Nočník! Ne a ne!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
24.10.20 13:33

@Bubla Bůčková ahoj, nene, nedávám, beru náhradní oblečení a pytlík :lol: na špinavé. Jakmile jsem dala plenu, začal se zase počůrávat. Ale málokdy se venku počůrá. U kakání je problém, že si vždycky prdne do kalhot a pak to drží třeba až do druhého dne. Doma to vysleduju a posadím ho, jenže ve školce a nebo venku se někde zašije :lol:. Ale myslím si, že je to u nás tím, že má mladší ségru na plenkách. I ten bojkot začal v tu chvíli, kdy ona nastoupila k nim do jeslí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
24.10.20 13:42

Tak to klobouk dolů… To teda že bych ten nákup za xx tisíc na zimu dala dvakrát nebo třikrát a nosila náhradní… 8o :lol: já teď asi budu zkoušet tu část „aby věděl k čemu to je“ a pokračovat budeme holt na jaře. Syn stejně nijak nedává najevo potřebu, tak to je prý taky brzo :think: takže my tu indiánskou atd pojedeme v 2.5 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.10.20 16:37

Taky dceri na ven nedavam plinu. Dala jsem jednou a prislo mi, ze ma akorat zmatek…jeden den mela venku nehodu a od ty doby dobry, krasne si rika. Ale zrovna jsme byly u baraku, tak jsem ji skocila prevlict a bylo :D Ale ted to jde, neni takova zima a beru s sebou nahradni softshellky nebo teplaky a max bych prevlikla. Ale tukam, dobry :potlesk: :dance: ale taky jsem necekala, ze dojde sama, asi by ji to bylo jedno, ze ma plinu jeste dlouho :mrgreen: proste jsem zkusila v lete, zadna velka slava, pak ted a kupodivu to krasne slo…neverila jsem tomu ze dne na den, ale fakt jo. Nehody mela prvni den, druhy jen jednu a od ty doby tuk tuk tuk a budi se i v noci, coz jsem ani necekala :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.11.20 12:30

@petisimi95 ahoj, dceri je 25m a katastrofa, upřímně me to dost mrzi, protoze je jinak šikovná, mluvi ve vetach a o wc ani nocniku nechce ani slyšet..rady, ktere jsou všude, nezabiraji a uz mi přijde, ze se jen vyčerpavame navzajem. Chape to moc dobře, bylo i ted období behem 25m, ze se nechala i 3× denne vysadit na wc s nastavcem a vesele curala a smála se, ale uz ji to zas přešlo.. cele zari chodila doma na holo, vzdy bylo vše vsude, nehlasila nic.. pak zacala hlásit, ale vzdy az po… pak byla faze, kdy začala aspon hlásit při (nikdy ne dele predem)… uz jsem měla aspon radost z toho vysazovani, říkala sem si, ze uz to bude jen lepší a prd… Ted poslední tyden úplný bojkot, řev… vola ze se ji to nelibi… hlasi behem dne jen nekdy a pořád je to pozdě. Ma ucici kalhotky a nic nic moc. Trénujeme cca 2,5 mesice. Odměny nefungují, ani ji na to nechci učit, je dost vychytrala a vycurana… dříve se ji libilo po curani splachovat nebo zamíchat stetkou v míse a ted uz ji to nezajima vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.11.20 12:27

@petisimi95 mam problém s 25m dcerou. Nocnik ani wc vubec nechce. Meli jsme světlejší obdobi, ze minuly mesic se nechala aspon 3× denne vysadit na wc a potrebu hlasila pri konání (více předem ne, spíše az po).. uz jsem si myslela ze to půjde rychle a tento cely tyden nechce vubec ani vysadit. Sama si nedošla nikdy. Hystericky řve, ze nelibi, nechci, bije me do obličeje… uplne amoky. Kdyz ma ale plenu pocuranou, tak vetsinou vola, ze curala a nechce v ni byt. Uz si ze me vážně dela srandu… je dost vychytrala a moc dobře vi, ze ji mokrou nenechám a i když ano, zase ji to tolik nevadi. Delali jsme uz vse, holý zadek doma, to byly ale bobky i curani vsude, aspon se ale naučila hlásit, ale to bylp tak vsechno… ma i ucici kalhotky mio.. spis me mrzi, ze se tak vzpírá tomu nocniku a wc a krome tech par úspěšných tydnu, nebo spíše dnu, uz to zase nejde… rada? Pockat? Zkoušet porad o pres jeji odpor? Rozumi vsemu a moc dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
12.11.20 13:01

@petisimi95 nechat to na něm. Sundat plenku, vyndat z postýlky a říct že se má jít vyčůrat do nočníku až se mu bude chtít. A nechat ho bez plenky než půjdete ven. Párkrát to pustí ven, ale časem se sám chytne. Určitě netlac na pilu. Popravdě cílené „vysazování“ nechápu. Já bych se na povel taky nevycurala a dávat dvouleté dítě na nočník :roll: to přeci zvládne samo, když to pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.11.20 13:56

@janickaIII a co když je to lenost? Dcera je hodně pohodlna a rada se nechá obskakovat a nehne s ni nic, ani po dobrém ani po zlém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
12.11.20 16:09
@samiad píše:
@janickaIII a co když je to lenost? Dcera je hodně pohodlna a rada se nechá obskakovat a nehne s ni nic, ani po dobrém ani po zlém

