Nočník - tvar záchod
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, my máme od fischer price zpívající. Dovezli ho před týdnem tchánovci z polska. No a je to hit. Vážně, malá je z něj nadšená, splachuje ho, tancuje u nej a poprvé si i rovnou sedne a čůrá. Takže za mě ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, my máme tento úplně obyčejnej ve tvaru záchůdku, co nijak nehraje a nesplachuje, ale náš malej je s ním moc spokojenej
. Vybral si ho sám a chtěl si na něj dojít už v obchodě
.
Taky se mu z něj líp vstává - ten klasickej mu kolikrát zůstal přilepenej k prdce a pak se to vylilo, což se u tohodle nestává.
Takže za nás doporučuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my máme taky od Fisher Price, koupený starší, je to taky taková židlička (záchůdek), malý na normální nočník nechtěl sednout a na to chodil, je to vyšší a pohodlnější, než normální nočník. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My vyzkoušeli 4 různé nočníky, než jsme konečně našli ten pravý a ten nemá chybu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAK MY MÁME PŘESNĚ TENTO,ALE RŮŽOVÝ,MĚLI JSME NEJDŘÍV TEN ÚPLNĚ OBYČEJNÝ,ALE MALÉ SE NELÍBIL,BYL LEHKÝ,NÍZKÝ,NESTABYLNÍ,PAK JSME NATREFILI NA TENTO A HNED JAK JSME HO PŘINESLI DOMU TAK NA NĚJ ZAČALA CHODIT,TAKŽE ZA MĚ ANO ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ha, super diskuse! Já chtěla koupit redukci na záchod, ale rovnou vlastní záchod…
nevěděla jsem, že to existuje. Prcek na nočník za prvé nechce a za druhé jsou mu všechny nočníky malé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím o radu - máme ten neobyčejnější nočník a jelikož dceři zatím moc neučaroval, ohlížím se po jiném. Navíc bych výhledově stejně potřebovala dva - aby měla jeden v pokojíku.
Ten úplně obyčejný je moc lehký, často jí „poodjede“, když se snaží na něj sednout. Tady z něj bývá otlačená. Sedat si chodí zatím hlavně oblečená a jen málokdy, ale už začneme naostro.
Co říkáte na nočníky ve tvaru záchodu?
přikládám foto (omlouvám se za vypůjčení)
Nejsou drahé, je tam výlevka, vypadají stabilně… a je tam i místo na samolepky - tak mi přišly docela fajn.