Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@ElenaB No to je trochu problém, protože já vždy chodila tak co druhý až třetí den na velkou, ale dneska jsem třeba byla až po 4 dnech a pomohlo psyllium, ty „větry“ mě trápí více, jsem přesně celá jako balon a ne a ne to ze sebe dostat.
@Katchus probiotika jsou pro mě španělská vesnice, neboť co jsem byla v lékárně existují už prá jen s inulinem nebo jinými prebiotiky a ty s alergii na cibuloviny nemohu. Horší se to po všem kyselém, i po ovocném čaji. Dneska jsem měla na oběd zelnou polévku s chlebíkem a odpoledne už mi bylo nějak těžko, pak jsem si u našich dala citronovou ondrášovku a teď trpím jako zvíře…
@Bibík13
Aha, ta probiotika by ti možná pomohla, zkus se poptat v lékárně. Jinak já taky jedla Helicid, ten mi hodně pomohl. Ovocné čaje taky nemůžu.
Takhle podobně u mě začal zánět žaludku. Asi bych si na to gastro skočila ![]()
Jo a piju toto , jakmile vynechám, už mě pálí žáha.
@Bibík13 může to být alergie, intolerance nějakých potravin… zánět žaludku… neuróza… cokoliv… já jsem takhle zánět měla, pak zas nastaly průjmy, nakonec se z toho vyklubala Crohnova choroba, ale to se zjistilo z gastroskopie.
@Bibík13 aha… to muze byt take spatna peristaltika strev… zkus vic pohybu, pestrejsi stravu… ty vetry prave zpusobuji, ze ten vzduch je tam utlaceny, a proto to jde vrchem v podobe ublinkavani a tak a chodit pravidelne na zachod je taky dulezite… clovek by mel chodit tak jednou denne. tot muj nazor.. takze zkusit neco na podporu traviciho systemu
kazdemu zabira neco jineho. ja kdyz bydlela v Anglii tak mi nepomohlo vubec nic…
tam to bylo obtiznejsi… no drzim palce ![]()