Hele to si myslis. Ja si to u dcery taky myslela. Pak jsem zila i v tom, ze to snad dela naschval :lol: ze jinak je na vse strasne sikovna…tak mela jeste mesic a par dni plinu, pak jsem to zkusila, ze se uvidi. No a ze dne na den chodila a byla bez nehod…proste jeste ten cas neni, netlac na pilu…nervujes sebe a uplne to zhnusis i tomu diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
12.11.20 16:09

@samiad tak prostě nechat celý den bez plenky, doma klidně i bez kalhot apod. a venku počítat, že se pocura, tak nechodit někam daleko. :nevim: ono ji to dojde, že nemá plenu a že si má dávat pozor. Ale já se nepovazuju za člověka, který může v tomhle radit. Ještě co mi říká manžel, že prý dělám dobře, že u každého vydírání, vylákání do nočníku udělat divadlo, jak je šikovná, skvělá no prostě cirkus, jak je super dítě :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
12.11.20 16:21
@janickaIII píše:
@samiad tak prostě nechat celý den bez plenky, doma klidně i bez kalhot apod. a venku počítat, že se pocura, tak nechodit někam daleko. :nevim: ono ji to dojde, že nemá plenu a že si má dávat pozor. Ale já se nepovazuju za člověka, který může v tomhle radit. Ještě co mi říká manžel, že prý dělám dobře, že u každého vydírání, vylákání do nočníku udělat divadlo, jak je šikovná, skvělá no prostě cirkus, jak je super dítě :nevim: :lol:

U nas to treba nepomohlo. Cele prazdniny litala naha, chodila sama na nocnik. A stejne jak mela kalhotky, aortky, teplaky, pocurala se proste. Nerekla, nedosla si. Nezajem. Samozrejme kazde dite je jine a za pokus to stoji. Ale netrapit dlouho no… :) Jinak divadlo jsem delala taky. Skakala po obyvaku, chvalila, tleskala…a prd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.11.20 16:31

@janickaIII bez pleny doma byla od září 2,5 mesice a bez vysazeni se nepovedlo nikdy, koberce pokadeny, pocurany, jedině se naučila říkat ze udelala něco holt ještě muzu zkusit u venku, ale je ted tak vztekla, ze ani venku neudělá nic, nikdy nechtela venku stáhnout kalhoty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
12.11.20 16:41

@Kukacka123 @samiad holky já vážně nevím. Nechci se pasovat do nějakého rádce na nočníky. To fakt nejsem. Jen píšu co možná pomohlo u nás. Souhlasím, že každé dítě je jiné a má svůj čas. U nás byl také trochu problém přechod z léta a nahatého lítání do teplacku. Bylo období asi 14 dní, kdy nehody prostě byly. :nevim: ale jinak si prostě myslím, že to chce vyndat nočník na viditelné místo, povídat o něm dítěti ale vyloženě vysazování se mi prostě příčí. Kvůli tomu jsme se několikrát pohádali s tchýni. Mě na něm dítě prostě nesedělo. Mohla jsem se postavit na hlavu a dítě mu z nočníku prostě vždy uteklo. Tak jsem se na to vykašlala. Řekla že tam a tam je nočník ať si na něj dojde a pak dělala divadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
12.11.20 16:44
@janickaIII píše:
@Kukacka123 @samiad holky já vážně nevím. Nechci se pasovat do nějakého rádce na nočníky. To fakt nejsem. Jen píšu co možná pomohlo u nás. Souhlasím, že každé dítě je jiné a má svůj čas. U nás byl také trochu problém přechod z léta a nahatého lítání do teplacku. Bylo období asi 14 dní, kdy nehody prostě byly. :nevim: ale jinak si prostě myslím, že to chce vyndat nočník na viditelné místo, povídat o něm dítěti ale vyloženě vysazování se mi prostě příčí. Kvůli tomu jsme se několikrát pohádali s tchýni. Mě na něm dítě prostě nesedělo. Mohla jsem se postavit na hlavu a dítě mu z nočníku prostě vždy uteklo. Tak jsem se na to vykašlala. Řekla že tam a tam je nočník ať si na něj dojde a pak dělala divadlo.

Ja s tebou souhlasim. Vsak taky dceri litani na naho proste nejak nepomohlo. Mela po lete asi mesic plinu a pak ze dne na den bez ni. Dve nehody prvni den a pak uz nic…uz byla proste zrala :) taky nejsem zadnej odbornik. Ja bych za sebe po tom, co ted vim, pockala :) u dalsiho ditete vim, ze na pilu tlacit nebudu, kaslu na kecy okolo. Ac u nas v rodine pohoda, spis cizi lidi meli kecy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
12.11.20 16:52
@Kukacka123 píše:
Ja s tebou souhlasim. Vsak taky dceri litani na naho proste nejak nepomohlo. Mela po lete asi mesic plinu a pak ze dne na den bez ni. Dve nehody prvni den a pak uz nic…uz byla proste zrala :) taky nejsem zadnej odbornik. Ja bych za sebe po tom, co ted vim, pockala :) u dalsiho ditete vim, ze na pilu tlacit nebudu, kaslu na kecy okolo. Ac u nas v rodine pohoda, spis cizi lidi meli kecy :roll:

Ať se každý třeba postaví na hlavu. Copak oni ty plenky platí? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
12.11.20 17:07
@janickaIII píše:
Ať se každý třeba postaví na hlavu. Copak oni ty plenky platí? :roll:

Presne to jsem si rikala. Kdyz cizi starsi baba na hristi rekla dceri: fuj, ty ses ostuda, jeste mas plinu (n cely dva roky)…taky jsem ji rekla, ze je to snad nase vec a pliny si platime samy, zadny prispevky na to nedostavame :lol: Tak se urazila a odesla i s vnukem pryc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí