Nošení v šátku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
10.7.13 20:33

@avm3 co třeba hacka? Osvědčilo se mi nakojit zavinuté dítě v leže v posteli a odplížit se. U druhého ten puštěný lux, to bylo hodně účinné. Ale já venku moc netrajdám, děti odmalinka učím spát v posteli. Sice je teď trochu problém, že mimino venku odpadne jen naprostým vyčerpáním a pouze na nezbytně dlouhou dobu, ale doma spí dobře a dlouze a to je pro můj odpočinek stěžejní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
10.7.13 20:37

@avm3 teda zádvidím, naše madam se prostě nosit nebude ať jsem vyzkoušela jakékoli nosítko, včetně šátku. Ale je pravda, že když už v tom těch pět minut znechuceně vydržela, tak jsem taky musela být v pohybu, a co znám z okolí, tak málokdo vydrží v klidu, ale je to prý kolikrát dost únavné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
11.7.13 07:50

@Gladys Hele, pevné zavinování zkouším pořád a vypadá to, že si na to začíná zvykat. Teď spí v mojí posteli, zavinutá a snad nějakou chvíli vydrží. Taky jsem první učila spát jen v postýlce, sem tam v kočárku - na dvoře. Tak uvidíme, už se bojím cokoliv říct, ale třeba už se naučí spát „normálně“ :)
Já jsem se „rozmlsala“ u první, tu jsem v měsíci zavinula, položila a ona zavřela očka a spala… :)

Příspěvek upraven 11.07.13 v 08:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
11.7.13 07:52

@Koblížek21 Já ti to řeknu takhle - já ji nenosím dobrovolně, co bych dala za miminko v kočárku nebo v postýlce. Jak jsem psala výše, je dráždivá z rychlýho porodu a jinak než v šátku neusne. Ale možná se to začíná už měnit… uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
11.7.13 09:32

@avm3jo tak, já bych právě potřebovala nosit při venčení a v lese, a ona nic:-(
ale držím palce, ať se povede malá přeorientovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
11.7.13 10:15

Tak ona už je větší, Manducu jsi zkoušela? Starší jsem teda nosila jen vyjímečně, ale taky se jí to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
11.7.13 10:27

@avm3 jojo Manducu, Ergo, Bondolino i jiné, ona už je taky větší, zkoušíme odmala, doufala jsem, že se chytne až začne běhat že si bude chtít odpočinout, ale kdepak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
11.7.13 10:54

@Koblížek21 Tak některé to holt nechtějí :) Já jsem myslela, že budu jezdit s kočárkem a na starší budu mít po ruce Manducu, kdyby se jí nechtělo jít a nakonec vozím starší v golfáči a miminko mám v šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
11.7.13 10:55

@avm3 tak aspoň že tak, horší by bylo, kdyby taky v šátku nechtělo být, to potom tahat nějaký ten dvojkočár nebo něco je asi taky docela nepraktické :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
11.7.13 10:57

@Koblížek21 No mám přídavné sedátko ke kočárku, včera jsme vyzkoušeli poprvé, nic moc, ale jako nouzovka stačí. Uvidíme, co bude dál, malá se mi v šátku vzpouzí čím dál víc, tak dávám do pevného zavinutí a teď spí v korbičce, ale jak dlouho, toť otázka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
11.7.13 10:59

@avm3 no koukám, že to taky nemáš jednoduchý teda:-( mně malá nesnesla ani pevné zavinutí, v porodnici jsem se pořád hádala se sestřičkama, protože ty jí pořád tak uvazovaly, já to v cukuletu rozvazovala protože jinak řvala, je to něco s těma prckama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
11.7.13 11:02

@Koblížek21 Jasně, každý je jiný. Já tak uvazovala i starší, ale až od šestinedělí - dřív jsem ani nevěděla, že se to dělá. Tu mladší to teď „učím“ - je dráždivá, volných ručiček se leká a budí jí to, takže se jí to taky moc nelíbí, ale musím. Ale vypadá to, že už si zvyká. Ideálně by to pak bylo tak, že ji zabalím, položím a usne (jako ta první) - byla by paráda, kdyby se tak časem podařilo :)
Jo ony jsou ty sestry někdy chytrý jak… já si porodnici sice chválila, ale tím, že měla malá problém, tak jsem zjistila, že některé sestry si tam opravdu jen odsedí směnu a některé ty děti zajímají… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
11.7.13 11:05

@avm3 jako u nás byly super, teda až na to tlačení do kojení aniž by někdo zkoumal kde teda je problém že to nejde, a tohle zavazování, taky by měly teda zjistit jestli to některému nevadí nebo které to naopak vyžaduje.
Prosím tě jestli se můžu zeptat, ta dráždivost, čímpak vším se projevuje? Klidně mi to kdyžtak napiš do zprávy, ať to tu neplevelíme, jestli ti to teda nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
11.7.13 11:10

@Koblížek21 Nevadí, dyť to tady řeším pořád a všude :)
Ty děti jsou takové nespokojené, uplakané. A když je to hodně, tak jdou (jako ta naše) i do třesu. Já když jsem ji rozbalila v porodnici, tak se okamžitě začala třást - ruce, nohy, propínala prsty na nohou. Hodně se ty děti lekají, hůř spí. Dlouho se kojí - je toho víc a vyloženě specifikaci neznám, píšu jen, jak se chová Marťa a jak to měla, i když ve slabší verzi, ta starší.
Marťa je takový extrém, že ji prostě musím nosit v šátku, aby mě cítila, v noci se je se mnou v posteli. Prostě pořád nalepená na mě - a to je to, co mě tak vysiluje.
Byla 8 sní přenášená, já měla moc rychlý porod a to má z toho. Podle všeho by tam byla ještě tak měsíc :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
11.7.13 11:12

@avm3 ty bláho to je něco teda, to chápu, musí to být úmorné hlavně pro tebe teda. A to to takhle může ten porod spustit? Ale asi to není pravidlo, že rychlý porod = dráždivé dítě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak