Noční teror

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
17.1.13 11:48

@i_press u nás začal stejný tetor s růstem stoliček.. ano, takhle brzo a bylo to peklo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
17.1.13 11:53
@i_press píše:
Pres den bez problemu - dopolko (tak cca 2 hodiny od probuzeni) polozim a za chvili spi a odpoledne vetsinou v kocarku a to se probouzi tak cca 2-3 hodiny predtim, nez jde pak vecer spat.Taky mi prijde, jak kdyz ma nejaky stres. A nedostatek pozornosti pres den… co je dostatek pozornosti? Treba ted si tu hrabosi, beha po 4 v obyvaku a sama si hraje a to si ji skutecne nevsimam…

Mám chlapečka 11 m a s tím spaním jsme to měli v jejím věku stejně. Možná spal vždy jen po hodině.

Někdy mám pocit, že to co platilo včera, dnes už neplatí. Potřeby dítětě se patrně mění také s každým dnem. Takže to co stačilo ještě včera, už dnes nestačí. Nevím :nevim: Také řeším, co je to dostatek pozornosti přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
17.1.13 11:59

@i_press
Tak souviset to s tím odloučením určitě může, ale taky nemusí, to těžko o tom spekulovat, no. Každopádně si myslím, že je to pár vyjímek / nocí a za chvíli to odezní. Může mít i menší potřebu spánku, u dětí se toto strašně často mění. Já mám tři děti a aspoň dvě takovéto noci jsem zažila okolo tohoto věku u všech, takže je to asi fakt normální, pokud to není dlouhodobě a denně, neděsila bych se toho. Beru to tak, že i nám dospělým se občas prostě spát nechce, anebo chce a nemůžeme usnout. ;)A dítě to neumí vyjádřit jinak, než řevem ať je to jakákoli nespokojenost. Ale pro mámu je to náročné, když mžourá a napůl spí a dítě vyžaduje pozornost a chce si hrát, znám to.

Příspěvek upraven 17.01.13 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
17.1.13 12:00

Taky je možné, že už přes den spí hodně. mě se taky takhle malá tak budila, tak jsem zavedla už jen jeden denní spánek. Spí od jedné do tří. večer od 8 do 8 do rána.

• Citovat
  • Upravit
7899
17.1.13 12:17

U nás to bylo podobné, jen řvala i u mě v posteli, chtěla prostě chovat ale nakonec to byl norámální hlad, do té doby kojená a přestalo jí to stačit, zkusili jsme najet na sunar a od té doby byl klid :) nebo by to mohli bejt i ty zuby, zkus dát na noc viburcol nebo namazat dásně calgelem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.1.13 13:01
@Retea píše:
Taky je možné, že už přes den spí hodně. mě se taky takhle malá tak budila, tak jsem zavedla už jen jeden denní spánek. Spí od jedné do tří. večer od 8 do 8 do rána.

Jojo, to je taky možné, to mě taky napadlo. To nějak zkusím vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.1.13 13:03

Každopádně všem díky za příspěvky. Zkusím omezit denní spánek (i když si moc nedovedu představit jak to udělám, ona je kolikrát přes den už tak unavená, že si mžourá očička, lehá si sama apod.) a dám před spaním calgel. Děj se vůle boží :-) V nejhorším skončím v Bohnicích. Tam se aspoň v klidu vyspím. A klidně si u toho budu hrát na Napoleona. Císařství za spánek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.1.13 13:10

Náš 10 měsiční drobeček momentálně taky předvádí pěkné kousky. Už byla doba, kdy jsme ho dali do postýlky a po nějaké chvilce brblání a povídání sám usnul. Pak mu začaly růst 4 zuby najednou, a od té doby je s klidným usínáním konec. Zuby už má venku, ale večer stejně usedavě pláče jakmile se přiblížíme k postýlce. Když ho do ní položíme, okamžitě je na nohou, drží se ohrádky a pláče a pláče. Po chvíli si sedne, ale v pláči pokračuje. Říkali jsme si, necháme ho vyřvat, ale když to trvá hodinu a víc, tak mi z toho trne u srdce. TAky se divim, že na nás sousedi ještě nevlítli. Ještě minulý týden spal tak hodinu dopoledne, odpoledne dvě. Včera a dneska vstal v 5,45h, pak i když se snažím, tak neusne - pláče. Vydržel do oběda (11,30 - 12,00h), u oběda usíná, tak si říkám, bude chrnět, ale když jsem ho dala do postýlky, tak plakal. Usnul, ale jen na 15 minut a od té doby už zase hodinu pláče. Myslela jsem si, že se unaví, ale zatím to tak nevypadá. Tak nevím, co mám dělat, jestli ho z postýlky vzít nebo ho tam prostě nechat uplakat. Je mi z toho smutno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.2.13 00:45

Ahoj holky tak je 0:39 a já už opět nespím sedím u kompu a malýho houpu v sedačce. :twisted:.bude mu 6 měsícu a ted mi poslední týden dělá že se v noci vzbudí pokaždé jindy jednou v 1.pak ve 3 no a prostě nepůjde spát a nepůjde v postýlce řve když si ho chovám tak se směje a v postely se přetáčí a hejká. pak tak po 2hodinách se unaví a já ho uhoupu a pak už zas chrní jako obvykle.ani kojení nepomáhá nabaští se a hejká na celý kolo jako by byl den. už fakt taky nevim co mám dělat já bych ho i nechala uřvat ale manžel bohužel není toho názoru asi se chce vyspat :lol: :lol: :lol:.čtu vaše názory a pokusim se něco udělat ale jinak už se asi zhroutim :zed: :zed: :zed:.díky za nějaké rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
3.2.13 00:53

@Lusin Jo u mě nezabralo ani to houpání. Ani v posteli nechtela být prostě byla dcera vyspala a chtěla si hrát. Tak jsme upravili režim. Odpo spánek má mezi 5-6 večer a chodí spát mezi 9-10 večer je to pozdě ale v noci se už nebudí a většinou spí bez přestávky až do rána. Je nám 8 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.2.13 01:06

Tyjo tak to snad taky zkusim už nevim čím to je.ale nemůže to být i tím že si dám občas i slabý kafe s hodně mlékem když kojim? ale včera jsem ho neměla a stejně se vzbudil.No ted byste ho měly vidět jak se na mě řechtá já se zbláznim :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí