Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ať dcera prostě nechodí mezi lidi max s rouškou i doma, když už teda musí mít tak malé dítě kontakt!!! Jestli to nechceš respektovat uděláš nejlíp, když jim zmizis že života. Jak vubec muzes být tak bezohledná. Malé těžce nemocné dítě ti je úplně jedno nebo co jako. Doufám, že máš alespoň pořádně doma uklizeno, aby to bylo sterilní a žádné rostliny. Také by mě zajímalo jestli dodržuješ stravu co má malej mit. Je mi z toho normálně až nevolno. Muj synovec měl leukémii a jeho sestra se holt musela na rok přestěhovat k nám aby malej něco nechytl a mohl mít doma čisté a sterilní prostředí. Všichni to chápali a nedalo se nic dělat. Jak jako potřebuju kontakt lidí na úkor života druhého.? Já taky nechodila rok do práce jen abych něco nepřitáhla a sestra mohla jednou týdně navštívit bratra a vzdělávat se z domova a co jsem měla jiného asi dělat podle tebe třeba?? Kašlat na něj jít ven a pak mu skočit do postele hezky pěkně.
omlouvám se za takovou averzi.., kdo to nezažil nepochopí jaký je to strach o milovaného člena rodiny ještě k tomu dítě
@Andrea9341 píše: Více
Už první příspěvek byl o něco delší. Bylo tam psano, jak mu malá leze do postele. Větu s manželem jsi taky změnila.
Edit tam z nějakého duvodu není, ale to ani u mého příspěvku, kde jsem opravila chybu.
Můžeš nám tedy napsat, jaké doporučení jste dostali na hematoonkologii? Že na to máte v rodině tak rozporuplné náhledy ![]()
@Hrnekmleka ano bylo to ta, před pár hodinami jsem to četla také
@Mkmkz toto ti přijde v pořádku? Nevidíš v tom tu sobeckost? Žádný ohled na toho malého?
@Mkmkz píše: Více
o moji hlavu si nedělej starost, diskutuj k tématu a ne o mně, já diskusi nezaložila, neplevel to tu
@Hrnekmleka píše: Více
Já si taky myslím, že upravila hned ten první příspěvek, ale nechápu, proč tam není editace, i když už bylo citováno. Je pouze viditelně změněn i název diskuse. Každopádně nemám zájem se nijak obouvat do zakladatelky, @Andrea9341 Moc Vám přeji, aby se klučík uzdravil a věřím, že když bude rodina rozumně dodržovat doporučená hygienická opatření (minimálně ty roušky, mytí rukou, omezování kontaktu mladší dcerky s potenciálně nemocnými vrstevníky v době chřipek atd. ), má šanci to zvládnout. Ten kluk určitě potřebuje podporu rodiny, je pro něj moc důležitá. ![]()
@Hrnekmleka ano to ve vlaknu odpovedi porad je a zadnou vetu s manzelem jsem neupravila! A priste si rozmyslim jestli mam neco verejne napsat ja byt clovekem co je na vazkach jestli se zeptat nebo radsi mlcet tak potehle diskuzi mlcim a nikam nenapisu! Chtela jsem radu ne tu cist jaka jsem macecha a nejradeji bych ho nekam sama zavrela a davala mu jidlo otvorem ve dverich. Dcerka s cizimi lidmi je v kontaktu se zbytek me rodiny.
@stinga píše: Více
Tak pořád od ní čekáme na nějakou tu osobní zkušenost ![]()
@Hrnekmleka píše: Více
zatím jí výborně jde jenom peskovat mě ![]()
@Andrea9341 píše: Více
A ja ti napsala, že když sestra procházela chemoterapií pro lymfom, tak se tomu celá rodina přizpůsobila. Bez vytáček. Třeba rok prarodiče nehlídali moje ani bráchy děti, protože sestru vozili na chemoterapie, delali ji nakupy, atd. A když jsme navštívili babičku a dědu, tak pouze s respikem, abychom jim něco nedotáhli a oni pak sestře. Omezili kontakty s lidma i se zbytkem rodiny. Normální rodina chrání ty, co to potřebují.
A radu jsem ti napsala: dodržujte doporučení z hematoonkologie. A teď nám můžeš napsat, co vám doporučili. Děkuji.
@Andrea9341 no nejlepší bude když se opravdu zavřeš a i k rodině s rouškou!. Radši nepiš už nic
@Jiřina a píše: Více
ano, člověk tu soucítí se smrtelně nemocným klučinou a někomu se to zdá špatné
@stinga píše: Více
To jenom vyplňuje čas než prijde s dobrou radou ![]()