Noční zvracení u dospělé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
469
27.4.14 21:00

@ElenaB No to je trochu problém, protože já vždy chodila tak co druhý až třetí den na velkou, ale dneska jsem třeba byla až po 4 dnech a pomohlo psyllium, ty „větry“ mě trápí více, jsem přesně celá jako balon a ne a ne to ze sebe dostat.
@Katchus probiotika jsou pro mě španělská vesnice, neboť co jsem byla v lékárně existují už prá jen s inulinem nebo jinými prebiotiky a ty s alergii na cibuloviny nemohu. Horší se to po všem kyselém, i po ovocném čaji. Dneska jsem měla na oběd zelnou polévku s chlebíkem a odpoledne už mi bylo nějak těžko, pak jsem si u našich dala citronovou ondrášovku a teď trpím jako zvíře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
27.4.14 21:06

@Bibík13
Aha, ta probiotika by ti možná pomohla, zkus se poptat v lékárně. Jinak já taky jedla Helicid, ten mi hodně pomohl. Ovocné čaje taky nemůžu.
Takhle podobně u mě začal zánět žaludku. Asi bych si na to gastro skočila :think:
Jo a piju toto , jakmile vynechám, už mě pálí žáha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
27.4.14 21:58

@Bibík13 může to být alergie, intolerance nějakých potravin… zánět žaludku… neuróza… cokoliv… já jsem takhle zánět měla, pak zas nastaly průjmy, nakonec se z toho vyklubala Crohnova choroba, ale to se zjistilo z gastroskopie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
27.4.14 23:22

@Bibík13 aha… to muze byt take spatna peristaltika strev… zkus vic pohybu, pestrejsi stravu… ty vetry prave zpusobuji, ze ten vzduch je tam utlaceny, a proto to jde vrchem v podobe ublinkavani a tak a chodit pravidelne na zachod je taky dulezite… clovek by mel chodit tak jednou denne. tot muj nazor.. takze zkusit neco na podporu traviciho systemu :palec: kazdemu zabira neco jineho. ja kdyz bydlela v Anglii tak mi nepomohlo vubec nic… :( tam to bylo obtiznejsi… no drzim palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí