Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den prosim Vás poraďte mi dnes jsem 30+1tt. Vážím 75kg v těhotenství jsem nabrala 20 kg a měřím 165 cm. Pánve mi měří externa 17…Chtěla jsem vědět jestli budu mít normální porod nebo jestli nemám moc úzké pánve jestli to nebude komplikované? děkuji
Ja mam uzkou a rodila jsem „normalne“..ale nakonec zvonem, protoze mel syn 4kg. na to by ses mela zeptat dr..
Nevím jakou jsem měla hodnotu já ale mám hodně úzkou pánev..nechali mě rodit přirozeně rodila jsem dlouho a po porodu mám problémy… ale záleží jak je velké dítě..ja rodila 3250g dítko a na mě to bylo strašně moc coz nečekali
@Kajka9 u prvniho mi panev sestra merila. Pak jsem zmenila Dr a protoze se blizil cas, kdy jsem mela zacit chodit do porodnice, tak jsem se ptala, kdy a kdo mi zmeri panev. Odpoved byla, ze se to uz nedela (necele 3 roky zpet).
@luci.no určitě š emeri protože kdyby neměřila tak pak by to byl pěkný průser u některých…
Mě měřili před 3 lety
@Kajka9 mozna to nekdo meri jen u tech, ktere se mu nezdaji podle oka. No…me to je jedno, stejne jsem mela 2 cisare ![]()
Rodila jsem 2008 a 2013 a pánev mi neměřil nikdo. (netěhotná jsem kost a kůže, tak možná to šlo poznat pouhým okem? )
A není možné že o tom jen nevíte? Mě kdyby to neřekla dr tak to také nevím že něco měřila