Noha v sádře a moře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116240
29.6.24 18:47
@Anonymní píše: Více

Co je to za blbost? Jaká pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29666
29.6.24 18:52

Otázkou je, zda si to dcera užije v tom vedru, když nebude moci do vody. Známá se vrátila teď z Turecka a říkala, že teď ta cesta z letiště na hotel trvá delší dobu, že Turci si tam zařadili ještě pauzu někde, aby lidi nakupovali. A to jsem slyšela z více stran, že je to otrava někde čekat v autobuse nebo venku. Říkala, že jim dítě spalo, tak tam s ním zůstali v autobuse, řidič zamkl autobus a odešel. Klimatizace tím pádem byla vypnutá. Při zpátečním letu měli zpoždění 3 hodiny, což tedy je asi ještě dobré, když slyší ty ostatní zpoždění letů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.24 18:52

@aiwwa tak mi to řekl doktor :nevim:

• Citovat
  • Upravit
116240
29.6.24 18:53

Cože, ty máš pojistnou smlouvu s doktorem? Volala jsi vůbec do pojišťovny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21642
29.6.24 18:56

@aiwwa doktor musí napsat vyjádření, že to dítě nemůže odletět. A to se pak posílá na pojišťovnu. Takže pokud doktor řekne, že odletět může, pojišťovna nemá co k řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116240
29.6.24 18:57
@nozu píše: Více

Ne, doktor to nerozhoduje, rozhoduje co je v pojistné smlouvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21642
29.6.24 18:59

@aiwwa už jsi to někdy skutečně řešila? Dcera mi tři dny před odletem skončila v nemocnici. Na pojišťovnu jsem posílala zrušení zájezdu od cestovky a vyčíslení nákladů a k tomu potvrzení z nemocnice o hospitalizaci. Nemůžeš si jen tak říct, že dovolenou rušíš. Musíš pojišťovně dodat nějaké vyjádření lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116240
29.6.24 19:00
Řešila, stačila neschopenka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15893
29.6.24 19:00

Tak letět můžeš i jako mrtvola, ale dovolená se sádrou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39028
29.6.24 19:01

To bude mit celkem chvíli tu sadru, bala bych se spis, ze ji bude ta noha otikat a trombozy, jak tu nekdo psal. Tri hodiny neni zas tak malo. Takhle ze zacatku, je urcite lepsi mit tu nohu vic nahoře a s tou sadrou se celkove szit. My bychom nejspis neleteli a zkusili posunout, vymenit zajezd. Pro nas by to prostě byla komplikace. Kdyby to bylo chvili pred sundanim, tak asi lepsi, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21642
29.6.24 19:03
@aiwwa píše: Více

No jasně. Ale dítě neschopenku nemá. Ta nahrazuje vyjádření lékaře, že dítě není schopné cesty. Jim ale lékař říká, že dítě schopné cesty je. To je totiž ten zásadní rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116240
29.6.24 19:04

Což je dost zvláštní. S úrazem cestovat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.24 19:08

@aiwwa v pojistce je uvedeno, že lékař musí napsat, že nemůže z důvodu úrazu odletět, když mi to nenapíše, tak mám smulu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.24 19:10

@AvajBr bude ji mít v době odletu 3 týdny tu sádru..

• Citovat
  • Upravit
39028
29.6.24 19:11
@aiwwa píše: Více

Jo, myslim, ze kdyby se pod to vyjadreni mel lekar podepsat, tak bude vahat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák