prdneš si, tak je to neskutečná úleva. Já tomu říkám ozdravný smradlák. @obet.stalkingu

• Citovat
  • Upravit
15860
1.4.25 00:53
@Suzy01 píše: Více

No, buď ráda, že jí to jde jen tak lehce ven. :P :lol:
Horší by bylo, kdybys musela použít třeba takovou rektální rourku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
1.4.25 01:26

A co jako? Kolikrát se to povede i dospělým, prostě spíš a jde to ven, hlavně, že to netlačí, ne? Zaujmeš ideální polohu a v břichu to povolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
1.4.25 08:46

Buď ráda, že prdí. No a pokud jí ty prdíky probudí, prostě musíš znovu uspat. Já k synovi do roka stávala co 2,5h, pak skoro do dvou let co 4 hodiny a teď, bezmála 3 roky a pořád k němu někdy vstávam. Můžeš zkusit nějakou zvukovou kulisu na noc, pokud ji budí zvuk. No ale jinak se k miminům prostě vstává, to tak je.

• Citovat
  • Upravit
20826
1.4.25 08:55
@obet.stalkingu píše: Více

Dobrý den,
včera jste napsal krásnou věc:Lidi by se měli starat o sebe, ne o druhé. Bylo by vhodné se těmito slovy řídit. Pokud nemáte k tématům radu či jinou pomoc, prosím nepište své komentáře, které nejen nepomohou, ale urazí. V opačném případě vám bude udělen ban.

Hezký den

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
1.4.25 15:06

A pláče tedy proč?
No já mám 2m miminko, prdí také hlasitě a prdí dost, ale to prý taky není úplně dobře.
Ona je hlavně ze sebe tedy tlačí a nad ránem s tím má velké problémy.
Hodinu nespí, poplakává a tlačí.

Kde si myslíš, že je tedy ten problém?
Trošku nechápu dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Suzy01
1.4.25 16:59

@Markéta188 tak nejak, az na to, ze tlaci jen, kdyz potrebuje kakat. Ale jinak prave jsou to hodne hlasity prdiky a hlavne v noci. Jak bylo vyse napsano, ze se deti budi a je to normalni, nejde mi o to ji znovu uspavat. Jde mi o ni, je videt a hlavne slyset na kriku, ze chce spat, ale kdyz ji co pul hodiny budi to, ze strili do plinky, tak si mam jako fakt rikat, ze je to normalni?

• Citovat
  • Upravit
Suzy01
1.4.25 17:00

@obet.stalkingu pobavilo, dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
16219
1.4.25 17:02

Ano, je. Prostě prdí, zřejmě to víc a líp jde v noci :nevim: Lepší by byl křik, že bolí břicho a prdět nejde? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
1.4.25 21:39
@admin píše: Více

Ironii, sarkasmus, vtip a gag jste v adminském kurzu probírali? Ale klidně mi ban dejte, pokud jsou komentáře neradící proti pravidlům. Ale nezapomeňte je dávat všem bez rozdílu. :roll:

Tohle je komentář s radou vám a k tématu, které jste sama nadnesla. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
obet.stalkingu
1.4.25 21:41

To byl účel. Taková pomoc v podobě odlehčení, aby ten problém byl o něco menší.

• Citovat
  • Upravit
Suzy01
1.4.25 22:11
@Dahlia0409 píše: Více

Kdyz ji nejde spat a breci zoufalstvim, protoze je uz je pak pretazena neni lepsi :,(

• Citovat
  • Upravit
Suzy01
1.4.25 22:14

@Asta135 to by bylo tak hezky, kdybych ji mohla doprat alespon to. Nejde mi o muj spanek, jde mi o jeji. Kdyz se nejdriv budi prave diky prdikum co pul hodiny a pak uz breci nonstop unavou, protoze uz je pretazena a nejde ji usnout

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510